Kupio sam iphone repliku SCIPHONE i9++. Nemam neka iskustva, dali neko ima neko ima korisne savete gde mogu da nadjem, neki user gajd, ili manual. Naime kada pokusavam da ga vratim na FACTORY SETTING trazi mi pasword????? Hvalana savetima, pozdrav.
E bate spasao si me!!!! Sto se tice telefona, kupio sam ga na LIMUNDU, ali sam ga video na kraju Ustanicke ulice gde ima mali trzni centar (sa gornje strane-gde savijaju tramvajske sine) ima jedna prodavnica mob. telefona cena je 9.000 din ali dobijas garanciju godinu dana. Ako dozvolis jedan savet debelo razmisli oko te kupovine jer kod ovih klonova malo po malo javljajuse neke kineske karakuke (iako si izabrao engleski) tako da mi deluje nekako nsigurno ...... ali to je stvar izbora. HVALA POZDRAV.
..Anycall je iz J.Koreje shto u samom startu pravi nebesku razliku u kvalitetu naspram chistokrvnih krsheva iz kine, tako da je dautovic u pravu ako njega izdvaja.
Samsung je Anycall merge_ovao sa svojim razvojnim centrom i budzetom sto dosta govori o samoj izradi...treba probati svakako.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ get on_log on / log off_get off
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS-a u skoku ahahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
:: ..Anycall je iz J.Koreje shto u samom startu pravi nebesku razliku u kvalitetu naspram chistokrvnih krsheva iz kine, tako da je dautovic u pravu ako njega izdvaja :: :: Samsung je Anycall merge_ovao sa svojim razvojnim centrom i budzetom sto dosta govori o samoj izradi...treba probati svakako :: :: ~~~~~~~~~~~~~~~~~ :: get on_log on / log off_get of :: ::
Telefon nisam platio 9.000 din. Rekao sam da sam ga kupio na Limundu ( 4.000 Din ). Za sada mali radi dobro - sa dve kartice - za te pare isplati se ali dokle ce ???????.
:: Bolje da si uzeo neki pravi telefoncic za te pare...to verovatno vidis i sam sad.. :: :: Od tih kineza jedino Anycall mogu da prodju, bolje da si uzeo iPhone 2G polovan za 150e i bog date vidi.. :: :: Fermi - An EPIC Fail :: ::
Broj postavljenih tema: 60426. Broj poslatih odgovora: 647727. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.