Ne vidim logiku iza naziva 4G, kad je 3G dobio naziv zbog 3G data konekcije, ne zato sto je to iphone trece generacije (jer je drugi), tako da ne znam sta im znaci 4G... __________________ Scourge of PCBerza
I nemoj da te buni, ovaj iPhone se ne zove 4G vec HD.
:: Ne vidim logiku iza naziva 4G, kad je 3G dobio naziv zbog 3G data konekcije, ne zato sto je to iphone trece generacije (jer je drugi), tako da ne znam sta im znaci 4G.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Onda ok, mada mi je tupav naziv do bola... __________________ Scourge of PCBerza
:: Kako ne vidis logiku? 4G je cetvrta generacija wireless mreze koju ce novi iPhone da podrzava :: :: http://en.wikipedia.org/wiki/4 :: :: I nemoj da te buni, ovaj iPhone se ne zove 4G vec HD :: :: :: Ne vidim logiku iza naziva 4G, kad je 3G dobio naziv zbog 3G data konekcije, ne zato sto je to iphone trece generacije (jer je drugi), tako da ne znam sta im znaci 4G.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
druze, imao sam i 3g i 3gs i nije prvi put da se ovakve gluposti pojavljuju....sto se tice 80gb nista nemoguce....touch 3 generacije ima 64gb...tako da sto se tice kapaciteta 100 % je sigurno da ce imati 64gb...a mozda i 80..ali sto se tice izgleda i konkretno ovog linka...fake
Ajd uzdravlje
:: :: Da, ali ovo je finalni proizvod...nesto se suska da ce imati 80GB storage... ebali su mu dete ako stvarno bude tako
Ovo je prototip telefona, nije nikakav fake? razlika je velika...ovo je poslednji prototip i najverovatnije finalni izgled telefona, jer uskoro izlazi u junu, poslednji podaci su ocigledni. Bas ce nesto da fejkuju pred sam izlazak? Imala je i ovakva verzija, to je raniji prototip, i nije fake...
:: druze, imao sam i 3g i 3gs i nije prvi put da se ovakve gluposti pojavljuju....sto se tice 80gb nista nemoguce....touch 3 generacije ima 64gb...tako da sto se tice kapaciteta 100 % je sigurno da ce imati 64gb...a mozda i 80..ali sto se tice izgleda i konkretno ovog linka...fak :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: Da, ali ovo je finalni proizvod...nesto se suska da ce imati 80GB storage... ebali su mu dete ako stvarno bude tako
pa dobro... ocekivao sam da ce izgledati kao prethodni, ovo je lepo osvezenje za izgled, ne znam samo kako ce biti prihvaceno od mase :) 4G stoji za 4th Generacijon of ajfon .) zauzece mesto 3G-a po ceni, a da li ce biti toliko zastupljen videcemo .)
...u svakom slucaju, sta god da urade sa dizajnom, bice pravi eye candy, a i hardware ce biti na nivou, ...ocekujem neki dobar display i extra kamericu, koja ce sigurno praviti dobre fotke, a i HD zapis, ...sad ne znam za 1080, ali 720 sigurno... jos uz to docice sigruno do 2x vise interne memorije tako da ono 60+GB je takodje sigurno... (mozda 64GB, tesko 80, a vrlo moguce da ce se naci verzija i sa 128GB)
Pozz...
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647701. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.