Kako da updat-ujem software na glupom sony ericssonu?!!!
STRANA 1 OD 1
urosk
Kako da updat-ujem software na glupom sony ericssonu?!!!
02.03.2010. 19:25
T24973
status: user broj poruka: 462
Imam sony ericsson W760 i posto se prilicno usporio i ubagovao, hteo sam da ga updatujem ali nikako ne mogu, intsalirao sam pc suite i update service, ali je upustvo ocajno tj. kaze ti da iskljucis telefon i izvadis bateriju pa je vratis i drzis C tok ga ponovo ukljucujes na usb!!! To sve uradim i nista, telefon ode u mass storage mod i nista i daje mi stoji isto upustvo! Znaci neverujem koje sr... od programa! Da li neko ima sony ericsson i slucajno je radio update pa moze da mi kaze sta treba tacno da uradim i kako?! Hvala unapred.
ne preporucujem ti da se zajebavas sa time,ja sam to radio i spalio sam neko kolo.zakucao mi je update na 76%.vise nisam mogao da ukljucim fon,odnesem ga u servis kazem sta sam uradio i oni kazu: pokusacemo da odradimo kalkulaciju i da ubacimo softver ako uspe javljamo ti,nazvali su me za dan i rekli mi majstore prosao ti je fon,1000 din i nov softver :) tako da izvuci sam pouku iz ovoga. ako ti zakuca prvi put na updateu svaki put kad budes posle toga pokusavao prijavljivace ti da imas nov softvare a ustvari imas jedan ogroman K !!! bez obzira na brzinu net-a i sve to... dug je put do 100%...
brate mora da radi, ako ne radi nes nije u redu sa telefonom, SEUS radi kao sat i extremno je prost, zar je tesko ugasiti fon i pri ukljucivanju istog na usb drzati C, jedino bitno ti je net
instaliraj drivere za telefon .. to sto radis je fw update .. ako sajt pogresno protumaci koji fon imas ..dobisec ciglu .. zato 3x chitaj 1x radi .. prosta je procedura
msm ima ljudi koji su to radili i znaju tachno shta treba da se uradi, ja recimo sam pokushao ali nikako nisam mogao da uklopim jezik za one fajlove koje se updejtuju, i to sam skinuo one koje pishe da trebaju ali djavola, nikako program ne moze da prepozna da su to ti korektni pa sam odustao. Ali za divno chudo poshto se i meni kochio fon, i josh mi otkazala tastatura kad su mi promenili tastaturu evo sad se raskochio i cepa super dobro. Zato da ne bi tupio glavu oko svih tih zebancija(osim ako zelish)nosi u servis daj hiljadarku pa ljudi koji imaju iskustvo neka odrade update. pozdrav
Koristim SE telefone vec par godina unazad i sve sam ih update-ovo bez ikakvih problema: w200, w350, k770i i sadasnji w705. Skines najnoviji upadate, napunis telefon, ispratis uputstvo i sacekas da zavrsi proceduru. To isto će uraditi u servisu. Ako imas drugi računar, probaj na njemu da isključiš mogućnost da je do kompa.
Koristim SE telefone vec par godina unazad i sve sam ih update-ovo bez ikakvih problema: w200, w350, k770i i sadasnji w705. Skines najnoviji upadate, napunis telefon, ispratis uputstvo i sacekas da zavrsi proceduru. To isto će uraditi u servisu. Ako imas drugi računar, probaj na njemu da isključiš mogućnost da je do kompa.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.