Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
e ajde i meni pomozite oko mobilnog
STRANA 1 OD 1
lazar007 e ajde i meni pomozite oko mobilnog 14.03.2010. 05:08 T25274

status: user
broj poruka: 319
PRVO: imam n73, na njemu instaliran softver od n73 music, ima 2 maske crna i siva originalne i dobro ocuvane , 2gb kartica, usb kabal, punjac, slusalice, znaci tel. je u fulu i readi extra.
e sad me interesuje za koliko mogu da ga prodam.

DRUGO: posto mi treba neki novi telefon ja cu da predlozim par modela a vi mi recite sta je najbolje i sta da uzmen:
nokia n96
soni erikson xperia x1
HTC TyTN II
HTC Touch Diamond
Samsung i8510 INNOV8 8GB
Samsung i900 Omnia 8GB
e to je to ako vi imate jos sta da preporucite kazite slobodno ,

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 14.03.2010. 05:29 #196432

broj poruka: 12805
N96 je najobicniji plastikaner, i verovatno najgori Nokiin telefon po pitanju kvaliteta.

Xperia, Omnia, Tytn, i Touch diamond imaju onaj odvratni Windows Mobile, i koriscenje tih telefona sa tim OS-om je maltretiranje. Imam ovde bas TouchPro i poludim kad treba sms da otkucam na njemu, ili da kopam po imeniku. Sramota od sistema. Noviji WinMobile telefoni su prekriveni potpuno nekim shell-om proizvodjaca pa ne moras da gledas taj uzas od Winmobile.

Innov8 nije los izbor, jako je kvalitetan telefon, daleko kvalitetniji nego N96, a kamera je fenomenalna. Ima i slow motion snimanje cak.

Ja bih ti preporucio Nokiu E71. Za 170-180 evra koliko kosta na oglasima je fenomenalan telefon izuzetnog kvaliteta...

shkomi HTC TyTN II 14.03.2010. 07:20 #196437

broj poruka: 854
HTC TyTN II ima i tastaturu i touch screenneuporedivo je bolji i od nokie n96 i E71, druga klasa telefona.Ima touch screen, veci ekran od E71, bolju i vecu tastaturu. Koristiio sam TYTN II posle simbiana i to je nesto neuporedivo. Glas za TYTN II
Devize devize bonda elema

lazar007 e sve to fino ali 14.03.2010. 07:55 #196438

dajte malo mi prostudirajte i ovu Sony Ericsson XPERIA X1, cini mi se da je tel dobar i da se moze nositi sa svima ovde sta vi mislite, meni se on nekako najvise svidja . dajte jos komentara.......

i daj procenite mi onu n73 , da je prodam smorila me vise.

Skoves E sad ... 14.03.2010. 08:07 #196439

broj poruka: 237
To koliko ti vredi n73 to je diskutabilno i zavisi od trnutka da li je nekom potrban ili ne. Realno vredi 60 eura.
Po meni preporuka da ne puknes mnogo para a da imas dobar tel je kao sto rece kolega E71. Provereno dobar bar sto se mog tice.

R1 ili nijedan! Peca R.I.P

NMY Re: e sve to fino ali 14.03.2010. 11:42 #196470

broj poruka: 1509
XPERIA X1 dobija moj glas od navedenih telefona, jer je jedan od najboljih i najkvalitetnijih telefona koji su izasli sa Win Mobile operativnim sistemom...

Odlican je telefon, i ja razmisljam sebi da uzmem nekada...

Za koliko ga ti dobijas ? Ja imam nov za ispod 250 e, e sad, da li je jeftino ili ne, procijeni...

https://www.tinyurl.com/ye5z6bn

ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS-a u skoku ahahaha!
Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!

:: dajte malo mi prostudirajte i ovu Sony Ericsson XPERIA X1, cini mi se da je tel dobar i da se moze nositi sa svima ovde sta vi mislite, meni se on nekako najvise svidja . dajte jos komentara......
::
:: i daj procenite mi onu n73 , da je prodam smorila me vise
Boemstari поз 14.03.2010. 13:41 #196504

broj poruka: 75
Тешко је препоручити телефон некоме кога не знаш.
Зависи ко шта воли и на шта је навикао.
Пре једно год дана сам узимао тел и требао ми је телефон са гпсом и тада за
андроид(који сам хтео) није постојао, па сам узео sex1 (se xperia 1).
Користим неке куване ромове за тел са xda developers(тренутно са win 6.5.3),
фронт енд Spb mobile shell 3.5 i igo за навигацију. Телефоном сам генерално задовољан. Нарочито сам задовољан тиме што могу да смсујем на ћирилици .-)
Слике ноћу су благи очај(као код многих телефона), а преко дана су ок и оне и видео. Навигација ради екстра. Телефонирање екстра. Брзо се гули боја на ивицама поклопца батерије. Од оних које си навео ја би узео овај. Е сад ако си неизмерно богат након сајма који је скоро био стиже гомила фантастичних телефона, па ако имаш до хиљаду евра за тел, новији су бољи од овог .-)
Дане

athlon87 Re 14.03.2010. 14:04 #196509

broj poruka: 1133
Ja imam n96 i te price da je `najobicniji plastikaner` stvarno su smesene. Jeste da se slajder malo klima,ali tako je i na n95(se ubedljivo najvise klima) i na n95 8gb pricam iz iskustva imao sam oba. N96 mene sluzi extra,i ispadao mi je i svakakvih nezgoda sam imao i nista mu nefali. Pogledaj n85 dobar i kvalitetan telefon.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=791855

gile23 ... 14.03.2010. 14:19 #196513

broj poruka: 9121
Sta mislis o sledecim telefonima :

http://www.gsmarena.com/htc_google_nexus_one-3069.php
http://www.gsmarena.com/htc_hd2-2957.php
http://www.gsmarena.com/htc_hero-2861.php
http://www.gsmarena.com/nokia_n900-2917.php

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dautovic Re: Re 14.03.2010. 14:33 #196518

broj poruka: 2856
Bez ljutnje, imao sam do pre meec dana n96 QQ majko koje sranje, al celu tu izradu mogu i nekako da progutam, ali ona baterija zlo i naopako...ne ponovilo se nokiji tako nesto

taj n73 60e plafon - neko ti je vec rekao to

Fermi - An EPIC Fail

:: Ja imam n96 i te price da je `najobicniji plastikaner` stvarno su smesene. Jeste da se slajder malo klima,ali tako je i na n95(se ubedljivo najvise klima) i na n95 8gb pricam iz iskustva imao sam oba. N96 mene sluzi extra,i ispadao mi je i svakakvih nezgoda sam imao i nista mu nefali. Pogledaj n85 dobar i kvalitetan telefon.
:: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=79185
athlon87 Re 14.03.2010. 14:47 #196529

broj poruka: 1133
Da baterija je mana jer je 950mAh. Ali ja sam je zamenio sa bl 6f koja je 1200mAh i sad je mnogo bolja situacija.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=791855

Daum Re: HTC TyTN II 14.03.2010. 16:37 #196563

Tytn je najobicniji plastikaner sa katastrofalnim rezistivnim ekranom i najvecim uzasom od OS-a. Ako ti uspevas da se zadovoljis tim govnetom, svaka ti cast, ali ne zasmejavaj okolinu govoreci da je neuporedivo bolji od N96 ili E71 jer nije...

:: HTC TyTN II ima i tastaturu i touch screenneuporedivo je bolji i od nokie n96 i E71, druga klasa telefona.Ima touch screen, veci ekran od E71, bolju i vecu tastaturu. Koristiio sam TYTN II posle simbiana i to je nesto neuporedivo. Glas za TYTN I
:: Devize devize bonda elem
Daum Re: Re 14.03.2010. 16:38 #196565

Pa imao sam ga neko vreme i definitivno je obican plastikaner. Toliko je lagan da imam osecaj da ce da se slomi ako ga stisnem jace.

:: Ja imam n96 i te price da je `najobicniji plastikaner` stvarno su smesene. Jeste da se slajder malo klima,ali tako je i na n95(se ubedljivo najvise klima) i na n95 8gb pricam iz iskustva imao sam oba. N96 mene sluzi extra,i ispadao mi je i svakakvih nezgoda sam imao i nista mu nefali. Pogledaj n85 dobar i kvalitetan telefon.
:: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=79185
dautovic ... 14.03.2010. 17:49 #196595

broj poruka: 2856
E71 i E72 su MASINE!

Ali ja i qwerty fizicki kverti smo uvek bili u svadji...mnogo to meni sitno.

Fermi - An EPIC Fail

lazar007 e ljudi fala vam 14.03.2010. 20:01 #196617

ja sam odlucio da uzmem ovoga sony ericsson x1 xperia, cini mi se kao dobar fon.

a moju n73 za koju sam emotivno vezan cu da dam za 55 e, onome ko prvi ponudi , samo da je se resim jer mi je vise mnogo dosadila, ali koliko je god mrzim toliko je i volim je je tel stvarno fullllll.
pozzzzz

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs