Naime doso mobilni u kompenzaciji, pa me interesuje kolko realno vredi. Lifetime vreme mu je 000002:13, a kupljen 16.06.2009. Odlicnom stanju i sa ful opremom i naravno sa ostatkom garancije, papirima... pozz
160e max,mada taj koji ga je koristio nije skoro ni pricao sa njim,2h za 8meseci,je katastrofa malo
:: Naime doso mobilni u kompenzaciji, pa me interesuje kolko realno vredi. Lifetime vreme mu je 000002:13, a kupljen 16.06.2009. Odlicnom stanju i sa ful opremom i naravno sa ostatkom garancije, papirima.. :: poz :: :: King
2 sata za 8 meseci! Nemoj da nasednes na tu foru, ima lifetimer reset za simbian telefone, radi se za 20ak sekundi! To on resetovao pre 10ak dana. Znam lika koji je prodao tako telefon koji je kao imao 11 sati rada, a resetovao sa 580!!! Bio je mob ocuvan, ali ipak je imao 580, ja licno video...
skar: tako sam i ja nekako mislio, realno sam mislio 150 eura
shgh: moguce da si u pravu, s obzirom sto znam ovoga oda koga je mobilni stigo, verujem da je ralno tolko pricao, s tim da ostalo vreme s mobilnom je potrosio na internet...
iskreno nije merodavno gledati koliko sati ima razgovora,najbolj je gledati 1.da li je otvaran 2.kako je ocuvana maskica,i da li je original 3.da li je skidan sa mreze ili je mozda jos zakljucan.... ti sati su maltene nebitni,vazno je da on nije ispadao,kvasen,ako je cuvan radice on jos duuuuugoo realno daj mu 150e,a ako bas oce da se cenka max 155-160,mada ja to ne bih uzimao realno za te pare imas mnogo boljih fonova,al ako hoces da tipkas onda je to tvoja prilika
:: skar: tako sam i ja nekako mislio, realno sam mislio 150 eur :: :: shgh: moguce da si u pravu, s obzirom sto znam ovoga oda koga je mobilni stigo, verujem da je ralno tolko pricao, s tim da ostalo vreme s mobilnom je potrosio na internet.. :: :: hvala va :: :: ::
brate pa nije to auto :D pa koliko je presao :D on vredi 150e % ima sve sto nema fon od 200e.. WIFI GPS BRUKA EKRAN 360x640 na 3.2 je jako mala tacka + extra boje.. neznam imao sam ga do skora jedina ozbiljana mana mu je sto je plastican i to je to... ako izuzmemo to sto je symbian :D
losa zavrsna obrada+ prevazidjena kamera.... mada kod nokie se uvek papreno placa nesto NOVO,stave touch a ostalo copy-paste i opet klepaj miki....
:: brate pa nije to auto :D pa koliko je presao : :: on vredi 150e % ima sve sto nema fon od 200e.. WIFI GPS BRUKA EKRAN 360x640 na 3.2 je jako mala tacka + extra boje. :: neznam imao sam ga do skora jedina ozbiljana mana mu je sto je plastican i to je to... ako izuzmemo to sto je symbian :D
Imao kod kolege skar-a HTC Hero za 200 evra, koji je 10 klasa iznad te Nokia.
Pozdrav!
:: brate pa nije to auto :D pa koliko je presao : :: on vredi 150e % ima sve sto nema fon od 200e.. WIFI GPS BRUKA EKRAN 360x640 na 3.2 je jako mala tacka + extra boje. :: neznam imao sam ga do skora jedina ozbiljana mana mu je sto je plastican i to je to... ako izuzmemo to sto je symbian :D
:: Imao kod kolege skar-a HTC Hero za 200 evra, koji je 10 klasa iznad te Nokia :: :: Pozdrav :: :: :: :: brate pa nije to auto :D pa koliko je presao : :: :: on vredi 150e % ima sve sto nema fon od 200e.. WIFI GPS BRUKA EKRAN 360x640 na 3.2 je jako mala tacka + extra boje. :: :: neznam imao sam ga do skora jedina ozbiljana mana mu je sto je plastican i to je to... ako izuzmemo to sto je symbian :D
:: gile preterano sere :: :: :: :: Imao kod kolege skar-a HTC Hero za 200 evra, koji je 10 klasa iznad te Nokia :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: brate pa nije to auto :D pa koliko je presao : :: :: :: on vredi 150e % ima sve sto nema fon od 200e.. WIFI GPS BRUKA EKRAN 360x640 na 3.2 je jako mala tacka + extra boje. :: :: :: neznam imao sam ga do skora jedina ozbiljana mana mu je sto je plastican i to je to... ako izuzmemo to sto je symbian :D
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.