u NOKIU ljudi ne mogu da verujem,ovo se odnosi na trziste pametnih telefona kao i na moje utiske par njih cinjenica je da izbacuju sve vise telefona sa fabrickim greskama,koje se ne mogu ispraviti softverski pricao sam vec da sam E71 prodao vec 3kom jer su imale isti problem,zapucavale se iz cista mira,na poziv ili pri ulasku u meni...] sad koristim N79 koju sam uzeo pre par dana,kad pisem poruku ona se zaledi samo joj gasenje pomaze... e66 dok ga nisam fleshovao jeo mi bateriju za 1dan... ako neko od vas forumasa koristi n79,nek mi da verziju firmware-a ako nemaju problema
ma to je precenjeno,miso..... kakav toch,ja ne volim te stvari,bez ficke tastature i monoblok nista.... sad sam bas na nokia.com pa se nacitah,ljudi imaju zilion prblema sa ovim a i drugim simbianima,znaci ako nokia ovo ne pokrpi kako valja nece po njih izaci na dobro
HTC ima modela sa fizičkom tastaturom a, jedan od mojih favorita je Touch Pro 2.
p.s. Jeste precenjeno
p.s.s. Pogledaj mail
:: ma to je precenjeno,miso.... :: kakav toch,ja ne volim te stvari,bez ficke tastature i monoblok nista... :: sad sam bas na nokia.com pa se nacitah,ljudi imaju zilion prblema sa ovim a i drugim simbianima,znaci ako nokia ovo ne pokrpi kako valja nece po njih izaci na dobr :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: ::
Da se nije 5800XM pojavio, ne bi Nokia-u ni razmatrao zadnji put kad sam pazario telefon.
Ono što se meni posebno sviđa je HTC Magic, na Android platformi za koju već sad postoji ogroman broj aplikacija. I pored odlične softverske platforme mora se pomenuti izuzetan kvalitet izrade. Kad bi još kamera imala neki LED blic, telefon bi bio potpuna bomba. Ipak on i njegova braća su namenjeni poslovnim korisnicima,koje boli uvo za kameru.
ma sve je to baxonja u redu,ali android mi je kao i standardan fon nista posebno lepo radi mada ja kad uzimam tel gledam da je zaokruzena celina ovaj n79 mi je ok sem sto je izbagovan ko majka necu da ga saljem u alpha copy jer su strucni ko babe ne znaju flet da zamene kako valja
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: :: Da se nije 5800XM pojavio, ne bi Nokia-u ni razmatrao zadnji put kad sam pazario telefon :: :: Ono što se meni posebno sviđa je HTC Magic, na Android platformi za koju već sad postoji ogroman broj aplikacija. I pored odlične softverske platforme mora se pomenuti izuzetan kvalitet izrade. Kad bi još kamera imala neki LED blic, telefon bi bio potpuna bomba. Ipak on i njegova braća su namenjeni poslovnim korisnicima,koje boli uvo za kameru :: ::
Koristim nokiu n79 oko 10 meseci kupljenu uz paket mix1000 preko mts-a. Telefon mi do sada nije ni jednom blokirao, imao sam samo par puta problem da mi ne stigne izvestaj kada nekom saljem poruku (mada to mozda i nije problem do telefona). Inace koristim najnoviju verziju software-a 32.001, a i sa proslim verzijama nisam imao problema... Inace baterija traje od 4-7 dana (u zavisnosti od koriscenja wireless-a), tako da za sada stvarno nemam zamerke
Kad budeš uzeo u ruku Magic, garantujem da ćeš da promeniš mišljenje.
:: ma sve je to baxonja u redu,ali android mi je kao i standardan fo :: nista posebn :: lepo rad :: mada ja kad uzimam tel gledam da je zaokruzena celin :: ovaj n79 mi je o :: sem sto je izbagovan ko majk :: necu da ga saljem u alpha copy jer su strucni ko bab :: ne znaju flet da zamene kako valj :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
o svaka cast znaci najnovija ver.swf i ima da pici,kazi mi jel imas beli cover zadnji za nju??? koje ti je boje....
:: Koristim nokiu n79 oko 10 meseci kupljenu uz paket mix1000 preko mts-a :: Telefon mi do sada nije ni jednom blokirao, imao sam samo par puta problem da mi ne stigne izvestaj kada nekom saljem poruku (mada to mozda i nije problem do telefona) :: Inace koristim najnoviju verziju software-a 32.001, a i sa proslim verzijama nisam imao problema.. :: Inace baterija traje od 4-7 dana (u zavisnosti od koriscenja wireless-a), tako da za sada stvarno nemam zamerk :: :: ::
Sjajna je, nema greske s njom, a o blokiranju da ne pricam E8400 E0 450x9 1.26V / Vendetta 2 Asus P5K PRO 2x2GB GAIL Black Dragon 900MHz ATi Powercolor 4890 900/1100 Samsung SpinPoint F3 1TB Samsung SH-S223B DVDRW SND: Asus Xonar DS 7.1 Lian Li Lancool PC-K62 Corsair TX650W 650W LG W2
:: o svaka cas :: znaci najnovija ver.swf i ima da pici,kazi mi jel imas beli cover zadnji za nju?? :: koje ti je boje... :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: Koristim nokiu n79 oko 10 meseci kupljenu uz paket mix1000 preko mts-a :: :: Telefon mi do sada nije ni jednom blokirao, imao sam samo par puta problem da mi ne stigne izvestaj kada nekom saljem poruku (mada to mozda i nije problem do telefona) :: :: Inace koristim najnoviju verziju software-a 32.001, a i sa proslim verzijama nisam imao problema.. :: :: Inace baterija traje od 4-7 dana (u zavisnosti od koriscenja wireless-a), tako da za sada stvarno nemam zamerk :: :: :: :: :: ::
cackao sam magic-a i heroja.... ne brini bratonja...
:: :: Kad budeš uzeo u ruku Magic, garantujem da ćeš da promeniš mišljenje :: :: :: ma sve je to baxonja u redu,ali android mi je kao i standardan fo :: :: nista posebn :: :: lepo rad :: :: mada ja kad uzimam tel gledam da je zaokruzena celin :: :: ovaj n79 mi je o :: :: sem sto je izbagovan ko majk :: :: necu da ga saljem u alpha copy jer su strucni ko bab :: :: ne znaju flet da zamene kako valj :: :: :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
dzabe i moja je oridjidji,ali se raspada...znaci kad je sinoc ne razbih vidi moje pitanje za zadnji poklopac....
:: Ja koristim N79 3meseca... originalnu naravn :: :: Sjajna je, nema greske s njom, a o blokiranju da ne prica :: E8400 E0 450x9 1.26V / Vendetta 2 :: Asus P5K PRO :: 2x2GB GAIL Black Dragon 900MH :: ATi Powercolor 4890 900/110 :: Samsung SpinPoint F3 1T :: Samsung SH-S223B DVDR :: SND: Asus Xonar DS 7. :: Lian Li Lancool PC-K6 :: Corsair TX650W 650 :: LG W :: :: :: o svaka cas :: :: znaci najnovija ver.swf i ima da pici,kazi mi jel imas beli cover zadnji za nju?? :: :: koje ti je boje... :: :: :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: :: :: Koristim nokiu n79 oko 10 meseci kupljenu uz paket mix1000 preko mts-a :: :: :: Telefon mi do sada nije ni jednom blokirao, imao sam samo par puta problem da mi ne stigne izvestaj kada nekom saljem poruku (mada to mozda i nije problem do telefona) :: :: :: Inace koristim najnoviju verziju software-a 32.001, a i sa proslim verzijama nisam imao problema.. :: :: :: Inace baterija traje od 4-7 dana (u zavisnosti od koriscenja wireless-a), tako da za sada stvarno nemam zamerk :: :: :: :: :: :: :: :: ::
ima beli, mada ja koristim braon, inace je siva model RM-348 (onaj sto vise zraci :))
:: o svaka cas :: znaci najnovija ver.swf i ima da pici,kazi mi jel imas beli cover zadnji za nju?? :: koje ti je boje... :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: Koristim nokiu n79 oko 10 meseci kupljenu uz paket mix1000 preko mts-a :: :: Telefon mi do sada nije ni jednom blokirao, imao sam samo par puta problem da mi ne stigne izvestaj kada nekom saljem poruku (mada to mozda i nije problem do telefona) :: :: Inace koristim najnoviju verziju software-a 32.001, a i sa proslim verzijama nisam imao problema.. :: :: Inace baterija traje od 4-7 dana (u zavisnosti od koriscenja wireless-a), tako da za sada stvarno nemam zamerk :: :: :: :: :: ::
ja imam nov braon i zeleni ako bi ga mejao sa mojih nije skinuta folija...hteo bih da ukompletiram da bidne bela skroz
:: ima beli, mada ja koristim braon, inace je siva model RM-348 (onaj sto vise zraci :) :: :: :: :: o svaka cas :: :: znaci najnovija ver.swf i ima da pici,kazi mi jel imas beli cover zadnji za nju?? :: :: koje ti je boje... :: :: :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: :: :: Koristim nokiu n79 oko 10 meseci kupljenu uz paket mix1000 preko mts-a :: :: :: Telefon mi do sada nije ni jednom blokirao, imao sam samo par puta problem da mi ne stigne izvestaj kada nekom saljem poruku (mada to mozda i nije problem do telefona) :: :: :: Inace koristim najnoviju verziju software-a 32.001, a i sa proslim verzijama nisam imao problema.. :: :: :: Inace baterija traje od 4-7 dana (u zavisnosti od koriscenja wireless-a), tako da za sada stvarno nemam zamerk :: :: :: :: :: :: :: :: ::
jaooo sutra kad ga bocnem na box....dusu cemo da mu iscupamo problem je ocito do cele serije znaci sad je poceo da zakucava i na pozive i na kucanje brojeva ako do tada prezivi jer mi nijedan pulen(mobilan) nije iscupao toliko zivaca koliko ovo djubre...puj..puj
Licno bi menjo, posto mi ne vrsi pos`o,samo je problem zbog garancije,da se nesto ne desi pa da mi prodavci posle s*ru jer i ti poklopci spadaju u pakovanje
:: ja imam nov braon i zelen :: ako bi ga mejao sa mojih nije skinuta folija...hteo bih da ukompletiram da bidne bela skro :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: ima beli, mada ja koristim braon, inace je siva model RM-348 (onaj sto vise zraci :) :: :: :: :: :: :: :: o svaka cas :: :: :: znaci najnovija ver.swf i ima da pici,kazi mi jel imas beli cover zadnji za nju?? :: :: :: koje ti je boje... :: :: :: :: :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: :: :: :: :: Koristim nokiu n79 oko 10 meseci kupljenu uz paket mix1000 preko mts-a :: :: :: :: Telefon mi do sada nije ni jednom blokirao, imao sam samo par puta problem da mi ne stigne izvestaj kada nekom saljem poruku (mada to mozda i nije problem do telefona) :: :: :: :: Inace koristim najnoviju verziju software-a 32.001, a i sa proslim verzijama nisam imao problema.. :: :: :: :: Inace baterija traje od 4-7 dana (u zavisnosti od koriscenja wireless-a), tako da za sada stvarno nemam zamerk :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Imam i onaj zeleno-plavi i crveni koji josh uvek ima foliju : )
E8400 E0 450x9 1.26V / Vendetta 2 Asus P5K PRO 2x2GB GAIL Black Dragon 900MHz ATi Powercolor 4890 900/1100 Samsung SpinPoint F3 1TB Samsung SH-S223B DVDRW SND: Asus Xonar DS 7.1 Lian Li Lancool PC-K62 Corsair TX650W 650W LG W2
:: Licno bi menjo, posto mi ne vrsi pos`o,samo je problem zbog garancije,da se nesto ne desi pa da mi prodavci posle s*ru jer i ti poklopci spadaju u pakovanj :: :: :: :: ja imam nov braon i zelen :: :: ako bi ga mejao sa mojih nije skinuta folija...hteo bih da ukompletiram da bidne bela skro :: :: :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: :: :: ima beli, mada ja koristim braon, inace je siva model RM-348 (onaj sto vise zraci :) :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: o svaka cas :: :: :: :: znaci najnovija ver.swf i ima da pici,kazi mi jel imas beli cover zadnji za nju?? :: :: :: :: koje ti je boje... :: :: :: :: :: :: :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: :: :: :: :: :: :: Koristim nokiu n79 oko 10 meseci kupljenu uz paket mix1000 preko mts-a :: :: :: :: :: Telefon mi do sada nije ni jednom blokirao, imao sam samo par puta problem da mi ne stigne izvestaj kada nekom saljem poruku (mada to mozda i nije problem do telefona) :: :: :: :: :: Inace koristim najnoviju verziju software-a 32.001, a i sa proslim verzijama nisam imao problema.. :: :: :: :: :: Inace baterija traje od 4-7 dana (u zavisnosti od koriscenja wireless-a), tako da za sada stvarno nemam zamerk :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
ma ok,kontam za garnciju,ali mislim da nema veze,ja saljem telefone na garanciju klot ko ih *ebe,sta kenjaju,ako je telfon pokvaren,sta ce im slusalice nema mozga ali kenjaju ko foke...
vidim ja da ce fon da leti brze od brzine svetlosti...
KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: ma ok,kontam za garnciju,ali mislim da nema veze,ja saljem telefone na garanciju klo :: ko ih *ebe,sta kenjaju,ako je telfon pokvaren,sta ce im slusalic :: nema mozga ali kenjaju ko foke... :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: ::
nece doco,odlucio sam da ga zadrzim za sebe,hrabar je kad se usudio da me drka ko malog majmuna ali ce sutra da zazali kad mu dusu izvadimo citao sam na netu da imaju taj bug skoro svi...skoro,i bas ja se zavalim za jedan takav
:: vidim ja da ce fon da leti brze od brzine svetlosti.. :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: :: :: ma ok,kontam za garnciju,ali mislim da nema veze,ja saljem telefone na garanciju klo :: :: ko ih *ebe,sta kenjaju,ako je telfon pokvaren,sta ce im slusalic :: :: nema mozga ali kenjaju ko foke... :: :: :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: ::
ja donosim cekic i sekac,ti ponesi brener i bocu...hahaha ima dusu da mu izvadimo
KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: nece doco,odlucio sam da ga zadrzim za sebe,hrabar je kad se usudio da me drka ko malog majmun :: ali ce sutra da zazali kad mu dusu izvadim :: citao sam na netu da imaju taj bug skoro svi...skoro,i bas ja se zavalim za jedan taka :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: vidim ja da ce fon da leti brze od brzine svetlosti.. :: :: :: :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: :: :: :: :: ma ok,kontam za garnciju,ali mislim da nema veze,ja saljem telefone na garanciju klo :: :: :: ko ih *ebe,sta kenjaju,ako je telfon pokvaren,sta ce im slusalic :: :: :: nema mozga ali kenjaju ko foke... :: :: :: :: :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: :: :: ::
haahama da hahah,j*bace dan kad je izasao iz fabrike
:: ja donosim cekic i sekac,ti ponesi brener i bocu...hahaha ima dusu da mu izvadimo :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: :: :: nece doco,odlucio sam da ga zadrzim za sebe,hrabar je kad se usudio da me drka ko malog majmun :: :: ali ce sutra da zazali kad mu dusu izvadim :: :: citao sam na netu da imaju taj bug skoro svi...skoro,i bas ja se zavalim za jedan taka :: :: :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: :: :: vidim ja da ce fon da leti brze od brzine svetlosti.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: :: :: :: :: :: :: ma ok,kontam za garnciju,ali mislim da nema veze,ja saljem telefone na garanciju klo :: :: :: :: ko ih *ebe,sta kenjaju,ako je telfon pokvaren,sta ce im slusalic :: :: :: :: nema mozga ali kenjaju ko foke... :: :: :: :: :: :: :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647765. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.