Znaci, treba mi telefon koji ce pre svega biti odlican za kucanje sms porukica i da ima dobar zvuk prilikom razgovora i naravno, da prilici devojci. Takode, znam da ne voli telefone na preklop i da voli Nokia-u. Ja sam gledao dva modela: Nokia 5130 XpressMusic i Nokia 7210 Supernova. Sta mi predlazete od ova dva modela ili mozda neki treci ali da je nekom slicnom cenovnom rangu. Unapred hvala.
ako joj je bas toliko bitno da izgleda zenski onda jbg, nema bas puno izbora ali ima takvih telefona tu su ti 8600 Luna ,7900 7373 6300 6500 ili 6500slide
Pa njoj i nije toliko bitno, to sam izgleda ja predpostavio da bi bilo bolje. Ona u svakom slucaju zeli kvalitetan telefon a, ja rekao da bude malo zenstven ali ne mora
Na zalost vecina navedenih modela je skupo za mene. Mozda eventualno da se napregnem za 6300 ali ja sam gledao i Nokia 3720 classic kpoji mi se cini bolji ali mi je malo skuplji.
:: :: :: ako joj je bas toliko bitno da izgleda zenski onda jbg, nema bas puno izbora ali ima takvih telefon :: tu su ti 8600 Luna ,7900 7373 6300 6500 ili 6500slid ::
hvala napredlogu ali mislim da je bas ljubitelj nokie i to samo zbog brzine. Dok ja otkucam 5 slova na svom ericssonu, moja devojka na nokia-i otkuca 55 a, najveca je fora da ja uopste ne kucam sporo
Upravo zato nokia ili neki slican brz telefon pre svega za sms.
svi ovi telefoni (jeftiniji) su na platformi S40 5th Edition i slika za pisanje novog sms-a na pomenutom sajtu stoji tako da se na istom ekranu unosi prvo kome se salje sms a, ispod se pise poruka. Da li je moguce da se postavi tako da se sms pise na celom ekranu???
ne bih znao da ti odgovorim,slabo se razumem u nokije, a jeste smor sto je tako, ne forsiram SE ali ne kapiram kako je sporiji za kucanje, zbog tastature? inace koji god fon da sam imao koristio sam ako ima t9 e to je ubrzanje kucanja, malo smara na pocetku zbog onda reci ali posle par dana leti :)
To sam kod nje uvideo koliko je sporiji kada joj dam svoj SE. Ne znam kako bi to objasnio osim da SE pravi vecu pauzu izmedju dva slova i nekako ih sporije prikazuje. Razlika kod nje priliko kucanja na nokia-i i SE je vise nego ocigledna zbog toga se i ne usudjujem da joj kupim nesto drugo osim nokie.
:: ne bih znao da ti odgovorim,slabo se razumem u nokije, a jeste smor sto je tako, ne forsiram SE ali ne kapiram kako je sporiji za kucanje, zbog tastature? inace koji god fon da sam imao koristio sam ako ima t9 e to je ubrzanje kucanja, malo smara na pocetku zbog onda reci ali posle par dana leti : :: :: `O-O`amdgeek`O-O` :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=49904 :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=88691 :: I love my computer because my friends live in it! :: :: ::
nadji ti njoj tel sa USBom pa joj zakaci tastaturu heheheheeh, naravno kupujes ono sto voli, sacekaj jos malo mozda padnu cene, jel bi uzimao polovan(dobro ocuvan) fon, ima li sta da se nadje?
Iskljucivo novo, a iskreno bedak mi da joj kupim polovan telefon.
:: nadji ti njoj tel sa USBom pa joj zakaci tastaturu heheheheeh, naravno kupujes ono sto voli, sacekaj jos malo mozda padnu cene, jel bi uzimao polovan(dobro ocuvan) fon, ima li sta da se nadje :: :: `O-O`amdgeek`O-O` :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=49904 :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=88691 :: I love my computer because my friends live in it! :: :: ::
Supernova nije naročito glasan telefon, ali se ni ne razlikuje od Nokia-e 5310 po ovom pitanju značajno – u mnogim situacijama ćete primetiti da jačina melodija zvona nije dovoljna, što je naša osnovna zamerka kada je u pitanju ovaj telefon. Po pitanju kvaliteta prijema Nokia 7210 se ponaša veoma dobro. vibracija je prosečne jačine, ali vas neće izneveriti.
Nokia 5310 je na tržište ušla u oktobru prošle godine, dok će model 7210 na tržištu postati dostupan ovog septembra po ceni koja je za nekih 50% niža. I dok su dizajni ova dva telefona različiti, kada se razmotre svi detalji jasno je da je Nokia 7210 replika modela Nokia 5310. Jedina razlika je u tome što je 7210 inertan i ne učitava aplikacije tako brzo kao 5310. Iako naš test Java performansi ne ukazuje na velike nedostatke kada je u pitanju ovaj segment, usporenost kod modela 7210 definitivno postoji. Izgleda da je Nokia odlučila da što je moguće više snizi cenu modela 7210 pa je i prepolovila količinu RAM-a kod ovog modela. Sa druge strane, on uprkos ovom nedostatku može da prođe kod korisnika – jeste da nije brz koliko bi mogao da bude, ali to nije toliki nedostatak da će korisnici zbog njega odustati od ovog telefona.
ja bi zaobišao onaj 2730c, lako se izgrebu ona rebra na tastaturi pa proviri plastika, osobito ako kucaš onih 55 poruka/minut što si pominjao :)
možda da si dodao koji evrić pa joj uzeo 6300, lep unisex telefon, zgodan da se koristi, kupio sam to sestri pre dve godine i još je kao nov, dobiješ i futrolu.
Ako bi mi svi rekli da ova pomenuta 3 su bacene pare mislio sam da uzmem ono sto si mi ti predlozio, tacnije 6303 jer je bolja baterija. Naravno, moracu do banke da podignem kredit ali mozda se isplati....
:: ja bi zaobišao onaj 2730c, lako se izgrebu ona rebra na tastaturi pa proviri plastika, osobito ako kucaš onih 55 poruka/minut što si pominjao : :: :: možda da si dodao koji evrić pa joj uzeo 6300, lep unisex telefon, zgodan da se koristi, kupio sam to sestri pre dve godine i još je kao nov, dobiješ i futrolu :: ::
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647765. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.