vrati na staru verziju,ako ne full flash preko box-a
:: ljudi pomagajt :: :: od kad sam uradio apdejt softvera nemam zvucni signal kad mi dodje poruka i ne mogu da koristim opciju `mark all` za brisanje svih poruka :: :: ako moze nekako sam da sredim, a ne da mi indijanci u servisu drze telefon par nedelj :: :: hvala unapre :: po ::
uff pa nemam pojma ja pre svakog flesh-a proverim verziju koja mi je na fon...probaj sa jednim downgradeom na verziju ispod....znaci ako ti je 4.1.0.0 onda idi na 4.0
ne mozes nikako sam da uradis downgrade,jedino preko box-a u nekom servisu ili ako ga slucajno imas kuci ,probaj da uradis hard reset ali znaj da tom prilikom gubis sve podatke sa telefona tako da ti savetujem da uradis backup pre nego sto uradi hard reset,inace ja imam najnoviju verziju i sve radi kako treba
dobar je mob, mene je jedino smarao problem koji sam imao, al je to reseno vracanjem na staru verziju softvera. ima sve moguce opcije, ako gotivis slajd kupi ga. ja sam promenio dosta telefona, iskreno najbolji mi je bio e63 i ako je po opcijama slabiji od n86. mislim da ce mi sledeci mob biti e72 aj vozdra ljudi
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.