Sobzirom da ga radi HTC i samo je zalepljeno ime google nishta novo. Naravno kod nas nema da se kupi. a i cena...bez ugovorne obaveze sa za sada jedinim operaterom (T-Mobile), Guglfon košta 529$ (između 360 i 370 EUR, odnosno nešto preko 35 hiljada dinara)
Vest da cje ove godine da izadje preko 50 modela telefona sa android platformom i da cje cene da im se krecju pochev od 50E! Tako da je vrlo zanimljivo uzeti neki jeftin fon sa android platformom za 50e.
Telefon je izasao ima 5 dana :). A taj Android telefon sto ce kostati 50 evra nece moci da pokrene nijednu aplikaciju zbog slabog proca. iPhone polako propada, Android preuzima njegovo mesto.
hm..prvo iphone nije OS a drugo Android tesko da mozhe da preuzme MacOS. A shto se tiche androida,imao sam prilike da se igram sa HTC TATTO-om i nishta specijalno ne radi. Iphone & MacOS i dalje radi duplo bolje. Iphone 3G imam vecj dugo i ne bi ga nikad menjao.
Pa bash zato sam i hteo da vidim taj od 50e. Poshto ni ovaj od 350e ne radi nishta posebno.Pa samim tim mislim da cje raditi isto ko i sa onim od 50e.
To isto ko da si napisao Mercedes polako propada Zastava Fiat polako preuzima njegovo mesto! :)
:: Telefon je izasao ima 5 dana :). A taj Android telefon sto ce kostati 50 evra nece moci da pokrene nijednu aplikaciju zbog slabog proca. iPhone polako propada, Android preuzima njegovo mesto :: :: Pozdrav!
to sto si poredio nema veze sa mozgom,google je najmocnija kompanija,tako da ce za koju godinu,ako ne i pre biti medju najjacim,a samim tim i android izgurace ga oni ne brinite se,ima iphone da popusi samo tako
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: hm..prvo iphone nije OS a drugo Android tesko da mozhe da preuzme MacOS :: A shto se tiche androida,imao sam prilike da se igram sa HTC TATTO-om i nishta specijalno ne radi. Iphone & MacOS i dalje radi duplo bolje. Iphone 3G imam vecj dugo i ne bi ga nikad menjao :: :: Pa bash zato sam i hteo da vidim taj od 50e. Poshto ni ovaj od 350e ne radi nishta posebno.Pa samim tim mislim da cje raditi isto ko i sa onim od 50e :: :: To isto ko da si napisao Mercedes polako propada Zastava Fiat polako preuzima njegovo mesto! : :: :: :: :: Telefon je izasao ima 5 dana :). A taj Android telefon sto ce kostati 50 evra nece moci da pokrene nijednu aplikaciju zbog slabog proca. iPhone polako propada, Android preuzima njegovo mesto :: :: :: :: Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.