Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Imenik na mobilnom tel...
STRANA 1 OD 1
valiant Imenik na mobilnom tel... 31.12.2009. 10:15 T23340

status: user
broj poruka: 545
`Slucajno` sam vratio mob.Nokia 2600c na fabricka podesavanja!Brojeve koje sam imao u tel.su izbrisani:-(...da li postoji resenje povratka imenika ili je to definitivno izbrisano!?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pesicnik hmmm 31.12.2009. 10:21 #176345

broj poruka: 209

Mislim da fabrička podešavanja ne bi trebala da brišu imenik. Uđi u meni, idi na imenik, pa na opcije, a zatim pogledaj šta je uključeno u memory in use - phone ili sim. Odaberi phone. Javi da li si uspeo

codeus re 31.12.2009. 10:34 #176348

broj poruka: 4054

ne bi trebalo da brise tel.imenik ...
valiant re 31.12.2009. 10:34 #176349

broj poruka: 545
Probao sam,nema brojeva koje sam uneo u memoriju tel...Memory status 100 o/o free...

skar fabricka podesavanja 31.12.2009. 10:47 #176354

broj poruka: 3992
moze se desiti,bas kod nokije 2630,inace isti model kao 2600c
zena je htela samo da joj se restaruje,ja odradim to on izbrisa sve zivo sa telfona
mada trebalo je da procitas sta te priupita fon,imas dve vrste reseta,samo podesavanja i full reset,u prvom ti sve ostaje u drugo nema nista

IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)

maxima nokia 2600 reset 31.12.2009. 11:18 #176356

broj poruka: 346
mislim da su ti podaci sa telefona bespovratno izbrisani,ostace ti podaci na sim kartici ako imas nesto na njoj.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile Re: Imenik na mobilnom tel... 31.12.2009. 14:23 #176383

broj poruka: 9459
Nazalost i ja mislim da su brojevi izbrisani iz memorije telefona,jer se prilikom vracanja na fabricka podesavanja brise celokupna memorija telefona(za razliku od memorijske kartice i SIM-a).Jedino se mozes nadati da su ti neki brojevi ostali na SIM kartici.Udji u kontakte i postavi da se brojevi citaju sa SIM kartice,pa vidi da li je ista ostalo na SIM-u od kontakata.Isti slucaj sam imao skoro sa Nokia-om N70 sa famoznim `*,3,green`tasterima tj hard restartom.

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: `Slucajno` sam vratio mob.Nokia 2600c na fabricka podesavanja!Brojeve koje sam imao u tel.su izbrisani:-(...da li postoji resenje povratka imenika ili je to definitivno izbrisano!?
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs