Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
N82
STRANA 1 OD 1
Valheru N82 28.12.2009. 23:07 T23264

status: user
broj poruka: 750
Odlucih da zadrizm telefon do daljnjeg jer mi je nakako prirastao za srce :)
Fon prebija kako radi dobro, jedina stvar koja mi smeta je osvetljenje koje je po meni jako tamno :/
Nasao sam na netu hak pomocu kojeg se moze pojacati brajtnes ali pojavio se jedan problem,
naime za hakovanje mi je potreban HelloCarbide koji ne mogu da instaliram na N82 a koliko sam shvatio problem lezi u fmwru koji je v20.xxxx
Pitanje je dal da ga upgradujem, frmwr tj, i na koju verziju?
Ovde je link za step by step hakovanje fona ako nekom treba:
http://www.finestfones.com/2008/07/how-to-increase-brightness-of-your.html

...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markozutic re:n82 28.12.2009. 23:22 #175592

broj poruka: 1463
ja imam n82 skoro pola godine, odlican telefon jeste, firmware mi je v31 - najnoviji, Hakovao sam ga, ali da bi to uradio moras da nabavis certifikat koji se nabavlja na kineskim sajtovima uglavnom, i ceka se do 3 dana!, onda sa tim kljucem singujes HelloCabride, za v31 Verziju program je HalloOX2 i ondah pomocu tog haka mozes instalirati krekovane programe
sto se tice osvetljenja, tammniji je nego n95, alo ne znatno, ako ti toliko smeta sto je `mracan` promeni temu na neku svetliju,taj hak za pojacavanje osvetljenja moze dovesti do ozbiljnih ostecenja telefona, i ne preporucujem ti da to radis :)
stavi u opcijama za osvetljenje na maximum i to ce ti biti dovoljno
tolko od mene

Valheru 28.12.2009. 23:57 #175601

broj poruka: 750
Jbm li ga al meni su boje bas tamne tako da cu jos razmisliti o ovome.
Sta dobivam upgradeom na noviji frmwr, upravo sam video da je zadnja verzija 35 i ako ti nije frka da bacis neki link za te kineze i step by step guide :)

...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....

markozutic .. 29.12.2009. 03:32 #175650

broj poruka: 1463
neam pojma stvarno sad to sam odavno radio, imas na https://www.dotsis.com sve o tome i mnogo vise od toga ako se dobro snalazis u trazenju :)

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs