Mozda se neki nece sloziti sa tim da je N96 extra telefon ali uopste ne znam zasto,ja sam imao N96 Black Edition original finski i bio je besprekoran,nigde klimav,izdrzljiv i jako jak
zavisi za sta ti treba telefon! 5800 ako volis da se drndas sa tuchscreenom n96 zaobidji i uzmi ili n82/n95/n95 8gb/n79 za multimeduju odlicni i imas e71 e51 malo elegantniji biznis fazon telefoni
Uzmi sta hoces od telefona ali N96 nikako, sramota je taj tel za kompaniju kakva je NOKIA
Ja imam n79 i njega ti toplo preporucujem, ja sam ga platio 220e pre 2meseca nedelju dana starog, kupio ga ortak u alpha-copy-u preko telenor postpaid-a...
E8400 E0 450x9 1.26V / Vendetta 2 Asus P5K PRO 2x2GB GAIL Black Dragon 900MHz ATi Powercolor 4890 900/1100 Samsung SpinPoint F3 1TB SND: Asus Xonar DS 7.1 Lian Li Lancool PC-K62 Corsair TX650W 650W LG W2252TQ 2ms 22`` DVI
:: Najgori, ali najgori telefoni su symbian... To ti nikako ne bih preporucio :: :: ::
ja sam imao pre n82 n70icu koja jeste bila sporija ali zato je radila posao, i imala je funkcije sve zive moguce, dok je k750 mogao samo da se pohvali .. cek cime je mogao da se pohvali? nicim, g*vno od telefona simbijan 4 ever :D
znaci samog sebe si zaebo`, igrom slucajeva imam 6630 da si mi ziv i zdrav vec 6god., radi besprekorno!!! a drugar ima N70 sigurno 4god, nema problema, i sta sad, ko bi trebao da cuti, reci ti nama?
:: Aj ne lupetaj... obrazlozi izjavu :: :: Uzmi sta hoces od telefona ali N96 nikako, sramota je taj tel za kompaniju kakva je NOKI :: :: Ja imam n79 i njega ti toplo preporucujem, ja sam ga platio 220e pre 2meseca nedelju dana starog, kupio ga ortak u alpha-copy-u preko telenor postpaid-a.. :: :: :: :: E8400 E0 450x9 1.26V / Vendetta 2 :: Asus P5K PRO :: 2x2GB GAIL Black Dragon 900MH :: ATi Powercolor 4890 900/110 :: Samsung SpinPoint F3 1T :: SND: Asus Xonar DS 7. :: Lian Li Lancool PC-K6 :: Corsair TX650W 650 :: LG W2252TQ 2ms 22`` DV :: :: :: Najgori, ali najgori telefoni su symbian... To ti nikako ne bih preporucio :: :: :: :: :: ::
Jesi ti imao N96 pa pricas iz iskustva ili si cuo da je los na netu? Ja ga imam podugo i sem slajda nisam imao problema.
@imarkovic pufi je hvalio nokiu,nisi izgleda skontao,kritikovao je urosa.
Elem, da se vratimo na temu. Vec 10 godina imam Nokiu i kad se pojavio symbian odmah sam se odusevio-prvi symbian je bio N-Gage, extra fon i dan danas! Svaki sledeci mi je bio symbian. dve godine sam imao 6630-bruka fon,onda N73 ME-takodje super fon,sad imam Nokiu 5800 i jako sam zadovoljan telefonom! Imao sam i SE i Samsung, Alcatel, Sagem, Motorolu, Siemens ali se nijedan proizvodjac mobilnih telefona moze toliko izdvojiti kao Nokia. Moj savet ti je da uzmes Nokiu, po mogucnosti da nije slide (jer crkavaju flat kablovi),mozes uzeti i par nedelja star ali da je pod garancijom! Nadam se da sam pomogao.
Pozdrav svima!
Nije bogat onaj koji ima mnogo, vec onaj kome treba malo!
Koje smece... vrednost 130evra max! Samo iskompleksirani seljaci kupuju takvu spravu! Nokia Nokia... hahahaha Glumi smekera po selu! Leci komplekse izigravajuci burzoaziju... Hahahha
Preporucujem ti da ne bacas pare... Uzmi neki telefon za poziv i sms.
Ja sam svoj iPhone poklonio bratu. Posto ga imam 2 godine smorio me, video sam milion kvazi smekera, muka mi je. Kad sam gledao sta bih mogao dalje da kupim video sam u stvari da je veoma mali izbor. Sve precenjene raspale kante. Vratio sam se na svoj 5 godina star SE.
Ja znam da je tebi jako zao sto nemas pare da kupis ovakve sprave pa se zato istresas,nadji drugu crkvu da se molis,mozes tako da razgovaras sa svojim seljacima a ne samnom,znas sta lepo ljudi kazu,treba bezati od sirotinje!!!
au, brate, pa sto tako, ne volim ni ja te modele, ali nisu zbog toga krs, evo recimo po meni to bih rekao da su od zlata, i sad kupi ih neki ljakse, pa da kazem da je to tako, da izigravaju burzoaziju, ali u ovom slucaju gresis..
@pufi & JE3A pa znam da je kritikovao urosa, al` ja sam razumeo da pufi pljuje Symbian na Nokia-i 6600 i 6630, a to su nikad jaci telefoni, nikad izdrzljiviji, pa mu odgovorio u tom smislu..sad, ne znam sta je na kraju mislio, nije ni bitno..
kazem NOKIA RULES ali 3310, mogu 10 ljudi da ti dovedem koji koriste modele eminentnog prizvodjaca NOKIA tipa 5800, n95,n73 itd koji su vise nego razocarani u telefone, a stvarno ne znam sta ce nekome vise od onoga sto poseduje c905 pa cak i pod JAVOM koja je malo slabija od buggovitog simbiana, svasta sam imao od ericssona preko sagema, samsunga, nokije, moto i ne kraju skapirah da mi je najbolji SE, stvar ukusa i potrebe
@DJ DARKO bolje sto kaze imarkovic da uzmes nov,a ne ko ja uzeo sa *obilno* sve*a oglasi pa posle mesec dana me jurila policija jer je kraden telefon, em pukao pare em ostao bez istog
Pa gde ste nasli taj tezak les od N97/N96, pa za te pare moze da se kupi HTC Hero ili iPhone, koji ne da odvali te telefoncice nego ih urnise, prvo bolji software, brzi su, jedino sto imaju losiju kameru, ali sve ostalo je mnogo bolje odradjeno. N97 ovako nije los telefon, ali kada se pogleda da se umesto tog Symbiana moze uzeti Android i Apple OS za iPhone stvari se naglo menjaju i n97 postaje mnogo los telefon, hajde da ima Maemo kao N900 pa da bude nesto, ali ima symbian koji ce za 2-3 godine da izadje iz upotrebe tako je Nokia najavila pa vi vidite :). N95 je bio dobar telefon kada je izasao ali ga je pregazilo vreme :).
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.