Ne. Bar ja ne znam da može, obrzirom da je to neki Samsungov operativni sistem i ne možeš da dodaješ sve i svašta, kao što možeš Garminov softver na Symbian telefone.
Ako ima Javu (a ima je sigurno) onda moze da se instalira navigacija...
Postoji mnogo Java orjentisanih navigacionih programa, s tim da je tesko naci mape...
E sad, pricao sam sa prijateljem koji je nasao neku navigaciju za koju postoje mape (nesto poput Adriaroute za Garmin) i rade sasvim OK na SE C702! Znaci da nisam gledao ne bih vjerovao!
Bukvalno se moze instalirati na svaki telefon koji ima podrsku za Javu, s tim da ne znam sta ima od mapa, uglavnom Republika Srpska ima (ja sam odatle)!
Navigacija je uradjena identicno kao Garmin Mobile XT i mape su identicne, mozda je samo format drugaciji, ne znam...
Cucu se sa njim sutra da mi baci linkove nekakve pa cu postovati!
:: Ako ima Javu (a ima je sigurno) onda moze da se instalira navigacija.. :: :: Postoji mnogo Java orjentisanih navigacionih programa, s tim da je tesko naci mape.. :: :: E sad, pricao sam sa prijateljem koji je nasao neku navigaciju za koju postoje mape (nesto poput Adriaroute za Garmin) i rade sasvim OK na SE C702 :: Znaci da nisam gledao ne bih vjerovao :: :: Bukvalno se moze instalirati na svaki telefon koji ima podrsku za Javu, s tim da ne znam sta ima od mapa, uglavnom Republika Srpska ima (ja sam odatle) :: :: Navigacija je uradjena identicno kao Garmin Mobile XT i mape su identicne, mozda je samo format drugaciji, ne znam.. :: :: :: Cucu se sa njim sutra da mi baci linkove nekakve pa cu postovati! :: :: :: Pozdra :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: ::
:: Ako ima Javu (a ima je sigurno) onda moze da se instalira navigacija. : :: Postoji mnogo Java orjentisanih navigacionih programa, s tim da je tesko naci mape. : :: E sad, pricao sam sa prijateljem koji je nasao neku navigaciju za koju postoje mape (nesto poput Adriaroute za Garmin) i rade sasvim OK na SE C70 :: Znaci da nisam gledao ne bih vjerova : :: Bukvalno se moze instalirati na svaki telefon koji ima podrsku za Javu, s tim da ne znam sta ima od mapa, uglavnom Republika Srpska ima (ja sam odatle : :: Navigacija je uradjena identicno kao Garmin Mobile XT i mape su identicne, mozda je samo format drugaciji, ne znam. : : :: Cucu se sa njim sutra da mi baci linkove nekakve pa cu postovati : : :: Pozdr : :: SONY VAIO VGN-FW28 : ::
:: :: :: :: A gde da nadjem taj program???? :: :: :: :: :: Ako ima Javu (a ima je sigurno) onda moze da se instalira navigacija. :: : :: :: Postoji mnogo Java orjentisanih navigacionih programa, s tim da je tesko naci mape. :: : :: :: E sad, pricao sam sa prijateljem koji je nasao neku navigaciju za koju postoje mape (nesto poput Adriaroute za Garmin) i rade sasvim OK na SE C70 :: :: Znaci da nisam gledao ne bih vjerova :: : :: :: Bukvalno se moze instalirati na svaki telefon koji ima podrsku za Javu, s tim da ne znam sta ima od mapa, uglavnom Republika Srpska ima (ja sam odatle :: : :: :: Navigacija je uradjena identicno kao Garmin Mobile XT i mape su identicne, mozda je samo format drugaciji, ne znam. :: : :: : :: :: Cucu se sa njim sutra da mi baci linkove nekakve pa cu postovati :: : :: : :: :: Pozdr :: : :: :: SONY VAIO VGN-FW28 :: : :: ::
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647765. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.