kakav je telefon?baguje li,koliko drzi baterija?mislio sam da uzmem e72 ali nemam toliko para pa sad gledam jeftinije varijante...pa me zanima kakva je e71
Ja je imam vec godinu dana i mogu reci da je extra.neces pogresiti ako je uzmes.meni baterija drzi oko 2 dana ali non stop sam na wlanu i imam brdo poziva.Bagovo je kad sam ga uzeo ali kad sam uradio update softwera preko pc suita sljaka ko lud. Koliko sam video mala razlika je izmedju njega i e72. e72 ima bolju kameru i vise memorije ostalo je isto
forum mobilnog sveta,za svaki fon imas par strana opisa,utisaka,problema... mrzi me da pisem.... fon je generalno ok,najprodavaniji Qwerty telefon ikada!!! ne pitaj zasto!!! JEDNO PITANJE koliko imas para???
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
nisam jos prodao n82(necu je prodati sigurno jos 10 dana dok mi ne legnu neke pare) u bgd-u zivim za skara//ma citao sam taj forum na mob svetu-nista pametno nisam procitao(smorio se posle 2 strane) a para...ne dajem nikad vise od 200e za telefon(PRINCIP) koji mu je av ulaz???
Ima kod mene u Krusevcu u radnji Mobil mania fenomenalno ocuvana Nokia E71 (bela) za 160e, znaci bez ijedne ogrebotine... Ja sam planirao da je uzmem, ali ipak sam se odlucio za N82, bolji telefon a i dobijam full opremu uz njega i garanciju, a uz ovaj E71 ide samo punjac...
evo malko o e71,koristio sam ga oko mesec dana telefon je max kvalitetno odradjen,znaci nema krckanja,skripanja,tastatura takodje,jeste Qwerty ali se brzo priviknes na nju sto se tice brzine,tel jeste brz,al zna nekad da se zapuca(kao i svaki jelte) multimedija mu nije jaca strana,znaci ako hoces muziku da slusas i da slikas zaboravi,tu je jedva prosecan,koristi 2.5mm nestadaran.... baterija traje podugo,znaci uz dobro koriscenje nekoliko dana,3-4 maximalno kesa da izdvojis za nju je nekih 140-150e ako ima garanciju najlepsa je u beloj varijanti ako prelazis sa N82 na E71,onda sto se tice zezanja na fonu generalno padas,sa konja na magarca,E serija je prvenstveno namenjena biznis korisnicima...uFF i jos mnogo,mogao bi pisati do jutra sta i kako.. mozda je najbolje da jos malo ostanes na n82,jel cene stalno padaju pa zabodes neku n86.e tu je vec upgrade
:: nisam jos prodao n82(necu je prodati sigurno jos 10 dana dok mi ne legnu neke pare) u bgd-u zivi :: za skara//ma citao sam taj forum na mob svetu-nista pametno nisam procitao(smorio se posle 2 strane :: a para...ne dajem nikad vise od 200e za telefon(PRINCIP :: koji mu je av ulaz???
Imao sam pola godine i fenomenalan je. Tastatura extra, baterija mi bar po 3 dana drzala sa extra maltretiranjem, minimum 150 poruka dnevno i wlan, extra brzo radila, sve u superlativu. kamera ima losiji video, ali slikanje je ok. Zvucnik samo jedan ima, ali je bas jak i lep zvuk ima. Moj je bio madjar i samo pozitivne utiske imam. sta god da te interesuje pitaj. Imam tonu programa za njega, i garmin i kad uzmes, javi se, sve cemo da sredimo. Taj telefon bih opet uzeo, fenomenalan je. Uzmi slobodno. On i HD2 su mi omiljeni telefoni na trzistu i samo mogu reci hvale da kazem.
Aj ja da vas pitam nesto, kakav je Mp3 na E71? Da li je toliko los kao sto pricaju, ili je normalan? Sto se tice kamere, da li je npr bolja od 2mp na K750i? Meni generalno telefon treba za wireless, gps, mp3 i kucanje poruka Kamera povremeno...
kamera jeste bolja na k750 mp3 mozda bidne malko bolji ako nadjes neke kvalitetnije sluske,jer su nokia krdza za to sto ti treba radice posao,mada je za GPS po meni to mali ekran...
:: Aj ja da vas pitam nesto, kakav je Mp3 na E71? Da li je toliko los kao sto pricaju, ili je normalan? Sto se tice kamere, da li je npr bolja od 2mp na K750i? Meni generalno telefon treba za wireless, gps, mp3 i kucanje poruka Kamera povremeno... :: :: ::
kao i kod svih nokia,solidan....znaci cuces sve sto hoces:D osim ako nijesi gluh... sta oces da vidis kolicna je kamerica hardwerski,bio bi presretan kakve slike pravi....najozbiljnije
:: Ex, jebem ti telefon kad je slika na k750i bolja.. :: Nisam pitao za Mp3 na slusalicama, nego na zvucnik, posto slusalice retko kad koristim.. :: :: ::
Ne bih bas mogao da kazem da je bolja kamera na k750, ali tu su negde. Ljudi koji kupuju ovaj telefon ne planiraju da se bave fotografisanjem, nego cisto da ne bude da nema kamere. Zvucnik je stvarno ok bio i fine jacine, ja sam bas bio zadovoljan, a i tonovi su cisti bili. Ja sam preko ugradjenog programa `internet radio` bas cesto slusao muziku preko loudspeakera koristeci wi-fi i zvuk je bio skroz ok, ti sto su kukali su mozda imali defektne nokije. Nemoj da bezis od madjara, kao sto sam rekao ja sam imao i vrh je radio. Sto se tice navigacije i da je ekran mali, to stoji, ali je sassvim upotrebljiv. Samo uzmi drzac i stavi levo od volana i bices extra zadovoljan. Samo uzmi sa garancijom, da te ne boli glava. Ako budem stigao da uzmem od druga da snimim video kako radi mp3 na zvucniku, ja cu ti javim. Aj poz
a bas mi treba dobra fotka(video i ne toliko)dobar mp3 posto slusam na sluske(philips-koje su u perfektne i sa 3,5mm jack om)i dobra autonomija baterije bar 2-3 dana(na n82 je dan ipo-to znaci svako vece na punjacu a to smara) i pouzdan tel koji ne baguje ajd bacite neki predlog sta drugo od nokie uzeti a da zadovoljava gore navedene kriterijume (polovno a da je u garanciji) do 220-230e.....tnx
po 100. put idemo ovako N95 8gb,N79,N85,N86...koji god da uzmes neces pokajati,s`tim sto je 8gb vec zastareo model kao i N82....
:: a bas mi treba dobra fotka(video i ne toliko)dobar mp3 posto slusam na sluske(philips-koje su u perfektne i sa 3,5mm jack om)i dobra autonomija baterije bar 2-3 dana(na n82 je dan ipo-to znaci svako vece na punjacu a to smara) i pouzdan tel koji ne baguj :: ajd bacite neki predlog sta drugo od nokie uzeti a da zadovoljava gore navedene kriterijume (polovno a da je u garanciji) do 220-230e.....tn :: ::
ja OBOZAVAM N seriju nokija i dugo je vec koristim(od n gage,n70,n73,n73me,n81 8gb pa sad n82) i na svakoj sam( sa malim izuzetcima )imao lepe slike,osrednji zvuk i punjenje svako vece!!! kapiram ja tebe,ali ima li sta da je slicno tome a da ne mislim svaku noc-jebote,nisam stavio tel na punjac!!!(a slusao sam danas 2-3 sata muz,slikao 3-4 slike,pricao 10 min i poslao 10 poruka)
:: ja OBOZAVAM N seriju nokija i dugo je vec koristim(od n gage,n70,n73,n73me,n81 8gb pa sad n82) i na svakoj sam( sa malim izuzetcima )imao lepe slike,osrednji zvuk i punjenje svako vece!! :: kapiram ja tebe,ali ima li sta da je slicno tome a da ne mislim svaku noc-jebote,nisam stavio tel na punjac!!!(a slusao sam danas 2-3 sata muz,slikao 3-4 slike,pricao 10 min i poslao 10 poruka :: ::
Samsung B7330 Omnia je pravi telefon za tebe. Imash za 200e sa garancijom 2god, kupljneu MTS-u, full oprema, nov, neotpakovan... Ako te interesuje mogu da ti dam br od coveka...
Taj telefon ima windows mobile, 256mb rama (sto je duplo vise od N82/ E71), ARM procesor 550Mhz, kamerica 3.2mp bolja nega na E71, qwerty tastaturu... Veci displej nego na E71, a i lepo izgleda...
:: a bas mi treba dobra fotka(video i ne toliko)dobar mp3 posto slusam na sluske(philips-koje su u perfektne i sa 3,5mm jack om)i dobra autonomija baterije bar 2-3 dana(na n82 je dan ipo-to znaci svako vece na punjacu a to smara) i pouzdan tel koji ne baguj :: ajd bacite neki predlog sta drugo od nokie uzeti a da zadovoljava gore navedene kriterijume (polovno a da je u garanciji) do 220-230e.....tn :: ::
sta bi rekao meni,kad bi ti rekao da se manes samsung fona???
:: Samsung B7330 Omnia je pravi telefon za tebe. Imash za 200e sa garancijom 2god, kupljneu MTS-u, full oprema, nov, neotpakovan... Ako te interesuje mogu da ti dam br od coveka... :: :: Taj telefon ima windows mobile, 256mb rama (sto je duplo vise od N82/ E71), ARM procesor 550Mhz, kamerica 3.2mp bolja nega na E71, qwerty tastaturu... Veci displej nego na E71, a i lepo izgleda.. :: :: :: :: a bas mi treba dobra fotka(video i ne toliko)dobar mp3 posto slusam na sluske(philips-koje su u perfektne i sa 3,5mm jack om)i dobra autonomija baterije bar 2-3 dana(na n82 je dan ipo-to znaci svako vece na punjacu a to smara) i pouzdan tel koji ne baguj :: :: ajd bacite neki predlog sta drugo od nokie uzeti a da zadovoljava gore navedene kriterijume (polovno a da je u garanciji) do 220-230e.....tn :: :: :: ::
necu samsunga,pa da mi ga poklone-hvala!!!imao i7500galaxy-kad se resih te bede....
:: sta bi rekao meni,kad bi ti rekao da se manes samsung fona?? :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: Samsung B7330 Omnia je pravi telefon za tebe. Imash za 200e sa garancijom 2god, kupljneu MTS-u, full oprema, nov, neotpakovan... Ako te interesuje mogu da ti dam br od coveka... :: :: :: :: Taj telefon ima windows mobile, 256mb rama (sto je duplo vise od N82/ E71), ARM procesor 550Mhz, kamerica 3.2mp bolja nega na E71, qwerty tastaturu... Veci displej nego na E71, a i lepo izgleda.. :: :: :: :: :: :: :: a bas mi treba dobra fotka(video i ne toliko)dobar mp3 posto slusam na sluske(philips-koje su u perfektne i sa 3,5mm jack om)i dobra autonomija baterije bar 2-3 dana(na n82 je dan ipo-to znaci svako vece na punjacu a to smara) i pouzdan tel koji ne baguj :: :: :: ajd bacite neki predlog sta drugo od nokie uzeti a da zadovoljava gore navedene kriterijume (polovno a da je u garanciji) do 220-230e.....tn :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.