Dobio sam povoljno ovaj telefon, kazem to zato sto je preskup i naravno sa mreze je ima network lock...u par servisa gde uopste hoce nesto da probaju traze 45 - 50 eu za otkljucavanje sto je previse toliko nije ni za iphone, jel neko moze da pomogne oko toga...drugo telefon ima strasan hardver cak prave android za njega ja sam skinuo sa neta najnoviji firmware,bootloader i mogao bi da probam da ga flesujem sve je opisano kako to izvesti...jel neko to probao sa bilo kojim modelom telefona? sta ako posle toga ne moze da se probudi tj zablokira?
Ja ti to mogu uraditi kod mene u radnji, INFO NA EMAIL da ne reklamiram 2000 dinara kosta otkljucavanje, i posto se software menja jos uvek nema sa srpskim jezikom znaci engleski ostaje , ako je srpski nekom uopste vazan pogotovo na takvom fonu
ja sam iz Indjije
Pozz, i sorry ovako mi je bilo najbrze da odgovorim jer sam malo u guzvi
ne treba vise,sto rece koleza 2000 i nista vise...
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: :: :: :: Ja ti to mogu uraditi kod mene u radnji, INFO NA EMAIL da ne reklamira :: 2000 dinara kosta otkljucavanje, i posto se software menja jos uvek nema sa srpskim jeziko :: znaci engleski ostaje , ako je srpski nekom uopste vazan pogotovo na takvom fon :: :: ja sam iz Indjij :: :: Pozz, i sorry ovako mi je bilo najbrze da odgovorim jer sam malo u guzvi
ja sam ga uspesno flesnio uz malo cimanja.znaci nije klasican nacin ali sljaka provereno sa verzijama S800XEIK1 i S800XEJA1 jedino sto fon ostaje i dalje zakljucan
:: :: Dobio sam povoljno ovaj telefon, kazem to zato sto je preskup i naravno sa mreze je ima network lock...u par servisa gde uopste hoce nesto da probaju traze 45 - 50 eu za otkljucavanje sto je previse toliko nije ni za iphone, jel neko moze da pomogne oko toga...drugo telefon ima strasan hardver cak prave android za njega ja sam skinuo sa neta najnoviji firmware,bootloader i mogao bi da probam da ga flesujem sve je opisano kako to izvesti...jel neko to probao sa bilo kojim modelom telefona? sta ako posle toga ne moze da se probudi tj zablokira?
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.