ovaaaj, aj da vas ne smaram kako i šta, ali sve u svemu ispade, pade na ćošak gde je mikrofon i ne radi mi tastatura ali sve ostalo radi. e sad, da li možda zna neko koliko bi koštala opravka, znači tu samo onaj flet kabal da se menja (valjda) i da li se to uopšte isplati pošto nije više na ceni ovaj fon. i ako bi neko mogo da me posavetuje, tj da mi kaže, da li mi se isplati da kupujem fon preko ebay - a ili tako nekog sajta. mislim, koliko je to sigurno. jeste da je samo po sebi mačka u džaku, al šta znam.. i koliko može da iznosi poštarina??
1. drugu se sjebala tastatura i odustao je od sredjivanja ponajvise jer je touch
2. rizik nosi sto moze da dodje macka u dzaku ali ne toliko koliko mogu da se naplate usluge carinjenja , drug je uzimao neke delove za kola preko i carina ga je kostala umalo kao delovi, ne znam sta bi uzimao ali ljudi uglavnom uzmu nesto na ugovor pa zabodu za nesto drugo
1.pa ne kapiram kakve veze ima što je touch kad ima tastaturu.. nisam skapirao ozb.. 2.pa ta carina me nejviše i brine, gledam cene, može da se nađe nešto simpa, ali šta znam kolko će još da me oderu na to što će da dostave..
sve zavisi gde ce da te opleve,ali koliko znam slabo ima delova za p1...eno kod mene jedan ceka flash chip ne znam koliko,bog zaboravio... racunaj od 30-45e
pa jbg, sapletem se na mesto koje prolazim zadnja 4 meseca i sad se zaneo i fljas! sto bre toliko da me oderu? a da nema delova to stoji.. pa meni se vise isplati da ga prodam ovakvog, ima da dodjem na isto..
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.