Evo danas pukom slučajnošću otvorih ovi suite i rekoh ako sam ga već otvorio da vidim ima li nekih novih update-ova i na moje iznenađenje izbaci mi novi firmware, pa rekoh da postavim temu ovde ako neko kao i ja do danas nije čuo za novi firmware Black Wolf
E ako možete napišite jeste li dobili ovaj office pošto ga ja nisam dobio,takođe nakon instalacije firmwarea krenuo je da instalira nešto i nije uspeo izbacio je system error kontam da je hteo da instalira taj quickoffice pa ako možete napišite jeli i vama izbacio taj error
Nokia 5800 XpressMusic v50.0.005 Changelog
* Kinetic Scrolling in the Application Menu * Improved Music player Interface simialr to Nokia N97. Displays album art mini view in all songs and album sections. * Quick Office v4.2 integrated * Hide option in music player in place of exit * New One Touch Dialling and call settings options in dialler * Music player refreshes fast * Improved Camera Quality (I really hate the camera of 5800!) * Option to uninstall quick office from phone * Ovi sync application added * Nokia Default Browser updated to v7.2 * Option for history list in web browser * Option to send webpage via message blutooth in webbrowser * Rihanna service launcher in web browser * Kinetic scrolling in webbrowser * Lifecasting (with Maps 3.0T SR3.0) * Flash Video Phase-3-Flashlite 3.1.7.x * Gimlet Touch 2.2 * Enable Side lock Key functionality during Swipe UI (Calendar/Clock) * Windows 7 Device Stage Support * OVI store 1.5.6 * Cherry v2.1 * OVI contacts 1.50.8 * Workaround for Niagara (SMD) display module for DFS52.50 based products. Black Wolf
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.