Imam ovaj telefon vec duze vreme pa je doslo vreme da zamenim. Za koliko bih mogao da prodam ovaj tel? Sve je u funkciju, jedino maska ima ogrebotine...
Stavi cenu 39.9 evra i spusti do 35. Nekome za drugi fon je extra ako ti vec ispravno radi. Nego, jel te zeza kamera? Ono kao nece da se sacuva slika i to?
Ma to malo. Dao sam za njega 200e pre 3-4god... Bolje da ga dam babi da nosi, nego aj sad... Rekli su mi ovi iz mobilnih radnja da za oko 30-35e mogu da ga dam za zamenu... A oni ga posle tamo prodaju za 50e... hehe Tel radi super, sve full, samo maska je izgrebana, ali to nisu sad primetne ogrebotine, nego sitne... . Ma kamera radi super i dzojstik, bez problema... Uz njega dajem punjac, nove slusalice...
Treba da mi stignu par telefona za neke male pare, novi, pa bih da se resim ovog... Ako je neko zainteresovan nek pusti mail...
Mnogo bi ti ljudi reklo, da si prsao, jer prodajes vrh telefon, ma kakav iPhone, ili K750 je keva za iPhone, itd. Ti ako taj telefon prodas za 50 evra, to znaci da si mnogo srecan, 40 evra realna cena, inace za 150 evra imas polovan 5800 :).
Samo mi reci zasto mislis da dzojstik ne moze da radi kako treba posle odredjenog VREMENA? Ja imam K510i na kojem savrseno radi dzojstik, na drugom malo zeza! Znas nema veze kiliko je star fon vec koliko je dzoj koristen, neki ljudi primete mogucnost ulaska u meni i biranja menija tipkama sto je mnogo brze i pametnije!
:: 30 :: :: i tih 30 e daj trubacima da proslavis prodaju vek :: :: AKo ne valja dzojstik baci ga u kant :: :: Ako ga vec nisi menajo nemoguce je da je od prvog dana tako extra,oni se kvare ko tresnj :: :: http://img690.imageshack.us/img690/6158/i741ghz8800gt.pn :: :: Intel i7 920 4.0GHz-TITAN FENRI :: GIGABYTE EX58-UD4 :: 3x1GB DDR3 Patriot 1600MH :: 1T :: PALIT 4830 730/2150MH :: CORSAIR TX 950 :: GIGABYTE Clear Cas :: BENQ T241W :: ::
Dzojstik radi perfektno. Ma nacicu nekog da prodam za 40e... Pa cekaj, ako oni tamo u radnji mogu da uvaljuju za 50e, sto ja ne bih mogao za 40e... Uostalom, vredi tih para, ima sve sto imaju noviji telefoni.
U potpunosti se slazem sa LonleyMax-om, meni radi fenomenalno vec 4god, nikad nisam imao problema, da kucnem u drvo...
Ali ne kontam, pre 2-3 meseca su mi davali 50e po radnjama, a sad 30e... hehe
Pa zar ima Iphone za 40e??? Sta pricas, ja lepo pitam i kazem za 30-40e, a ti se tripujes nesto... Iphone kosta polovan oko 150-200e, koliko znam...
:: Mnogo bi ti ljudi reklo, da si prsao, jer prodajes vrh telefon, ma kakav iPhone, ili K750 je keva za iPhone, itd. Ti ako taj telefon prodas za 50 evra, to znaci da si mnogo srecan, 40 evra realna cena, inace za 150 evra imas polovan 5800 :) :: :: Pozdrav!
:: Ma to malo. Dao sam za njega 200e pre 3-4god... Bolje da ga dam babi da nosi, nego aj sad... Rekli su mi ovi iz mobilnih radnja da za oko 30-35e mogu da ga dam za zamenu... A oni ga posle tamo prodaju za 50e... hehe Tel radi super, sve full, samo maska je izgrebana, ali to nisu sad primetne ogrebotine, nego sitne... . Ma kamera radi super i dzojstik, bez problema... Uz njega dajem punjac, nove slusalice.. :: :: Treba da mi stignu par telefona za neke male pare, novi, pa bih da se resim ovog... Ako je neko zainteresovan nek pusti mail.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.