Nestao mi je onaj red iznad `share online` sa displeja gde se nalazila prečica za WiFi. Probao sa da pokrenem iz tool-sa WLAN wiz. ali mi izbacuje SYSTEM ERROR Desilo se samo od sebe.Nije mi ispao,nisam nista novo od programa ubacivao,u podesavanja nisam ni ulazio. Ima li neko ideju šta da čačkam tj podešavam.Konkretno da li je neko naleteo na isti problem
ne bih znao, ali u krajnjem slucaju probaj master reset, ne znam koji je kod tacno, googlaj malo ili idi na mobilnisvet.com pa tamo potrazi, ima sigurno pozdrav
:: http://www.dodaj.rs/?4/vB/2SvlsQIv/picture-032.jp :: :: Nestao mi je onaj red iznad `share online` sa displeja gde se nalazila prečica za WiFi :: Probao sa da pokrenem iz tool-sa WLAN wiz. ali mi izbacuje SYSTEM ERRO :: Desilo se samo od sebe.Nije mi ispao,nisam nista novo od programa ubacivao,u podesavanja nisam ni ulazio :: Ima li neko ideju šta da čačkam tj podešavam.Konkretno da li je neko naleteo na isti problem
pa sta te kosta master reset,ali na sifre,ne iz menija telefona...za 2 min podesis vremensku zonu i ostalo i imas fulll funkcionalan fon...kakav drugi predlog `oces???
MIND CONTROL
:: Pa ako će da pomogne master onda ću da probam,ali pre toga neki drugi savet :: :: ::
Ako uradim master sa memorijskom u telefonu,da li će da obriše kontakte. Ili da opičim back-up na komp memorijske za svaki slučaj. Pre par dana sam na tastovom tel. uradio master i desilo se sledeće ...(baci pogled) http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=23778&forid=8&katid=4
Ne želim opet istu situaciju ::
:: pa sta te kosta master reset,ali na sifre,ne iz menija telefona...za 2 min podesis vremensku zonu i ostalo i imas fulll funkcionalan fon...kakav drugi predlog `oces?? :: :: MIND CONTROL :: :: :: Pa ako će da pomogne master onda ću da probam,ali pre toga neki drugi savet :: :: :: :: :: ::
batice,ostavi memo unutra,opici reset na sifre,i nema sta da brines...reset resetuje samo FON memo karticu ne dira,provereno na licnom primeru vise puta...ne moze sifra da se pojavi sama od sebe...jedino da ti je neki virus postavi umesto tebe ali to je malo verovatno...
MIND CONTROL
:: Ako uradim master sa memorijskom u telefonu,da li će da obriše kontakte :: Ili da opičim back-up na komp memorijske za svaki slučaj :: Pre par dana sam na tastovom tel. uradio master i desilo se sledeće ...(baci pogled :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=23778&forid=8&katid= :: :: Ne želim opet istu situacij :: :: :: :: :: :: pa sta te kosta master reset,ali na sifre,ne iz menija telefona...za 2 min podesis vremensku zonu i ostalo i imas fulll funkcionalan fon...kakav drugi predlog `oces?? :: :: :: :: MIND CONTROL :: :: :: :: :: Pa ako će da pomogne master onda ću da probam,ali pre toga neki drugi savet :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: batice,ostavi memo unutra,opici reset na sifre,i nema sta da brines...reset resetuje samo FON memo karticu ne dira,provereno na licnom primeru vise puta...ne moze sifra da se pojavi sama od sebe...jedino da ti je neki virus postavi umesto tebe ali to je malo verovatno.. :: :: :: MIND CONTROL :: :: :: Ako uradim master sa memorijskom u telefonu,da li će da obriše kontakte :: :: Ili da opičim back-up na komp memorijske za svaki slučaj :: :: Pre par dana sam na tastovom tel. uradio master i desilo se sledeće ...(baci pogled :: :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=23778&forid=8&katid= :: :: :: :: Ne želim opet istu situacij :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: pa sta te kosta master reset,ali na sifre,ne iz menija telefona...za 2 min podesis vremensku zonu i ostalo i imas fulll funkcionalan fon...kakav drugi predlog `oces?? :: :: :: :: :: :: MIND CONTROL :: :: :: :: :: :: :: Pa ako će da pomogne master onda ću da probam,ali pre toga neki drugi savet :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.