Kupio sam 3.5mm stereo adapter za N73 ME, pa bih sad da cujem vase preporuke koje bih slusalice (NE BUBICE! ) mogao da uzmem? Nista preterano, lep izgled i neki OK kvalitet...
Prvo vidi koliko je jak izlaz sto rece markozutic. Recimo ja sam kod druga povezao sluske (ne bubice) na n95 i mnogo je slabiji zvuk nego na kompu, a onda povezem na moj E52 i daje zvuk iste jacine kao na kompu (mozda malo slabiji, ali to ne mogu da tvrdim sa 100% sigurnoscu). Dakle prvo uzmi od nekog druga sluske proveri, koliko moze da izvuce, pa vidi jel ti se isplati ili ne da kupujes sluske, ili da ostanes na bubicama :). Srecno !
:: Prvo vidi koliko je jak izlaz sto rece markozutic. Recimo ja sam kod druga povezao sluske (ne bubice) na n95 i mnogo je slabiji zvuk nego na kompu, a onda povezem na moj E52 i daje zvuk iste jacine kao na kompu (mozda malo slabiji, ali to ne mogu da tvrdim sa 100% sigurnoscu). Dakle prvo uzmi od nekog druga sluske proveri, koliko moze da izvuce, pa vidi jel ti se isplati ili ne da kupujes sluske, ili da ostanes na bubicama :). Srecno :: :: Pozdrav!
:: gile a da li je izlaz od e52 kvalitetniji od n95 ? na bubicama ? : :: :: :: :: Intel E7500 2.93GH :: Gigabyte GA-EP43-DS :: 1x2GB Apacer 800MH :: 250GB W :: Zotac 7900GS 256mb 450/132 :: Chieftec 350 :: Samsung 710n 17` TFT :: :: :: Prvo vidi koliko je jak izlaz sto rece markozutic. Recimo ja sam kod druga povezao sluske (ne bubice) na n95 i mnogo je slabiji zvuk nego na kompu, a onda povezem na moj E52 i daje zvuk iste jacine kao na kompu (mozda malo slabiji, ali to ne mogu da tvrdim sa 100% sigurnoscu). Dakle prvo uzmi od nekog druga sluske proveri, koliko moze da izvuce, pa vidi jel ti se isplati ili ne da kupujes sluske, ili da ostanes na bubicama :). Srecno :: :: :: :: Pozdrav!
Uzmi bolje bubice, veće slušalice će brže da ti posrču bateriju, a i bubice lakše smotaš i turiš u džep. Evo baš prekjuče su mi riknule neke sonijeve koje mi rade svakodnevno već skoro deset godina, uzeo sam neke sennheiser, zvuk je prilično dobar, samo ova sranja što sad prave nema šanse da traju ni do isteka garancije.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Pazi care, ti prvo moras da kupis pretvarac, znaci od onog sirokog na N73 na 3mm. E sad, ako znas nekoga ko ima taj pretvarac i sluske, bilo bi najbolje da vi istestiras kakav je zvuk u odnosu na zvuk na kompu, ako je bitno slabiji ne uzimaj, ako je slicne jacine (u sta sumnjam) onda uzimaj. Moj savet kupi klasicne bubice za N73, jack znaci ne 3mm, nego onaj sto je fabricki napravljen.
gile kupio je pretvarac,a ako hoces perfektne bubuice sa extra bassom kupi s.e walkman bubice..uzeh ih pre neki dan od drugarice samo da bocnem u n79 i gle,2x bolji zvuk...inace koristim sluske od INOV8 koje su pojam za nokiine krdze
:: Pazi care, ti prvo moras da kupis pretvarac, znaci od onog sirokog na N73 na 3mm. E sad, ako znas nekoga ko ima taj pretvarac i sluske, bilo bi najbolje da vi istestiras kakav je zvuk u odnosu na zvuk na kompu, ako je bitno slabiji ne uzimaj, ako je slicne jacine (u sta sumnjam) onda uzimaj. Moj savet kupi klasicne bubice za N73, jack znaci ne 3mm, nego onaj sto je fabricki napravljen :: :: Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.