ona koristi micro usb,i za sluske znaci mozes da frikombinujes org su ti negde oko 1500din al su jako lose sto se tice zvuka,savetujem ti da uzmes neke tipa sa samsung fona jer one razvaljuju koliko su dobre,s.e nekoristi tu vrstu prikljucka... mada imas i za 5e neke kopije,koje su jos losije od loseg originala.... sve u svemu,sranje..
da, malo je nezgodno, imaš samo originalne. ne postoji nikakav adapter da možeš da koristiš koje oćeš slušalice. možda bi moglo da se izvede da pazariš fuš slušalice od 5e i nakalemiš na njihovo kućište 3.5mm džek, iako bi to bilo malo škakljivo i nisam baš 1000% siguran da bi radilo.
imas slusalice firme MAXCELL,za nekih 300 dingosa koje su uradjene kao kopija Walkman slusalica,znaci bacis onaj njihov nastavak i furas sa nekim dobrim....
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: da, malo je nezgodno, imaš samo originalne. ne postoji nikakav adapter da možeš da koristiš koje oćeš slušalice. možda bi moglo da se izvede da pazariš fuš slušalice od 5e i nakalemiš na njihovo kućište 3.5mm džek, iako bi to bilo malo škakljivo i nisam baš 1000% siguran da bi radilo.
:: ona koristi micro usb,i za sluske znaci mozes da frikombinuje :: org su ti negde oko 1500din al su jako lose sto se tice zvuka,savetujem ti da uzmes neke tipa sa samsung fona jer one razvaljuju koliko su dobre,s.e nekoristi tu vrstu prikljucka.. :: mada imas i za 5e neke kopije,koje su jos losije od loseg originala... :: sve u svemu,sranje. :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) ::
Možeš li mi samo reći sa kojih modela samsunga bi odgovarale sluske, pošto nisam baš upućen u njihove telefone...
e, da, dobro ti reče skar, uzo sam tako sebi neke fuš slušalice koje već imaju 3.5 mm adapter, samo ne znam ima li za taj tvoj, procunjaj malo po prodavnicama al obavezno ponesi telefon da probaš, neće svake microusb sluške da rade na tom fonu.
Danas sam probao slušalic o kojima govorite, te fuš, sa adapterom, ali nisu htele da rade. Ubacim ih u fon, ali mi izađe poruka tipa, da troše previše struje i da ih izvučem... O čemu se radi? Dajte mi neki tip gde ste vi uzeli te vaše...
maxcell ali sa silikonskim kablicem,one su oko 5e,kod njih treba sve da radi... e da si se ranije javio imao sam od motorole v8 bubice savrsene,al jbg prodato....
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: :: Danas sam probao slušalic o kojima govorite, te fuš, sa adapterom, ali nisu htele da rade :: Ubacim ih u fon, ali mi izađe poruka tipa, da troše previše struje i da ih izvučem.. :: O čemu se radi :: Dajte mi neki tip gde ste vi uzeli te vaše.. :: :: Pozdra :: ::
:: maxcell ali sa silikonskim kablicem,one su oko 5e,kod njih treba sve da radi.. :: e da si se ranije javio imao sam od motorole v8 bubice savrsene,al jbg prodato...
Još mi samo reci gde mogu da ih kupim, pošto ih ja nigde ne mogu naći...
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.