Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
pomoć oko uparivanja nokie 5800 sa bluetoothom
STRANA 1 OD 1
drdddd pomoć oko uparivanja nokie 5800 sa bluetoothom 20.04.2010. 16:51 T26197

status: user
broj poruka: 8

Molio bih ako neko može da mi pomogne,naime kupio sam bluedio j9 uređaj ali ne mogu da ga uparim sa nokiom 5800,tačnije ne mogu uopšte da nađem opciju uparivanje u bluetooth folderu,jednostavno je nema..napominjem da je nokia kupljena u MTS-u u kviru postpaid paketa..unapred hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pesicnik re 20.04.2010. 16:52 #206601

broj poruka: 209
Ta opcija se i ne zove tako već se zove Add device.

drdddd re 20.04.2010. 16:56 #206603

ok,samo mi reci gde da je nadjem i kako da je aktiviram,meni mi je na srpskom,u uputstvu se spominje neka opcija uparivanja..
ugly re:pomoć oko uparivanja nokie 5800 sa bluetoothom 20.04.2010. 16:57 #206604

broj poruka: 76
ako hoces preko telefona
settings >> connectivity >> bluethoot >> u samom vrhu ekrana (ispod sata i to sto pise bluetooth) prebacis na paired devices >> options >> new paired device >> more devices
i on pocne da trazi. U jbt sto je slozeno, nisam ni provalio dok nisam napisao. Ako ti trazi neku lozinku, obicno je 0000 za slusalice i tako te zajebancije

ugly re 20.04.2010. 16:58 #206605

tek sad videh da je na srpskom, al valjda ces se snaci. Vazno samo da nadjes da prebacis na uparivanje kad udjes u blutooth

drdddd re 20.04.2010. 17:15 #206608

hvala puno druže,probao sam i to ali ne mogu uopšte da prebacim na tu opciju,ako se ne varam to su dva simbola blutooth između kojih se nalazi nešto što podseća na obrnuto S.. evo i sad lupkam ali ništa..ne znam da li možda treba nešto da ukucam da bih tu opciju aktivirao

drdddd re 20.04.2010. 17:34 #206611

rešio problem,zbog nečega se može bar,na mom mobu pristupiti toj opciji preko helpa tj pomoći,a ne i direktno..hvala još jedom..

ugly re 20.04.2010. 17:41 #206613

dobro je da si nasao nacin. Probleme oko tih tabova na 5800 obicno prave teme za telefon. Verovatno to sto je na srpskom. Idi u `log` pa probaj tamo da promenis tab. Ako nece, onda je sve u redu sa telefonom samo theme zajebava
skar Re: pomoć oko uparivanja nokie 5800 sa bluetoothom 20.04.2010. 21:45 #206681

broj poruka: 3992
kad upalis sluske tj j9..drzi ih 10 sec dok ne udju u takozvani search mod (treperi plavo),tad ih mzes traziti preko nokia,tj opcije searc audio device..i to je to...svaki novi put automatski se povezujes....

dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu

::
:: Molio bih ako neko može da mi pomogne,naime kupio sam bluedio j9 uređaj ali ne mogu da ga uparim sa nokiom 5800,tačnije ne mogu uopšte da nađem opciju uparivanje u bluetooth folderu,jednostavno je nema..napominjem da je nokia kupljena u MTS-u u kviru postpaid paketa..unapred hvala
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647701.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs