Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
[MTS] - Pre-paid `Connection error`...
STRANA 1 OD 1
strela75 [MTS] - Pre-paid `Connection error`... 11.02.2010. 11:14 T24441

status: user
broj poruka: 1591
Nisam siguran da li je do telefona ili do mreze. Sa vremena na vreme se desava sledece: telefon vidi mrezu, ok signal, ali kad probam da nazovem - connection error. Ili me neko zove i njemu pokazuje da nisam dostupan, a moj telefon je konstantno on-line. Posle pola sata stize poruka o propustenom pozivu pre pola sata. Nokia 6120 je u pitanju (ako ko ima slican problem).

Takodje mi se ponekad desava da mi prekidaju vezu posle 20 sekundi (a prvi minut odmah naplate), pa onda par puta zvanje - i eto profita. To sam siguran da nije do telefona jer mi se u inostranstvu ni jednom to nije desilo (doduse tamo nije ni connection error).

Zanimljivo je da istovremeno sluzbena Nokia na post paid-u nikad ne prijavljuje connection error.

Imate li kakva iskustva po ovom pitanju ili sam ja izolovani incident (sto bi znacilo da je vreme za gledanje novog telefona)? Unapred hvala.

Pozdrav.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
skar pa 11.02.2010. 11:32 #188192

broj poruka: 3992
*ebe te karica,ako ti se nije desavalo sa stranom karticom,ne sme ni ovde..
reci mi samo jesi li na dual ili gsm modu??
probaj da update swf,pa stavi neku telenor kartu,cimaj se 2-3dana pa ako nista ne kenja,onda je 100% kartica
inace sto se tice samoga mt.s signala,i mreze,jako se pogorsalo u poslednjih 2-3meseca,valjda je zato sto su ih oplevili za neke pticke kablive vredne par miliona,bar sam cuo....i ja se kontam da predjem na norvezane....
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)

strela75 ... 11.02.2010. 11:36 #188195

Kakav je to dual mod (da li to Nokia 6120 clasic ima uopste)? I kako mogu proveriti koji je mod trenutno aktivan?

Ne desava se stalno, vec recimo jedan-dva dana u nedelji otprilike 7-8 sati zeza. Malo mogu, pa malo ne mogu da zovem / primam pozive.

Kad se sledeci put desi, odmah prebacujem karticu u sluzbeni i probacu da zovem da vidim sta se desava.

Pozdrav.
skar Re: ... 11.02.2010. 12:06 #188206

udjes u podesavanja,pa mreza i onda imas opciju dual mod(3g) ili gsm...bocni gsm
pa probaj

:: Kakav je to dual mod (da li to Nokia 6120 clasic ima uopste)? I kako mogu proveriti koji je mod trenutno aktivan
::
:: Ne desava se stalno, vec recimo jedan-dva dana u nedelji otprilike 7-8 sati zeza. Malo mogu, pa malo ne mogu da zovem / primam pozive
:: Kad se sledeci put desi, odmah prebacujem karticu u sluzbeni i probacu da zovem da vidim sta se desava
:: Pozdrav.
strela75 Bio je na dual... 11.02.2010. 13:42 #188243

prebacio sam na gsm, i u narednom periodu pratim desavanja.

Ostaje mi nedoumica, kako je telefon radio godinu i nesto bez ovih gresaka (a podesavanja su od pocetka, kakva jesu). Da li to znaci da neki element u njemu crkava?

Unapred hvala.

Pozdrav.
skar Re: Bio je na dual... 11.02.2010. 17:48 #188280

nista ne mora da znaci,mozda se samo zaglupio

:: prebacio sam na gsm, i u narednom periodu pratim desavanja
:: Ostaje mi nedoumica, kako je telefon radio godinu i nesto bez ovih gresaka (a podesavanja su od pocetka, kakva jesu). Da li to znaci da neki element u njemu crkava
:: Unapred hvala
:: Pozdrav.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647765.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs