Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
5800 ili i7500
STRANA 1 OD 1
Seraph 5800 ili i7500 10.03.2010. 00:40 T25182

status: user
broj poruka: 15
koji od ova dva?
ima razlika izmedju...samsung ima bolju kameru dok npr nokia koliko sam skapirao shije uzduz i popreko samsung po pitanju ekrana i kvaliteta zvuka,sto na slusalicama sto na zvucnicima.
e sad, nisam se nesto preterano unosio u android os, da li se moze upgradovati(tipa sa 1.5 na 1.6 i nadalje)?
kustomizacija fona mi je jedna od glavnih stavki, ali takodje kvalitet zvuka/muzike mi je veoma bitna(bitnija od kamere).
tako da...treba mi pomoc da odlucim koji od ova dva
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
skar jes da mrzim samsung 10.03.2010. 00:44 #195458

broj poruka: 3992
al ovaj put bi ipak uzeo njega ,to sto si cuo ne mora da znaci da je istina,nokia ima dosta jadne slusalice,po kvalitetu zvuka su tu negde,presudjuju mnogo bolje smugsmug sluske,ni ekran nije bolji na nokii,uporedi,daleko lepse izgleda samsungov dispej,a i lepse radi,jbg android je cudo
opet gledano kvalitet izrde je na strani samsunga ovaj put,kao i kvalitet kamere
najbolje ako mozes uzmi ova dva,jedan u jednu ruku,drugi u drugu pa uporedjuj

Daum ... 10.03.2010. 01:55 #195464

broj poruka: 12805
Android je alfa i omega za zastareli symbian... Cak i taj osnovni na Samsungu...

Seraph .... 10.03.2010. 09:55 #195501

kvalitet default sluski mi nije bitan...sigurno necu koristiti bubice :D nego koliko je kvalitetan audio izlaz....i koliko su glasni zucnici?
i da ponovim pitanje koje me kopka....da li je moguce updatovati taj raspali 1.5 android na 2.x? mislim da mi je ovo presudno
hvala na odgovorima :)
gile23 ... 10.03.2010. 10:04 #195504

broj poruka: 9121
Prvo, android ni u kom slucaju nije raspali :), moguce je update-ovati na bilo koju verziju koja izadje :), posto vidim da ti je bitan kvalitetan zvuk, ja ti preporucujem neki iPhone, ako neces iPhone uzmi 5800 posto vidim da ti je najbitniji zvuk ?

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
skar Re: ... 10.03.2010. 13:03 #195548

broj poruka: 3992
gile 5800 ima isti zvuk kao i nokia n73 ME,moja N79 i bivse n95 i ostatak,znaci to music okaci macku o rep....jer nema neki predrkan zvuk svaki Walkman se igra sa njom..

:: Prvo, android ni u kom slucaju nije raspali :), moguce je update-ovati na bilo koju verziju koja izadje :), posto vidim da ti je bitan kvalitetan zvuk, ja ti preporucujem neki iPhone, ako neces iPhone uzmi 5800 posto vidim da ti je najbitniji zvuk
::
:: Pozdrav!
Seraph ... 12.03.2010. 23:20 #196145

a kakav je npr samsung i7500 u poredjenju sa htc tattoo? ako bih se odlucio ipak za android platformu...
medjutim, jedini problem bi mi tu bio prelazak sa 063 na neki drugi br jer ovi fegeti nemaju nikakav postpaid vezan za net...
alex2303 Hm 13.03.2010. 00:09 #196163

broj poruka: 77
Preporucujem Samsung i7500, ipak je Tatoo je klasa ispod sto se tice izrade,brzine procesor, kamere, pa verovatno i muzike. Samo pogledaj cene telefona.

A sto se tice I7500 i nokie 5800, ako ces da slusas muziku preko slusalica slobodno mozesa da se oprostis od njih, u oba slucaja, posto sluske za mobilni i nisu bas toliko kvalitetne, tako da mozes da kupis bilo koje kvalitenije slusalice, posto je ulaz sa slusalice univerzalan, 3.5mm
A za ostale stvari Samsung je kvalitetnije izradjen, ima brzi procesor, ekrani su u oba slucaja dobri, za nijansu je samsung bolji, a sve ostalo je fakticki isto. A Samsungmozesa da pustas i preko 5.1 sistema zvucnika

A sto se tice androida i simbijana, hm, tu bi mogli ljudi da naprave debatu, ali nema neke preterane razlike, jedino sto se android pokazao kao brzi , i na oko moderijeg je izgleda takodje android je prilagodljiviji korisniku nego simbijan tj, imas vise precica i tako nekih zezancija.

ovo ti pricam iz iskustva, imala sam sansu da koristim oba
kao i Samsung Jet, on je isti kao I7500,jedina je razlika sto Jet nema operativni sistem.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs