Da li se isplati uzeti ovaj telefon za 200e (nov, neotpakovan) sa 2godine garancije? Jel mozete da mi napisete svoje utiske (naravno ko ga je koristio). Interesuje me sl: - kakav mu je displej (posto vidim da ima svega 65k boja) - kamera (3.2mp bez blica) - da li je brz (ima ARM 545Mhz, 256mb Ram) - da li se maska brzo izlize i da li je otporan kolko tolko na padove - koja je trenutna cena telefona na trzistu
Najbolje ti da pogledas review neki na netu, evo ti samo zakljucak iz jednog:
So is the Samsung B7330 OmniaPro as good as the HTC Snap or Blackberry 8520, 8900 & 9700?
In my opinion - No! Its not a bad bit of kit but its not as user friendly as the others I have just mentioned. I just feel that whether you are buying sim free or upgrading your contract you will be wiser to choose another device. Sorry Samsung, better luck next time. And sort those earphones out, please!
- sto se tice 65k, na svakom winMo je toliko, ogranicenje sistema. WinMo je mnogo komplikovaniji za koriscenje od recimo symbiana, pa ako nisi u fazonu da mu radis sve i svasta, idi na e71, ja sam ga imao, i fenomenalan je, extra brz i tastatura je izuzetna. Ako imas za 200 jevreja e71, ja bih pre nju uzeo. Sto se tice cene, na gsmareni pise oko 210e nov, znaci kod nas da ga kupis za 200 je extra cena. Znam da ti nisam mnogo pomogao, ali mozda nesto izvuces odavde. Poz
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.