imam jedno pitanje a to je da li na K800i moze da se stavi maska od K810i...po netu sam trazio i pise da je moguce, al nisam bas siguran...bolje se informisati malo vise...hvala unapred
nisam bas 100% siguran,znas,k800 je fizicki mnogo deblji...pa kako staviti sad onaj poklopac kamere....mislim da prednja maskica moze da stane,ali da se uklopi u citavo kuciste mislim da ne moze!!!!!
ajd dacu ja vama 6500c uklopite mi u kuciste od 6300...dimenzije ne govore nista...jer dovoljno je odstupanje u jednom sraficu,mikrofonu,3g kamerici da nemoz da stane...uostalom A+ klasa k800i je oko 10e,ako sjebes prekidac kamere izace mnoogo vise:)
da,da kako da nou a pritom ne vidis da je tastaturna folija od k810 jer nisu iste:) naivan si kolega,moguce je,ali da imas malo delova od 810,od samog k800 mozes samo sklopiti K800
mali off... a scar koliko je maskica za k810? I kakve su u odnosu na original, mislim jel se lepo sve uklopi i shljaka posle i trazje duze od mesec dana? :)
ma ista je cena,samo zavisi koja serija naleti neke se uklapaju ko blesave,e neke strce na sve strane...nemozes znati dok je ne pocnes uklapati
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: mali off... a scar koliko je maskica za k810? I kakve su u odnosu na original, mislim jel se lepo sve uklopi i shljaka posle i trazje duze od mesec dana? :)
ja nisam rekao da ide tastatura od K800i na K810i... da bi sastavio K810i trebaju ti ove 3 stvarcice koje se mogu naci u servisu ili kod nekog ko ima pokvaren K810i...
ja o tome drvim sve vreme,da su ti potrebni delovi od k810 da bi se sklopio... a debilno je taj snimak,jer se sve vreme vide samo ruke tog sto sklapa,a delova vadi niotkuda.... nisam ja rekao da je neko glup,al znaj da ti niko iz servisa nece dati org.deo jer se to ceni...srecno u sklapanju IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: kolega niko ovde nije glup i naivan..od K800i moze da se napravi K810i uz ovo >>> http://www.cellphone-repair-shop.com/prodimages/K810iPCBKeyboard-2.jp :: :: ja nisam rekao da ide tastatura od K800i na K810i... da bi sastavio K810i trebaju ti ove 3 stvarcice koje se mogu naci u servisu ili kod nekog ko ima pokvaren K810i...
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.