Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Dilema... Nokia X6 ili N97 mini?
STRANA 1 OD 1
Almighty84 Dilema... Nokia X6 ili N97 mini? 06.03.2010. 21:40 T25091

status: user
broj poruka: 294

Dakle, sutra uzimam novi teljefon, (naravno preko paketa), pa me interesuje koja je bolja varijanta izmedju ove dve? Iskreno pre bih uzeo nokiu N900, ali su je p**ke skinule sa paketa, a 60000rsd-a d dam za fon ni u ludilu, tako da je pala odluka na ova dva, samo koji izabrati, koji je bolji? Nije mi bitan izgled, samo funkcionalnost i kvalitet... koliko sam primetio, softver je malte ne isti, ali koji izabrati???
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 Re: Dilema... Nokia X6 ili N97 mini? 06.03.2010. 21:50 #194516

broj poruka: 9121
X6 je fenseraj klasicni, moj glas za N97 mini od ta dva, inace ja bih isao ako moras na Nokia N97 ipak je Symbian jaci od Maemo-a kod N900. A inace kod kog operatera uzimas telefon, pogledaj neki Android (HTC Hero) telefon, ako hoces funkcionalnost.

Pozdrav!

::
:: Dakle, sutra uzimam novi teljefon, (naravno preko paketa), pa me interesuje koja je bolja varijanta izmedju ove dve? Iskreno pre bih uzeo nokiu N900, ali su je p**ke skinule sa paketa, a 60000rsd-a d dam za fon ni u ludilu, tako da je pala odluka na ova dva, samo koji izabrati, koji je bolji? Nije mi bitan izgled, samo funkcionalnost i kvalitet... koliko sam primetio, softver je malte ne isti, ali koji izabrati???
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict Sorry for offtopic 06.03.2010. 22:14 #194527

broj poruka: 4515
Pita me drugarica da li HTC Tattoo koji ima OS Android moze da salje slike preko bluetooth-a na drugi telefon? Ona kaze da ne moze?! Kaze nema opcija send via bluetooth... kaze samo mms?

Ima li neko Androida?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
8====D ~ ~ ~

raic re 06.03.2010. 22:32 #194535

broj poruka: 9006
To za bt sam i ja čuo, bilo bi dobro da se neko javi i potvrdi ili eventualno opovrgne klevetu

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

gile23 ... 06.03.2010. 22:37 #194536

@markopvct reci joj da proba ovo, nemam android :), ali verovatno je slicna stvar kao i kod iPhone-a, da se instalira aplikacija za Bluetooth.

http://www.androlib.com/android.application.it-medieval-blueftp-qAFE.aspx

Pozdrav!
-ShonE- re 06.03.2010. 22:46 #194539

broj poruka: 3529
Imam upravo HTC tattoo, telefon je ludilo, OS je u razvoju a aplikacije se svaki dan izbacuju, bas zanimljiv, interfejs je jako slican iphone-u.

Sto se tice BT, ima da se instalira aplikacija koja omogucava slanje svega, ali trenutno za tattoo ne radi(znam da radi na hero-u), zbog novije verzije OS-a, ali ne marim toliko, preko kompa se sve moze sa njime raditi(prebacivati). Inace najavljuju novu verziju OS-a, kao i aplikaciju za BT, tako da sigurno u skorijoj buducnosti ce to biti reseno.

Sve u svemu, sve preporuke za tel., iz dana u dan se i sam sve vise odusevljavam njime, inace imam ga vec 3 meseca, ako nekog nesto jos zanima nek pita.
gile23 Re: re 06.03.2010. 22:52 #194540

Jedino sto ne valja kod Tatto-a je mali ekran :)

Pozdrav!

:: Imam upravo HTC tattoo, telefon je ludilo, OS je u razvoju a aplikacije se svaki dan izbacuju, bas zanimljiv, interfejs je jako slican iphone-u.
:: Sto se tice BT, ima da se instalira aplikacija koja omogucava slanje svega, ali trenutno za tattoo ne radi(znam da radi na hero-u), zbog novije verzije OS-a, ali ne marim toliko, preko kompa se sve moze sa njime raditi(prebacivati). Inace najavljuju novu verziju OS-a, kao i aplikaciju za BT, tako da sigurno u skorijoj buducnosti ce to biti reseno
:: Sve u svemu, sve preporuke za tel., iz dana u dan se i sam sve vise odusevljavam njime, inace imam ga vec 3 meseca, ako nekog nesto jos zanima nek pita.
dautovic ovako: 06.03.2010. 23:54 #194559

broj poruka: 2856
n97 mini je high end nokia ponude a X6 je jedva i srednja klasa jedino sto se sad pojavio pa je sveziji i skuplji...

Promenio sam u zivotu telefona vise nego 99% ovog foruma(ne hvalim se samo objasnjavam) i kroz godine svako je imao svoje modele koji su drzali primat...

Do relativno skoro sam se kleo u NOKIA-u ali ona stoji u mestu, ne mrdaju, symbian je isti vec godinama i nista novog nema, monotoni su im postali telefoni i opada im prodaja...

Preporucujem ti da za taj novac uzmes iPhone 3g...jednostavno ostali telefoni su smesni naspram iphone 3G/3Gs pogotovo n97 mini i X6(ushao sam uprodavnicu da malo drndam...nisam ga koristio duze vreme)

Pogledaj samo oglase puni su n97 i n97 mini ili se prodaju za kesh ili se menjaju za iphonove, to je trenutno stanje, nijedna nokija na trzistu ne moze da prismrdi 3G/3Gs ostale ne treba ni spominjati
Fermi - An EPIC Fail

gile23 Re: ovako: 06.03.2010. 23:59 #194564

Ali zato Android samo krca ta iPhone-ove, inace iPhone u Srbiji u legalnoj prodaji kosta veoma malo 3GS 32GB 100 000 dinara WTF, 3GS 16GB 90 000. Android rules, imace u dogledno vreme MNOGO vise aplikacija nego iPhone, jer ga mnogo vise telefona podrzava i ne moras nista da ga hakujes i bataljujes kao iPhone.

Pozdrav!

:: n97 mini je high end nokia ponude a X6 je jedva i srednja klasa jedino sto se sad pojavio pa je sveziji i skuplji..
:: Promenio sam u zivotu telefona vise nego 99% ovog foruma(ne hvalim se samo objasnjavam) i kroz godine svako je imao svoje modele koji su drzali primat..
:: Do relativno skoro sam se kleo u NOKIA-u ali ona stoji u mestu, ne mrdaju, symbian je isti vec godinama i nista novog nema, monotoni su im postali telefoni i opada im prodaja..
:: Preporucujem ti da za taj novac uzmes iPhone 3g...jednostavno ostali telefoni su smesni naspram iphone 3G/3Gs pogotovo n97 mini i X6(ushao sam uprodavnicu da ga malo drndam...nisam gakoristio duze vreme
:: Pogledaj samo oglase puni su n97 i n97 mini ili se prodaju za kesh ili se menjaju za iphonove, toje trenutno stanje, nijedna nokija na trzistu ne moze da prismrdi 3G/3Gs ostalene treba ni spominjat
:: Fermi - An EPIC Fail
dautovic Re: Re: ovako: 07.03.2010. 01:31 #194590

Ti ne znas o cemu pricas mrzi me sad da polemisem...a te cene necu da komentarisem...

Android je za sad smesan, videcemo kakav ce biti...

HTC tipa `TATU` ne mozes smatrati ozbiljnim telefonom on je smesan koliko je tuzan, i njega su puni oglasi, svi sto su ga kupili preko VIP-a zeleda ga se rese...ima HTC boljih telefona ali taj konkretno je smesan...

Opet ponavljam, bila je tema o mishevima...isto je i ovde zavisi koliko si napredan korisnik, meni je android smesan iskreno, nije za svakog iPhone...kad jednom krenes da koristis iphone nema nazad, ostalo su bukvalno igracke!

Fermi - An EPIC Fail

:: Ali zato Android samo krca ta iPhone-ove, inace iPhone u Srbiji u legalnoj prodaji kosta veoma malo 3GS 32GB 100 000 dinara WTF, 3GS 16GB 90 000. Android rules, imace u dogledno vreme MNOGO vise aplikacija nego iPhone, jer ga mnogo vise telefona podrzava i ne moras nista da ga hakujes i bataljujes kao iPhone
:: Pozdrav
:: :: n97 mini je high end nokia ponude a X6 je jedva i srednja klasa jedino sto se sad pojavio pa je sveziji i skuplji..
:: ::
:: :: Promenio sam u zivotu telefona vise nego 99% ovog foruma(ne hvalim se samo objasnjavam) i kroz godine svako je imao svoje modele koji su drzali primat..
:: :: Do relativno skoro sam se kleo u NOKIA-u ali ona stoji u mestu, ne mrdaju, symbian je isti vec godinama i nista novog nema, monotoni su im postali telefoni i opada im prodaja..
:: :: Preporucujem ti da za taj novac uzmes iPhone 3g...jednostavno ostali telefoni su smesni naspram iphone 3G/3Gs pogotovo n97 mini i X6(ushao sam uprodavnicu da ga malo drndam...nisam gakoristio duze vreme
:: :: Pogledaj samo oglase puni su n97 i n97 mini ili se prodaju za kesh ili se menjaju za iphonove, toje trenutno stanje, nijedna nokija na trzistu ne moze da prismrdi 3G/3Gs ostalene treba ni spominjat
:: :: Fermi - An EPIC Fail
markozutic Re: Re: Re: ovako: 07.03.2010. 02:02 #194593

broj poruka: 1463
vidim razumes se u telefone, ko moja strina
sta si se zalepio za taj iphone, telefon je kao i svi appleovi proizvodi - PRECENJEN
on nije los ovako, za zajebanciju i da se kurcis po kaficima kako imas iphone,
funkcionalnost - 0, jedino sto mi se dopada na njemu je zvuk u slusalici i ima par dobrih igrica, sve ostalo je NULA u poredjenju sa nokijom.

jebem ti telefon sa kog nemozes da posaljes mms poruku, zvucnik mu svira kao kineska igracka a greje se tolko da mozes da `bacis` cevape na njega i uzivas nedeljom sa drustvom u rostilju.

nema cak ni interni GPS a trebas da prosiris dzepove da bi ga nosio, nemozes da ga koristis sa jednom rukom,

ne znam samo sta se svi lozite na iphone .S

realno n97 je mnogo bolji telefon, i bilo koji android. iphone je za klince koji ne znaju sta ce sa sobom pa eto kupe iphone da bi ga imali :)

inace ja imam n82 i ne bih ga menjao za iphone 5GS a ne ovaj smesni 3GS :)

Intel E7500 2.93GHz
Gigabyte GA-EP43-DS3
1x2GB Apacer 800MHz
250GB WD
Zotac 7900GS 256mb 450/1320
Chieftec 350W
Samsung 710n 17` TFT

:: Ti ne znas o cemu pricas mrzi me sad da polemisem...a te cene necu da komentarisem..
:: Android je za sad smesan, videcemo kakav ce biti..
:: HTC tipa `TATU` ne mozes smatrati ozbiljnim telefonom on je smesan koliko je tuzan, i njega su puni oglasi, svi sto su ga kupili preko VIP-a zeleda ga se rese...ima HTC boljih telefona ali taj konkretno je smesan..
:: Opet ponavljam, bila je tema o mishevima...isto je i ovde zavisi koliko si napredan korisnik, meni je android smesan iskreno, nije za svakog iPhone...kad jednom krenes da koristis iphone nema nazad, ostalo su bukvalno igracke
:: Fermi - An EPIC Fail
:: :: Ali zato Android samo krca ta iPhone-ove, inace iPhone u Srbiji u legalnoj prodaji kosta veoma malo 3GS 32GB 100 000 dinara WTF, 3GS 16GB 90 000. Android rules, imace u dogledno vreme MNOGO vise aplikacija nego iPhone, jer ga mnogo vise telefona podrzava i ne moras nista da ga hakujes i bataljujes kao iPhone
:: :: Pozdrav
:: :: :: n97 mini je high end nokia ponude a X6 je jedva i srednja klasa jedino sto se sad pojavio pa je sveziji i skuplji..
:: :: ::
:: :: :: Promenio sam u zivotu telefona vise nego 99% ovog foruma(ne hvalim se samo objasnjavam) i kroz godine svako je imao svoje modele koji su drzali primat..
:: :: :: Do relativno skoro sam se kleo u NOKIA-u ali ona stoji u mestu, ne mrdaju, symbian je isti vec godinama i nista novog nema, monotoni su im postali telefoni i opada im prodaja..
:: :: :: Preporucujem ti da za taj novac uzmes iPhone 3g...jednostavno ostali telefoni su smesni naspram iphone 3G/3Gs pogotovo n97 mini i X6(ushao sam uprodavnicu da ga malo drndam...nisam gakoristio duze vreme
:: :: :: Pogledaj samo oglase puni su n97 i n97 mini ili se prodaju za kesh ili se menjaju za iphonove, toje trenutno stanje, nijedna nokija na trzistu ne moze da prismrdi 3G/3Gs ostalene treba ni spominjat
:: :: :: Fermi - An EPIC Fail
markopvict @markozutic 07.03.2010. 02:55 #194598

broj poruka: 4515
Al si se ti nalupao :-)
Blago tebi, uzivaj sa svojom Nokijom n82.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
8====D ~ ~ ~

Daum ... 07.03.2010. 04:02 #194605

broj poruka: 12805
Iphone-u je primarna stvar zabava i multimedia, dakle to je ipod sa GSM modulom. Igre su zanimljive, kao i aplikacije, i bolje su mnogo nego na android platformi, ali je toliko smesan OS pored androida da imam osecaj dok ga koristim da je pravljen za debile sa onim gigantskim ikonicama. Nije ni cudo kad je pravljen od Amera, za Amere.
Da ne pominjem ozbiljnost jednog `smartphone-a` koji nema osnovnu stvar kao sto je multitasking.

Jednostavno, Android je pravljen ka korisniku, i tako je orijentisan da te bukvalno pita sta zelis od mene a ne obrnuto. Svaki pojedini deo sistema se podesava kako korisnik zeli.

Tattoo inace je stvarno kao neka igracka koliko je prosecan. Cak je i osakacen OS, odstranjene su neke animacije i dodatci jer ne moze procesor da izdrzi.

Pravo Android iskustvo je na Hero-u. Ko ga proba, videce o cemu pricam.

dautovic Re: Re: Re: Re: ovako: 07.03.2010. 09:54 #194622

Decko ja sam imao n97,n96,n79,n82,n73me,n70....

Ti veze nemas, toliko si se izlupetao da je to strasno....nema gps?greje se?ne mozes ga koristiti jednom rukom WTF?!

ja pricam o modelu 3G

Ima gps i mozes da stavis iGO koji je misaona imenica za garmin XT

ti poredis N82 sa iPhone 3G? WTF?

Imas taj jedan n82 pre njega si imao 2 telefona i sad ces ti meni da pricas sta valja sta ne?

Prodaj taj n82 dodaj cirke 150e i kupi 3G pa ces videti...iphone ima sve....

ovo ponavljam svim retardima na forumu PC-BERZE:

Ako ti nesto ne umes da uradis, ne znas, ne razumes ne znaci da to ne moze ili ne valja ili je sranje...problem je u tebi

Ti si onaj profil...ima neko to u potpisu...NEXT,NEXT,ACCEPT, OK, ERROR E jbg : (

Fermi - An EPIC Fail

:: vidim razumes se u telefone, ko moja strin
:: sta si se zalepio za taj iphone, telefon je kao i svi appleovi proizvodi - PRECENJE
:: on nije los ovako, za zajebanciju i da se kurcis po kaficima kako imas iphone,
:: funkcionalnost - 0, jedino sto mi se dopada na njemu je zvuk u slusalici i ima par dobrih igrica, sve ostalo je NULA u poredjenju sa nokijom
:: jebem ti telefon sa kog nemozes da posaljes mms poruku, zvucnik mu svira kao kineska igracka a greje se tolko da mozes da `bacis` cevape na njega i uzivas nedeljom sa drustvom u rostilju
:: nema cak ni interni GPS a trebas da prosiris dzepove da bi ga nosio, nemozes da ga koristis sa jednom rukom
:: ne znam samo sta se svi lozite na iphone .
:: realno n97 je mnogo bolji telefon, i bilo koji android. iphone je za klince koji ne znaju sta ce sa sobom pa eto kupe iphone da bi ga imali :
:: inace ja imam n82 i ne bih ga menjao za iphone 5GS a ne ovaj smesni 3GS :
:: Intel E7500 2.93GH
:: Gigabyte GA-EP43-DS
:: 1x2GB Apacer 800MH
:: 250GB W
:: Zotac 7900GS 256mb 450/132
:: Chieftec 350
:: Samsung 710n 17` TFT
:: :: Ti ne znas o cemu pricas mrzi me sad da polemisem...a te cene necu da komentarisem..
:: :: Android je za sad smesan, videcemo kakav ce biti..
:: :: HTC tipa `TATU` ne mozes smatrati ozbiljnim telefonom on je smesan koliko je tuzan, i njega su puni oglasi, svi sto su ga kupili preko VIP-a zeleda ga se rese...ima HTC boljih telefona ali taj konkretno je smesan..
:: :: Opet ponavljam, bila je tema o mishevima...isto je i ovde zavisi koliko si napredan korisnik, meni je android smesan iskreno, nije za svakog iPhone...kad jednom krenes da koristis iphone nema nazad, ostalo su bukvalno igracke
:: :: Fermi - An EPIC Fail
:: :: :: Ali zato Android samo krca ta iPhone-ove, inace iPhone u Srbiji u legalnoj prodaji kosta veoma malo 3GS 32GB 100 000 dinara WTF, 3GS 16GB 90 000. Android rules, imace u dogledno vreme MNOGO vise aplikacija nego iPhone, jer ga mnogo vise telefona podrzava i ne moras nista da ga hakujes i bataljujes kao iPhone
:: :: :: Pozdrav
:: :: :: :: n97 mini je high end nokia ponude a X6 je jedva i srednja klasa jedino sto se sad pojavio pa je sveziji i skuplji..
:: :: :: ::
:: :: :: :: Promenio sam u zivotu telefona vise nego 99% ovog foruma(ne hvalim se samo objasnjavam) i kroz godine svako je imao svoje modele koji su drzali primat..
:: :: :: :: Do relativno skoro sam se kleo u NOKIA-u ali ona stoji u mestu, ne mrdaju, symbian je isti vec godinama i nista novog nema, monotoni su im postali telefoni i opada im prodaja..
:: :: :: :: Preporucujem ti da za taj novac uzmes iPhone 3g...jednostavno ostali telefoni su smesni naspram iphone 3G/3Gs pogotovo n97 mini i X6(ushao sam uprodavnicu da ga malo drndam...nisam gakoristio duze vreme
:: :: :: :: Pogledaj samo oglase puni su n97 i n97 mini ili se prodaju za kesh ili se menjaju za iphonove, toje trenutno stanje, nijedna nokija na trzistu ne moze da prismrdi 3G/3Gs ostalene treba ni spominjat
:: :: :: :: Fermi - An EPIC Fail
raic Ma svejedno 07.03.2010. 10:15 #194624

Šta god iphone mogao da uradi jednostavno ne vredi te pare

dautovic Re: Ma svejedno 07.03.2010. 10:24 #194625

Ja sam dobro prosao za moj 3G 8GB nabavio sam ga za 280e u kutiji ne raspakovanog....moze za 300e da se nadje....

Ti meni reci bolji tel za te pare i ja cu reci jeste u pravu si i kraj rasprave.

Fermi - An EPIC Fail

:: Šta god iphone mogao da uradi jednostavno ne vredi te par
:: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous
:: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

raic U redu, u redu 07.03.2010. 10:32 #194626

...u pravu si, nisam gledao odavno šta ima u ponudi a i jeftino si ga našao i kraj rasprave, ako je uopšte bilo.

dautovic ... 07.03.2010. 11:11 #194630

Ma s tobom nikad nije ni bilo rasprave...opusteno

Nego lik se javlja na temu napada i smara a ne zna o cemu prica.

jbg nvm

Fermi - An EPIC Fail

gile23 ... 07.03.2010. 13:05 #194651

iPhone 3gs vs HTC Hero :

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2826&idPhone2=2861

iPhone 3gs vs HTC Desire :

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2826&idPhone2=3077

iPhone 3gs vs HTC Legend :

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2826&idPhone2=3141

iPhone 3gs vs Google Nexus One:

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2826&idPhone2=3069

iPhone 3gs vs HTC HD2:

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2826&idPhone2=2957

Evo ti pa shvati gde je iPhone 3gs, a gde je HTC, ovi prvi su sa android-om, htc legend i desire treba uskoro da se pojave, HD2 je zamisljen za funkcionalnost, inace Windows Moble 6.5 mozda nije 10+ OS trenutno, ali izlazi Windows Mobile 7, koji ce da radi za sve pare :).

Ovako Android ima manje aplikacija, iPhone ima oko 140 000 +- 5000, Android je ima u decembru prosle godine 20 000, sad je sigurno iskocio na 30 000-40 000 aplikacija sto nije mali broj.

http://techie-buzz.com/mobile-buzz/number-of-android-apps-reaches-20000.html

iPhone 3GS je po mom misljenju zamisljen za neke glupe amere, koji nemaju 2 blage veze sa zivotom i trose pare kupujuci pesme preko iTunes-a i preko tih Apple-ovih prodavnica, po meni to je telefon pre svega za neke klince koji su puni para. Dalje moras da ga otkljucas da bi mogao da mu radis sta ti hoces, dok to nije potrebno ni na jednom drugom telefonu.

Android je jos relativno mlad sistem, ali u dogledno vreme ce biti sigurno bolji od iPhone OS-a. Naravno iPhone mozes da nabavis ne otpakovan za 300-350 evra, ali takodje za te pare mozes da nadjes i ove HTC-ove. Tattoo ne shvatam kao ozbiljan Android telefon, nego vec kao neki pokusaj da se ubaci u mid segment trzista ubaci telefon sa nekim boljim sistemom od Symbian-a, Android je dobar na nekom telefonu koji je skuplji kao sto je HTC Hero :). Uskoro izlazi Windows Mobile 7 koji ce verovatno biti odlican sistem, jer kako sam do sada video bice odlicno odradjen (dizajnerski), za ostalo ce da vidimo :).

Licno mislim da je Android i Windows Mobile bolji za neku poslovnu upotrebu od iPhone-a, i da kamera na iPhone jeste 3.2 Mpx, ali ne moze to nikako biti bolje od neke od 5 Mpx, kazu svi da je dobra kamera od 3.2 Mpx, ali kada vidim kameru od 8 Mpx i12 Mpx na telefonu, iPhone jednostavno tu nema sta da trazi, kamera nije previse bitna za neku poslovnu upotrebu, ali bi uvek valjalo da bude neka bolja zar ne :).

Pozdrav!
TheBear Pa nije sve u megapikselima 07.03.2010. 13:59 #194661

broj poruka: 6502
mogu i 30mpx da stave ako su loseg kvaliteta same slike dzaba im velicina... Ne mora uopste da znaci da je neka kamera od 3.2 losija od neke od 10 na telefonima, jer tu je razlika velicina slike a kvalitet je druga stvar, ja na N95 drzim na 3mpx ne treba mi vece, i to je preveliko...

dautovic QQ 07.03.2010. 15:50 #194675

@gile23

Izvukao si na gsm areni specifikaciju telefna i napisao si mi da shvatim gde je HTC a gde 3Gs?

Me jebes namerno?zato sto me onaj umagarac u postu gore izmracio koli koje glup?

Skapirao samo ovo je sarkazam : ) ? Mene si naso tico : )

Android je za sad van svake kategorije, videcemo kakav ce biti u buducnosti...

Izvadio si mi specifikacije 7-8 telefona a ne razumes sta znaci 50% onih stavki...pises mi tu nesto o kamerama i Mpix, obrisi to pre negosto neko vidi-dobronameran savet

u poslednjih 5-6 meseci sam imao bas puno telefona n79(mama),HTC Magic(imam vec jedan PC racunar),n96(promasaj zivota), n97, IPhone 3g

Koja je lakoca ovo koristiti...nema lepseg fona, 3d igre su bolesne niko nema takve 3d igre, TUCH SCREEN kakav niko nema, imas iGO navigaciju KOJA SE INSTALIRA BEZ KREKOVA BEZ NEKIH GLUPIRANJA ZA RAZLIKU OD GARMINA NA NOKIA-ma, jako puno kvalitetnih aplikacija, ima za neupucene i bluetooth, GPS, WIFI, iBlacklist, quickoffice, PDF reader, mms, videozapis...

Aj uzdravlje i nemojte se lozii,..nosi sta volis, a iphone pljuj kad ga kupis pa posle mesec dana upotrebe ti pljuj...i ja sam ga pljuvao na sva usta...ja druge telefone ne pljujem, ali kazem s argumentima zasyo je iphone moj favorit...

Posle toliko monotonih aparata i niceg novog, iphone je pravo odmaranje cula...e da zaboravio sam da spomenem da ni jedan telefon ne moze ni priblizan zvuk da ima

Fermi - An EPIC Fail

skar HTC HD2 ili SATIO 07.03.2010. 19:06 #194740

broj poruka: 3992
jasno i glasno...
uzmi X6,i neces dobiti nista sem jako lose odradjenog fona cija je cena nafurana,jer je ionako zakasnio na trziste..
n97 mini je ok fon....
ja sam cackao Sony Ericsson SATIO,ako ti treba prava multimedijalna zver to je to,mada je HTC za ozbiljnije korisnike....
@simbian
postaje open source bas kao i android tako da ocekujte prijatna iznenadjenja

Dzoni665 Moj predlog 07.03.2010. 20:51 #194771

broj poruka: 704

http://img718.imageshack.us/img718/1259/nokia5110withcam.jpg

Ovaj telefon, ubacis `program` (aka mp3 player) za mp3, wireless antenu i SVE IMAS!!!!

GA-945PL-S3, c2d e2140 1.6Ghz (OC 2.4Ghz) 3GB Kingston ddr2 800, WD500GB, Toshiba-Samsung DVD, Sapphire ATI 4850 1gb ddr3 256 bit

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs