Poz drugari.. Evo i ja se odlucio da kupim neki mob sa touch screenom ali sam shvatio da sam van toga totalno ,pa ako moze neka preporuka jer sam shvatio da sam totalno laik i da sam van zbivanja sta je sve novo izaslo .Mob mi iskljucivo treba za ubijanje dosade jer se takvim poslom bavim da ima vermena na pretek tako da znaci igrice i slusanje muzike prvenstveno .Video sam jedan ali nemam pojma koliko je dobar (LG KU990 Viewty )
Izgleda da moze da se nadje nov za 180 e verovatno od ljudi koji su ga uzeli u VIP-u. Telefon vredi mnogo vise.Sinoc sam se igrao sa njim extra je.Pogledaj oglase i test na. http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test/2284/HTC/Tattoo
HTC Tattoo zbog Google Android OS-a nema konkurenta u tom cenovnom rangu... Ne moze da se poredi Nokia 5800 ili nesto slicno sa njim... __________________ Scourge of PCBerza
imas ga za 200 eur ,nov.Koristi windows mobile 6,wifi,bt,gps,odlican procesor,velik i pregledan ekran.Trenutna prednost wm nad android os v1.6 je bt file transfer,koji na androidu ne radi.Dalje,besplatna softverska podrska za wm uredjaje je ogromna.Andriod os je najmladji os i trebace vremena da se pojave besplatne aplikacije.Jos jedna jako bitna stvar a to je navigacija,nisam siguran da je potpuno besplatna na androidu kao na wm uredjajima.Suma sumare dajem prednost wm platformama trenutno,kako ce se dalje razvijati stvari videcemo. Pozdrav
Moze WM da ima sta hoces od aplikacija, nista mu ne pomaze kod katastrofalnog UI-a i intuitivnosti. Da ne zaboravimo da 90% WM telefona jos uvek koristi olovke za kretanje kroz menije.
Bluetooth radi na svim androidima sa besplatnom aplikacijom na Android Market-u od 300kb.
Vidim da pricas napamet, pa cisto da ti kazem da ima preko 100.000 aplikacija trenutno za Android...
HTC je doneo donekle osvezenje na WM platformu sa svojim UI-em ali dobar HTC WM telefon je minimum 400-500 evra u poredjenju sa Tattoo-om, a i dalje nije ni blizu po prijatnosti koriscenja HTC Hero-a ili Tattoo-a...
Navigacija je stvar ukusa. Nekome znaci, nekome ne... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: imas ga za 200 eur ,nov.Koristi windows mobile 6,wifi,bt,gps,odlican procesor,velik i pregledan ekran.Trenutna prednost wm nad android os v1.6 je bt file transfer,koji na androidu ne radi.Dalje,besplatna softverska podrska za wm uredjaje je ogromna.Andriod os je najmladji os i trebace vremena da se pojave besplatne aplikacije.Jos jedna jako bitna stvar a to je navigacija,nisam siguran da je potpuno besplatna na androidu kao na wm uredjajima.Suma sumare dajem prednost wm platformama trenutno,kako ce se dalje razvijati stvari videcemo :: Pozdra :: ::
hahah 5230 kao n97 daj bre pufi to je lowend nokia telefon nov za 160e,sta ima 2mpx i GPS telefon je izgledom kao 5800 a ostalo dodatno osakacen sta fali wiewty ima odlicnu 5mpx kameru,super video zapis,dobar displej,samo sto je LG:(
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: :: NOKIA 5230 bi ti odgovarala,extra j efon uzeo ga moj drugar,kao N9 :: :: http://img690.imageshack.us/img690/6158/i741ghz8800gt.pn :: :: Intel i7 920 4.0GHz-TITAN FENRI :: GIGABYTE EX58-UD4 :: 3x1GB DDR3 Patriot 1600MH :: 1T :: PALIT 4830 730/2150MH :: CORSAIR TX950 :: GIGABYTE Clear Cas :: 226B :: ::
da ne bude da sam pitao i kao nikom nista ...razmotrio ponude pogldao mobilne i javila mi se opcija da ortak hoce da proda njegov iphone (ne 3 g nego onaj 2g -ako se tako i zove) lepo ocuvan .Mislimd asam time resio sve probleme muzike igrica sa 8 giga moze da se natovare mnogo( narocita igric akoje su prevezbale) , samo pitanje da li je mnogo 200 jevreja za iphone .gledao sam cene polovnih i tako s enegde krece + sto sam ja u prednosti jer znam da je phone u odlicnom stanju .poz i hvala jos jednom
Ja mislim da vredi ipak malo ispod 200 evra, jer taj prvi nije poznat po dobroj bateriji, a sem toga je litijumska. Litijumske baterije u proseku traju 3 godine, i onda izgube kapacitet ispod 50%, tako da uzmi ako mozes taj iphone i vidi jel moze jedan dan da izdrzi baterija... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: :: :: 200 jevreja da ubijam cenu ili je ok .hvala jos jednom
Hvala na upozorenju ali vec sma je testirao i ortak mi je rako kako drzi ( da se razumemo ortak sa kojim sam porasao i ne bi me uradio nikada) baterija je posle mog maltretiranja od 4 njegovog koriscenja od 2 sata( ko zna gde je bio ) ja sam posle igrao assasin creed dobra 2 sata ibakterija je bila na 73% .iskreno ne secam se da li je sa punim mobom dosao ali isam kaze ako se neskidas sa njega trajace ti dan i po ( misleci na slusanje muzike i igranja za sta mi je kranje potreban ) a bez toga traje mu 3 dana .... Znaci to ej ta cena ..aj hvala javicu se kada ga dograbim ( nadam se sutra) :)
iphone je kod mene uzeo sam ga napokon .bakterija je kaako mije ortka rekao rtaje dan i po proverio i jeste tako ali mobilni je totalno ludilo .zezao sam se sa njim ali nisam znao da je ovoliko dobar .pozdrav svima i hvala na pomoci .poz
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.