Sta sve nisam probao,jedino mi jastuk Kontur zaista pomaze o,o^ ... Mozda neko moze da mi pomogne oko povezivanja Samsunga B3210 sa PC-em preko USB-a,instalirao sam i samsung pc studio 3 posle probao New pc studio za samsung isto,ni pomaka. Onda sam povezao telefon preko bluetooth-a preko New Samsung pc studia i uspeo je da mi nadje telefon ali kada idem connect with phone izlazi mi poruka: `An unregistered model has been connected. Communication cannot proceed. Move to search the new device.` Googlao sam dosta,video xxx stranica na kojima se govori o ovom ili slicnom problemu i vise mi apsolutno nista nije jasno. Niti do cega je niti sta mi vise tacno treba da bih povezao pisljivi telefon sa pc-em itd. Sa nokiom sam ranije laganeze to radio. Da napomenem da imam 8gb memorijsku u telefonu. Na nekim sajtovima pise Samsung B3120 ili Samsung Corby TXT USB Driver Download i slicno,udjem,sve same reklame,nigde DL button. Ako neko mozda zna u cemu je fazon ili vec ima iskustva sa ovim bilo bi mi od velike pomoci.
ja imam jet i sve radi ako podmazano pc studio nisam ni probao, nego samo povezem fon usb-om na pc i to je to, nikakva instalacija nije potrebna samo pre toga u pc connections izaberem mass storage i to je sve (prijavljuje se kao dva odvojena drive-a, sam fon i pripadajuca kartica, uostalom, kao i svi drugi telefoni koji imaju karticu)
p.s. moj predlog je da izbrises pc studio i sve ostalo sto se inst uz njega, aplikacije za vezu, modem, i ostalo, samo izbrisi sve (a mogao bi i da pretrazis registar, cisto da vidis da nije nesto ostalo posle deinst), podesi fon da radi kao mass storage, pa probaj onda
mozda je samo potrebno da apdejtujes samsung PC studio...nisi razmisljao da si dobio zastarelu verziju mada ja za konekciju sa komp nikad ne koristim software
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: :: :: :: kako nece ... nemoj da deinstaliras pc soft .. pokreni program .. nakaci telefon na kabel .. ugasi i upali telefon ... treba da radi
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.