pozdrav svima na forumu.imam jedan problem.naime u petak su mi demontirali broj zbog par ne placenih racuna i ja sam naravno odmah u ponedeljak(juce) uplatio sve ali da bih povratio broj mora vlasnik telefona da bude tu licno(podstanar sam a vlasnik nije u zemlji niti bilo kakav kontakt imam sa njim placen stan godinu dana unapred) te da ja ne mogu nikako da vratim broj vec i ako hocu mogu da uzmem nov i da platim od 6000-10000!!! sto mi nikako ne odg vec treba samo da se plati oko 400-500din i da se broj vrati ali mi nikako ne dozvoljavaju to da uradim te vas molim ako neko zna kako moze da mi pomogne bio bih mu veoma zahvalan.hvala svima unapred
AMD Athlon II X3 425@X4 B25@V1AX@700rpm Asus M4A785TD-M EVO 2*2GB DDR3 Geil@1333Mhz ATI HD4200 128MB DDR3@1333Mhz Sideport PC power cooling and silencer 500W@TT Xaser III 640GB samsung X2,1.5TB samsung F2
Ukoliko je broj demontiran duze od godinu dana i dodeljen drugom korisniku ne moras da placas nista osim takse za prikljucak oko 400 din. Ako je dodeljen nekom drugom onda uzimas novi po toj ceni od 6-10k zavisi dal je kuca ili stan. Ne mora niko da bude prisutan prilikom instalacije,proveri povremeno ton signal, dovoljno je samo da isplatis zaostalo a instalacionu taksu ces platiti kroz prvi naredni racun za tel.
rado bih ja platio tih 400din nego traze prisustvo vlasnika a ja to nisam vec sam podstanar a gazda nije u zemlji i dolazi 1 godisnje po kiriju i to je to nikakoav kontakt nemam broj je demontiran par dana(od petka prosle nedelje)...jel znas bilo koje resenje samo da mi vrate stari broj i puste liniju bez vlasnika broja?hvala jos jednom svima unapred
AMD Athlon II X3 425@X4 B25@V1AX@700rpm Asus M4A785TD-M EVO 2*2GB DDR3 Geil@1333Mhz ATI HD4200 128MB DDR3@1333Mhz Sideport PC power cooling and silencer 500W@TT Xaser III 640GB samsung X2,1.5TB samsung F2
:: :: :: Ukoliko je broj demontiran duze od godinu dana i dodeljen drugom korisniku ne moras da placas nista osim takse za prikljucak oko 400 din. Ako je dodeljen nekom drugom onda uzimas novi po toj ceni od 6-10k zavisi dal je kuca ili stan :: Ne mora niko da bude prisutan prilikom instalacije,proveri povremeno ton signal, dovoljno je samo da isplatis zaostalo a instalacionu taksu ces platiti kroz prvi naredni racun za tel ::
kad dodje, ubijes gazdu,strpas ga u bure sa kiselinom i kasnije istreses u kanalizaciju... prst odseces da imas za testament,a kad te pitaju kazes da nece da se vrati u Srbiju:))) jednostavno zar ne???
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: rado bih ja platio tih 400din nego traze prisustvo vlasnika a ja to nisam vec sam podstanar a gazda nije u zemlji i dolazi 1 godisnje po kiriju i to je to nikakoav kontakt nemam broj je demontiran par dana(od petka prosle nedelje)...jel znas bilo koje resenje samo da mi vrate stari broj i puste liniju bez vlasnika broja?hvala jos jednom svima unapre :: :: :: AMD Athlon II X3 425@X4 B25@V1AX@700rp :: Asus M4A785TD-M EV :: 2*2GB DDR3 Geil@1333Mh :: ATI HD4200 128MB DDR3@1333Mhz Sidepor :: PC power cooling and silencer 500W@TT Xaser II :: 640GB samsung X2,1.5TB samsung F2 :: :: :: :: :: :: :: Ukoliko je broj demontiran duze od godinu dana i dodeljen drugom korisniku ne moras da placas nista osim takse za prikljucak oko 400 din. Ako je dodeljen nekom drugom onda uzimas novi po toj ceni od 6-10k zavisi dal je kuca ili stan :: :: Ne mora niko da bude prisutan prilikom instalacije,proveri povremeno ton signal, dovoljno je samo da isplatis zaostalo a instalacionu taksu ces platiti kroz prvi naredni racun za tel :: ::
Jedino da smandrljas ovlascenje nekako faksom ili emailom u boji mada to nije validno, ili ako mozes da dobijes broj licne karte vlasnika pa da izkukas na salteru da te pusti da uplatis zaostalo.
Moram priznati da mi nije baš najjasnije to `demontirati broj`. Znam da nakon 2 neplaćena računa isključuju liniju dok ne izmiriš sva dugovanja, ali ne i da nešto demontiraju. Elem, kod mene je skoro identična situacija kao tvoja i vlasnika stana ne viđam ništa češće nego li i ti. Prije nekoliko mjeseci se i meni desilo da nisam platio dva računa i isključili su mi telefon. I sve što je trebalo da uradim je da pođem u poštu i uplatim ta dva računa i ponesem uplatnice na uvid u Telekomovoj radnji (tamo u onoj ulici preko puta građevinskog fakulteta, ako si u BG), i oni su mi odmah ponovo uključili broj bez ikakvih dodatnih pitanja. Tako da to ne stoji da mora vlasnik stana lično da se pojavi. I ja sam tako mislio do tada, ali nije. Osim ako to nije neka novina od 1. januara ove godine u što sumnjam. Eto, nadam se da sam ti bar malo pomogao. Pozdrav!
Licna karta njegova ti treba, a onda bi trebalo da ti progledaju kroz prste ako kukas i trepces okicama. Vidi nekako da se domognes toga, a ako cak i imas vezu u Lelekomu opet ti treba njegova licna karta.
Probaj nekako, slazi nesto ako mozes da se cujes mailom sa covekom, nek ti posalje kopiju faksom!
Prvi put cujem da demontiraju telefonski prikljucak zbog neplacanja racuna.
Ja nisam par puta platio racun, i samo su mi onemogucili da pravim pozive, ali mogao sam da ih primam. ADSL je bio iskljucen takodje... __________________ Scourge of PCBerza
А једном су због неплаћања `инфостана` демолирали стан! @tema: Прва опција је да фалсификујеш газдину личну карту, а друга да сачекаш Теленор фиксни телефон... ето, толико!
Veruj meni!
:: Cuti kad je telefon.. :: Cuo sam da su jednom coveku zbog neplacanja grejanja demontirali radijatore :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.