Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Jailbreak iPod touch-a
STRANA 1 OD 1
Ishmerish Jailbreak iPod touch-a 04.04.2010. 11:03 T25762

status: user
broj poruka: 7285
Ok situacija je sledeca,imam ipod druge generacije i interesuje me dali je neko od vas uspeo da ga otkljuca?znaci u pitanju je nov ipod koji nije prethodno flesh-ovan.

Pozdrav

Lala 4ever!

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
doca80 Re: Jailbreak iPod touch-a 04.04.2010. 11:14 #201619

broj poruka: 3053
ooo,zema,maj frend.Jel to pao neki ipod za neke smesne pare? e nema jos nista od slika,ili nema neta i vremena za upload? Inace,si dobar...

ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA

:: Ok situacija je sledeca,imam ipod druge generacije i interesuje me dali je neko od vas uspeo da ga otkljuca?znaci u pitanju je nov ipod koji nije prethodno flesh-ovan
::
:: Pozdra
:: Lala 4ever!
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
gile23 ... 04.04.2010. 11:23 #201623

broj poruka: 9121
Realno bolje da si uzeo iPhone neki za te pare nego iPod, pogotovu kod Amera :).

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
krucefiso Probaj ovo 04.04.2010. 19:31 #201760

broj poruka: 10
http://www.ithinkdiff.com/jailbreak-ipod-touch-os-3-1-2-with-blackra1n/

Ishmerish ... 05.04.2010. 04:10 #201935

broj poruka: 7285
Neznam na koje pare mislis Gile,ali ako za 200$ moze da se nadje iPhone,onda sam se zajebao.Iphone-i ovde uopste nisu jeftini,krecu se oko 700$.E sada jos nisam sredio nalog ze e-bay,mozda su tamo povoljniji. Pozz :)

@Zema:Ma moram nesto da prckam u ranim jutarnjim casovima,kada zavrsim sa rabotom.Inace nisam lose,a nasao sam fini wi-fi u Puerto Vallarta-i(~300/96Kb),tako da cu sada u cetvrtak da pustim neke slicice.A dok ne postujem kucaj puerto vallarta ili cabo san lucas,pa ces videti otprilike kako to izgleda.Evo ti jedna slicica koja je slikana sa brda,gde se snimao ceo Predator(1)(sas arnoldom u glavnu ulogu BRE).

http://skvots.net/wp-content/uploads/2009/06/puerto-vallarta.jpg

Inace kako je u banatskom velegradu?
Pozdrav i pozdravi mi Momcila.

@krucefiso:Hvala druze,ovo bi moglo da bude pun pogodak,u cetvrtak(ako ne pre)cu da probam,pa javljam.

Lala 4ever!

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

dautovic vidi ovde: 05.04.2010. 05:06 #201939

broj poruka: 2856
http://www.isrbija.net/forumdisplay.php?f=33

Au al je lepo to mesto...raj na zemlji

Fermi - An EPIC Fail

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs