mislim da je fon straaavaaa..sutra cu imati priliku da ga full iscackam,ali je ovo 32gb, mogu ti baciti koju sliku uzivo,i utiske.. mada znam da je za mesec dana moja:D idi na mobilni svet tamo smo dosta diskutovali o njoj,sve naj....
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: Mobilnom telefonu NOKIA X6 16GB da li neko ima iskustva sa ovim uredjajem i kako se pokazao u praksi ::
Nista posebno po meni. Dodali su kapacitivni ekran, i 5mpx kameru, sve ostalo je identicno kao 5800. Nema ni nekih specijalnih aplikacija za symbian platformu.
Navodno bi trebalo da se dobiju poprilicno dobre slusalice uz njega, pa jedino ima logike kupovati telefon ako mnogo slusas muziku... Mada opet, imas 5800 za 170 evra, za 50 evra uzmes Sennheiser slusalice i imas bolju kombinaciju nego X6... __________________ Scourge of PCBerza
taman upgrade onog sto kod 5800 nije bilo na nekom nivou a to je kamera
i ja sam se bio zaleteo za njega ,super mi izgleda i soline applikacije za moje potrebe,ali onda sam naleteo na sony ericsson aino za 20e vise i x6 je u drugom planu
offtopic: nego momci ako moze pitanje,gde vi to uzimae telefone,neko donosi iz inostranstva ili sta? jer ,daum rece 5800 170e,verovatno nova ,ali ovde u cacku uzeo drug za 220e i nema manje,pa ako moze mala pomoc da me ne deru ovi ovde? hvala
jbg sivi kanali,miki ja je za 300e imam novu 32gb @Daum nemoj 2x reci,telefon je mnogo kvalitetniji od 5800,radi mnogo brze,kamera je na nivou...pravi njen naslednik @janke mozda samo bacim slike,jer nemam vremena za testiranje,uglavnom ceprkam dok sam na poslu
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: taman upgrade onog sto kod 5800 nije bilo na nekom nivou a to je kamer :: :: i ja sam se bio zaleteo za njega ,super mi izgleda i soline applikacije za moje potrebe,ali onda sam naleteo na sony ericsson aino za 20e vise i x6 je u drugom plan :: :: offtopic :: nego momci ako moze pitanje,gde vi to uzimae telefone,neko donosi iz inostranstva ili sta :: jer ,daum rece 5800 170e,verovatno nova ,ali ovde u cacku uzeo drug za 220e i nema manje,pa ako moze mala pomoc da me ne deru ovi ovde :: hval :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.