Imam ponudu Nokia N96 - 160e kao nova, full pakovanje, prvi vlasnik... E sad, posto taj telefon u zivotu nisam video, da li mozete da mi kazete nesto vise:
- da li je mnogo glomazan - da li se kvari slajt (flat kabli) - kakva mu je kamera - kakav je u radu, dal i je brz, da li baguje - maska da li je kvalitetno odradjena - koliko je izdrzljiv na padove - kakva je tastatura, da li je kruta
Telefon po karakteristikama je super, ali ipak je za mene nekako veliki, sta vi mislite? pozdrav svi clanovima foruma!
medjutim, kod nas je na ceni ko Golf 2, tako da je moguce da je lik spustio cenu zbog nekog bug-a. Oprez- ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ 8====D ~ ~ ~
Bezi sto dalje od tog telefona sto dalje, to je propao projekat Nokie, plastika je kao igracka, slide se brzo kvari, mnogo je boje da uzmes N95 8gb, odlican telefon u odnosu, na N96. a imas sada dosta izbora za te pare :)
NE i NE. Mnogo telefona sam držao u ruci, ali N96 je jedan od mehanički najgorie odrđenih telefona. Kad staviš prste na njegovu tastaturu ispod displeja...mogao bi da se zakuneš da je najgora kineska kopija, a u stvari je original.
-Glomazan osrednje -Slide mehanizam je moja zamerka, posto je u oba smera moguce klizanje. Pojedini uzasno lose rade,ali ako je taj ok,ako nema lufta velikog izmedju displeja i glavnog dela onda ok. -Kamera N seriji je po danu uglavnom ista, tj slike radi perfektno. -Bagovale su prve verzije jako, sto se resavalo update-om,ili novijom verzijom OS. -Maska je plastika,kao sto rece covek, deluje jeftinije u ruci nego na slici.Ako se tebi dopadne to je to. -Nije izdrzljiv,plastican, osetljiv na padove -Za tastaturu se ne secam : )
Pozdrav.
Thermaltake Bach Vx PSU Chieftec 550W ASUS P7P55D Intel Core i5 750@2.66 Ghz Thermaltake Max Orb Kingston Hyper-x 2x1 GB@1800 Mhz Sapphire ATI Rareon HD4890 Vapor
:: Imam ponudu Nokia N96 - 160e kao nova, full pakovanje, prvi vlasnik... E sad, posto taj telefon u zivotu nisam video, da li mozete da mi kazete nesto vise :: :: - da li je mnogo glomaza :: - da li se kvari slajt (flat kabli :: - kakva mu je kamer :: - kakav je u radu, dal i je brz, da li baguj :: - maska da li je kvalitetno odradjen :: - koliko je izdrzljiv na padov :: - kakva je tastatura, da li je krut :: :: Telefon po karakteristikama je super, ali ipak je za mene nekako veliki, sta vi mislite? pozdrav svi clanovima foruma ::
jedino sto me buni, to je da li n82 ima staklenu zastitu za lcd (ili kako se vec ta zastita zove)? cuo sam da n79 ima tu zastitu. Definitivno je pao izbor na ta 2 telefona... N79 jeste lepsi, ima bolju bateriju, ali n82 mi ostavlja utisak ozbiljnijeg telefona, brzeg.
oba fona moras paziti jer im se stakla displeja grebu podosta.... ne znam sta ti kod n82 daje utisak taj,mozda zato sto je ruzniji i glomazniji..... evo bas juce sam bio kod drugara koji vec 2godine ima n82 i kad je video moju belu n79...rekao je samo:`ne seriiii`... njegova ima bug,da nekad neprestano vibrira,vidjao sam i na n95,a moja fercera ko zmaj...jos sa walkman sluskama..ihaaaaj... ako te zanima n79,u full-u malo koristen javi se...
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: Shvatio sam da to ne trebam da kupujem... :: :: E sad, imam veliku dilemu izmedju n79 i n8 :: :: jedino sto me buni, to je da li n82 ima staklenu zastitu za lcd (ili kako se vec ta zastita zove)? cuo sam da n79 ima tu zastitu. Definitivno je pao izbor na ta 2 telefona... N79 jeste lepsi, ima bolju bateriju, ali n82 mi ostavlja utisak ozbiljnijeg telefona, brzeg.
Posto vidim da ovde ima dosta vas koji poznajete nove modele telefona, a ja sam ispao iz tog toka totalno ajd da iskoristim priliku da i ja pitam. Neko vreme se nosim mislju da pazarim E52. Ima li ga neko i kakva su iskustva ?
moj dusane... neces pogresiti sa fonom,mada meni se posle nekog vremena i ne svidja bas... jedini problem je sto im buzer(zvucnjak)brzo produva,ostalo respekt,ipak je to E(entrerprise):D
:: Posto vidim da ovde ima dosta vas koji poznajete nove modele telefona, a ja sam ispao iz tog toka totalno ajd da iskoristim priliku da i ja pitam. Neko vreme se nosim mislju da pazarim E52. Ima li ga neko i kakva su iskustva :: :: :: DušanNastić :: Beograd :: :: ::
Evo ja imam E52. Dvoumio sam se izmedju E52 i 5800 i zahvaljujuci kolezi :) skar-u sam uzeo E52 i posle sam video da uopste nisam pogresio. Znaci proc od 600 MHZ izvlaci max iz Nokia-je, obavezno odradi software update jer se buguje i to debelo kod trazenja wireless-a, ako ne moze da se konektuje izbaci sistemsku gresku pa vadi bateriju :).
Inace licno bih ti preporucio E55 jer ima tastaturu na kojoj ces malo brze kucati, ali to je tvoja stvar izbora. Zvucnik nije na nekom visokom nivou, zvuk preko sluski je odlican, ekran je odradjen 10+. Sve u svemu veoma brz ne previse glomazan telefoncic. GPS radi kao sat ali samo na otvorenom putu, mozda je u BG-u malo bolja situacija dok uhvati, ali meni u gradu treba 5-10 min. samo da uhvati signal, kada ga uhvati sve radi u full-u :). I imas senzor za auto rotaciju :). Kamera je na solidnom nivou, ono sto mi je najcudnije kada ubacim GPS info za kameru uhvati info za 30 sekundi max, a kada idem na navigaciju treba mu 5+ mintua :).
Telefon je mnogo brzi od Nokia 5800 i izvlaci max iz Symbian-a :), ja sam cisto radi nekog testa terao oko 35 aplikacija odjednom :). I da obavezno uzmi malo vecu memorijsku jer je 1GB ipak malo ako zelis da instaliras garmin, napunis telefon muzikom itd. :).
Pozdrav!
:: Posto vidim da ovde ima dosta vas koji poznajete nove modele telefona, a ja sam ispao iz tog toka totalno ajd da iskoristim priliku da i ja pitam. Neko vreme se nosim mislju da pazarim E52. Ima li ga neko i ako ga ima kako je zadovoljan :: :: :: DušanNastić :: Beograd :: :: ::
Meni i ne treba telefon za neko maltertiranje. Klasika.. primanje poziva, pozivanje, primanje sms-a i slanje sms-a. Zapao mi je za oko zato sto je `normalan`. Nema ogromnu tastaturu i ostale gluposti. Nije budzen i prebudzen, a i zgodan mi je zbog gps-a. DušanNastić Beograd,
Ja sam imao n96. Slajder se klima i to ume da nervira,baterija je malo slabija ali meni je izdrzavala 2 dana(sa dosta koriscenja).Ekran je dobar kao i kamera.Mene je nerviralo samo sto se slajder klima,a ovako mi je tel bio dobar.
eto ti kud ces bolje,ozbiljan co`ek ovaj nas Gile:D @Athlon ma gde dobar,budjava krntavela,koja je max precenjena,samo displej i kamera valjaju na fonu...jadan telefon kad se sve sumira
:: Evo ja imam E52. Dvoumio sam se izmedju E52 i 5800 i zahvaljujuci kolezi :) skar-u sam uzeo E52 i posle sam video da uopste nisam pogresio. Znaci proc od 600 MHZ izvlaci max iz Nokia-je, obavezno odradi software update jer se buguje i to debelo kod trazenja wireless-a, ako ne moze da se konektuje izbaci sistemsku gresku pa vadi bateriju :) :: :: Inace licno bih ti preporucio E55 jer ima tastaturu na kojoj ces malo brze kucati, ali to je tvoja stvar izbora. Zvucnik nije na nekom visokom nivou, zvuk preko sluski je odlican, ekran je odradjen 10+. Sve u svemu veoma brz ne previse glomazan telefoncic. GPS radi kao sat ali samo na otvorenom putu, mozda je u BG-u malo bolja situacija dok uhvati, ali meni u gradu treba 5-10 min. samo da uhvati signal, kada ga uhvati sve radi u full-u :). I imas senzor za auto rotaciju :). Kamera je na solidnom nivou, ono sto mi je najcudnije kada ubacim GPS info za kameru uhvati info za 30 sekundi max, a kada idem na navigaciju treba mu 5+ mintua :) :: :: Telefon je mnogo brzi od Nokia 5800 i izvlaci max iz Symbian-a :), ja sam cisto radi nekog testa terao oko 35 aplikacija odjednom :). I da obavezno uzmi malo vecu memorijsku jer je 1GB ipak malo ako zelis da instaliras garmin, napunis telefon muzikom itd. :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: Posto vidim da ovde ima dosta vas koji poznajete nove modele telefona, a ja sam ispao iz tog toka totalno ajd da iskoristim priliku da i ja pitam. Neko vreme se nosim mislju da pazarim E52. Ima li ga neko i ako ga ima kako je zadovoljan :: :: :: :: :: :: DušanNastić :: :: Beograd :: :: :: :: :: ::
Hvala na ovako lepom opisu. Mislim da sam ga vec posle prvih pohvala odabrao:) Hvala drugari:)
Zivi bili bar 100 godina +PDV:)
DušanNastić Beograd,
:: Evo ja imam E52. Dvoumio sam se izmedju E52 i 5800 i zahvaljujuci kolezi :) skar-u sam uzeo E52 i posle sam video da uopste nisam pogresio. Znaci proc od 600 MHZ izvlaci max iz Nokia-je, obavezno odradi software update jer se buguje i to debelo kod trazenja wireless-a, ako ne moze da se konektuje izbaci sistemsku gresku pa vadi bateriju :) :: :: Inace licno bih ti preporucio E55 jer ima tastaturu na kojoj ces malo brze kucati, ali to je tvoja stvar izbora. Zvucnik nije na nekom visokom nivou, zvuk preko sluski je odlican, ekran je odradjen 10+. Sve u svemu veoma brz ne previse glomazan telefoncic. GPS radi kao sat ali samo na otvorenom putu, mozda je u BG-u malo bolja situacija dok uhvati, ali meni u gradu treba 5-10 min. samo da uhvati signal, kada ga uhvati sve radi u full-u :). I imas senzor za auto rotaciju :). Kamera je na solidnom nivou, ono sto mi je najcudnije kada ubacim GPS info za kameru uhvati info za 30 sekundi max, a kada idem na navigaciju treba mu 5+ mintua :) :: :: Telefon je mnogo brzi od Nokia 5800 i izvlaci max iz Symbian-a :), ja sam cisto radi nekog testa terao oko 35 aplikacija odjednom :). I da obavezno uzmi malo vecu memorijsku jer je 1GB ipak malo ako zelis da instaliras garmin, napunis telefon muzikom itd. :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: Posto vidim da ovde ima dosta vas koji poznajete nove modele telefona, a ja sam ispao iz tog toka totalno ajd da iskoristim priliku da i ja pitam. Neko vreme se nosim mislju da pazarim E52. Ima li ga neko i ako ga ima kako je zadovoljan :: :: :: :: :: :: DušanNastić :: :: Beograd :: :: :: :: :: ::
Hvala na ovako lepom opisu. Mislim da sam ga vec posle prvih pohvala odabrao:) Hvala drugari:)
Zivi bili bar 100 godina +PDV:)
DušanNastić Beograd,
@NDSystem Nema na cemu :), vidi koji ti se vise svidja E55 ili E52 isti su to telefoni samo su tastature drugacije, ali ako si navikao na klasicnu tastaturu uzmi E52 :).
:: Shvatio sam da to ne trebam da kupujem... :: :: E sad, imam veliku dilemu izmedju n79 i n8 :: :: jedino sto me buni, to je da li n82 ima staklenu zastitu za lcd (ili kako se vec ta zastita zove)? cuo sam da n79 ima tu zastitu. Definitivno je pao izbor na ta 2 telefona... N79 jeste lepsi, ima bolju bateriju, ali n82 mi ostavlja utisak ozbiljnijeg telefona, brzeg.
Uzimaj opusteno N82, bolji je telefon i u crnoj varijanti je mnogo lepsi, a ima i odvojene dugmice tako da je odlican za kucanje...
sto se mene tice uzmi ako hoces i n96... al ne kontam zasto je bolji od n79??? ajd....bar 3 razloga... konkretno uzimas fon koji se ne proizvodi vise!!!
:: :: Shvatio sam da to ne trebam da kupujem... :: :: :: :: E sad, imam veliku dilemu izmedju n79 i n8 :: :: :: :: jedino sto me buni, to je da li n82 ima staklenu zastitu za lcd (ili kako se vec ta zastita zove)? cuo sam da n79 ima tu zastitu. Definitivno je pao izbor na ta 2 telefona... N79 jeste lepsi, ima bolju bateriju, ali n82 mi ostavlja utisak ozbiljnijeg telefona, brzeg. :: :: :: Uzimaj opusteno N82, bolji je telefon i u crnoj varijanti je mnogo lepsi, a ima i odvojene dugmice tako da je odlican za kucanje...
- N82 nov u radnjama kosta 260e a N79 - 210e (nije bitno koja radnja, sta kako) - za N82 kazu da je bolje odradjen fon - imam ponudu sa garancijom od 10meseci, a i kasnije mogu da ga prodam sigurno za veci novac od n79 - cuo sam od servsera da je n79 los telefon, zasto to kazu, nemam pojma...
:: sto se mene tice uzmi ako hoces i n96.. :: al ne kontam zasto je bolji od n79?? :: ajd....bar 3 razloga.. :: konkretno uzimas fon koji se ne proizvodi vise!! :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: :: Shvatio sam da to ne trebam da kupujem... :: :: :: :: :: :: E sad, imam veliku dilemu izmedju n79 i n8 :: :: :: :: :: :: jedino sto me buni, to je da li n82 ima staklenu zastitu za lcd (ili kako se vec ta zastita zove)? cuo sam da n79 ima tu zastitu. Definitivno je pao izbor na ta 2 telefona... N79 jeste lepsi, ima bolju bateriju, ali n82 mi ostavlja utisak ozbiljnijeg telefona, brzeg. :: :: :: :: :: :: Uzimaj opusteno N82, bolji je telefon i u crnoj varijanti je mnogo lepsi, a ima i odvojene dugmice tako da je odlican za kucanje...
n82 trenutno max 140e n79 trenutno od 140-160e to se cene na crno,nije uopste bitno koja radnja... ja ti preddlazem da odes na mobilnisvet forum,imas mnogo likova koji su sa n82 presli na n79 i mnogo su zadovoljniji.... toliko od mene,javi sta si pazario... mislim da bi u razmatranje trebao da udje i n85...
:: Ne kazem ja da mi se n79 ne svidja.. :: :: - N82 nov u radnjama kosta 260e a N79 - 210e (nije bitno koja radnja, sta kako :: - za N82 kazu da je bolje odradjen fo :: - imam ponudu sa garancijom od 10meseci, a i kasnije mogu da ga prodam sigurno za veci novac od n7 :: - cuo sam od servsera da je n79 los telefon, zasto to kazu, nemam pojma.. :: :: :: :: :: :: sto se mene tice uzmi ako hoces i n96.. :: :: al ne kontam zasto je bolji od n79?? :: :: ajd....bar 3 razloga.. :: :: konkretno uzimas fon koji se ne proizvodi vise!! :: :: :: :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: :: :: :: Shvatio sam da to ne trebam da kupujem... :: :: :: :: :: :: :: :: E sad, imam veliku dilemu izmedju n79 i n8 :: :: :: :: :: :: :: :: jedino sto me buni, to je da li n82 ima staklenu zastitu za lcd (ili kako se vec ta zastita zove)? cuo sam da n79 ima tu zastitu. Definitivno je pao izbor na ta 2 telefona... N79 jeste lepsi, ima bolju bateriju, ali n82 mi ostavlja utisak ozbiljnijeg telefona, brzeg. :: :: :: :: :: :: :: :: :: Uzimaj opusteno N82, bolji je telefon i u crnoj varijanti je mnogo lepsi, a ima i odvojene dugmice tako da je odlican za kucanje...
:: n82 trenutno max 140 :: n79 trenutno od 140-160 :: to se cene na crno,nije uopste bitno koja radnja.. :: ja ti preddlazem da odes na mobilnisvet forum,imas mnogo likova koji su sa n82 presli na n79 i mnogo su zadovoljniji... :: toliko od mene,javi sta si pazario.. :: mislim da bi u razmatranje trebao da udje i n85.. :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: Ne kazem ja da mi se n79 ne svidja.. :: :: :: :: - N82 nov u radnjama kosta 260e a N79 - 210e (nije bitno koja radnja, sta kako :: :: - za N82 kazu da je bolje odradjen fo :: :: - imam ponudu sa garancijom od 10meseci, a i kasnije mogu da ga prodam sigurno za veci novac od n7 :: :: - cuo sam od servsera da je n79 los telefon, zasto to kazu, nemam pojma.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: sto se mene tice uzmi ako hoces i n96.. :: :: :: al ne kontam zasto je bolji od n79?? :: :: :: ajd....bar 3 razloga.. :: :: :: konkretno uzimas fon koji se ne proizvodi vise!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: :: :: :: :: :: Shvatio sam da to ne trebam da kupujem... :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: E sad, imam veliku dilemu izmedju n79 i n8 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: jedino sto me buni, to je da li n82 ima staklenu zastitu za lcd (ili kako se vec ta zastita zove)? cuo sam da n79 ima tu zastitu. Definitivno je pao izbor na ta 2 telefona... N79 jeste lepsi, ima bolju bateriju, ali n82 mi ostavlja utisak ozbiljnijeg telefona, brzeg. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Uzimaj opusteno N82, bolji je telefon i u crnoj varijanti je mnogo lepsi, a ima i odvojene dugmice tako da je odlican za kucanje..
N82 je hardware-ski mnogo bolji. Moja preporuka ti je da ne ides na slajd (pogotovo Nokia-in), a N82 je jedan od retkih Nokia-inih tel koji ne krcka, ne skripi i nista se ne pomera...
bas zaletati za n82(ja je imam oko godinu dana) da se razumemo-tel je dobar,nemam reci,ali me je sramota da ga izvadim iz dzepa koliko se ofucao!!!jos sam mu menjao masku(dao za nju 3200din)pre 4-5 meseci I OPET ISTO!!! a i baterija nije neka(dan ipo cak i manje)
:: bas zaletati za n82(ja je imam oko godinu dana) da se razumemo-tel je dobar,nemam reci,ali me je sramota da ga izvadim iz dzepa koliko se ofucao!!!jos sam mu menjao masku(dao za nju 3200din)pre 4-5 meseci I OPET ISTO!!! a i baterija nije neka(dan ipo cak i manje :: :: ::
Gledaj ja menjam bas dosta tel i svaki pazim, znaci nosim u fotrolici, i izgleda mi kao nov, pa kad se smorim i prodam drugarima mob, znaci taj isti mob koji je kod mene izgledao kao nov kod njega je skroz oguljen, znaci to ce se kod svakog desavati, samo je stvar kako ga cuvas...
N96 zaobidji u sirokom luku, najsirem, telefon je bezveze skroz, mrzi me da nabrajam sad n95 8 GB je mnogo bolja kupovina, A n85 ili n86 mnogo bolja ( slide)
Vidim da se sad dvoums izmedju n79 i n82
Prednosti N82 - TASTATURA - iako mnogi misle da je mana, ustvari je prednost, nema sanse da promasis dugme ili da pritisnes dva dugmeta u isto vreme! Kad se malo naviknes (svaki telefon ima specificnu tastaturu pa je potreban period navikavanja:D) tastatura je nezamenjiva! :)
Bolja kamera - i xenon blic , slike u mraku pravi bolje nego da je dan :)
ima 3D Graficki Chip, 2 Procesora na nesto nizoj megahercazi nego n79 ALI IPAK IH JE 2
Radi brze, galerija nezamisivo brze radi!
Podrzava do 32 GB MICRO SD sto mi se cini da n79 ne moze da izgura ( nisam siguran , mislim da je max 8 za nju)
Mane N82 u odnosu na n79 - Slabija baterija, Muzika samo 10ak sati dok je sa n79 oko 30 Takodje jaci je hardverski pa vise trosi, a baterija mu je 1050 mAh dok je kod n79 - 1200 mAH
Glomazniji je i pravi muski candybar telefon , tezi je i deblji ( po meni ovo nije mana ali mnogima jeste pa eto svrstavam ga u mane :D )
N79 ima DPad osetljiv na dodir, ( nista narocito funkcionalno ) N79 ima jako sitne i lose odradjene tastere za selekciju i menu (4 dugmeta oko D-pada)
N79 ima zamenjive maske, neki kazu da je lepsi, sta znam , ja svoj N82 ne bi menjao ni za 2 n79ke . )
GPS radi solidno i na jednom i na drugom
e sad da N82 ima staklo ( plastiku ) preko displeya tako da nemas potrebe da brines ( staklo nije debelo i nije udaljeno od displeya tako da se ne gubi na kvalitetu i prikazu slike..)
hm sta jos reci, a ne zaplakati :D
Po meni je n82 pobednik, zato sam ga i kupio prosle godine .)
Srecno! :)
A da samo da dodam, nema nikakve veze ako neko zeli da kupi telefon koji se vise ne proizvodi, 3410 je i danas jako trazen jer je telefon kao telefon jako dobar i radi posao, a NE PROIZVODI SE VISE :)
N82 je po meni telefon koji ima sve zivo i mrtvo u sebi, steta sto n79 nije izasao kao pravi naslednik i poneo sve njegove dobre karakteristike sa dodatkom novih i boljih, ali nokija usere uvek, nesto doda nesto oduzme jbg .P
To da je n79 los telefon istina je, serviseri ga se plase i uzasavaju :D
drugaru je crkao jedan, tj otisla mu je cela maticna ploca ta gde su sve komponente spojene, ali tel je kupio u Alpha Copiju pa je dobio nov telefon :)
jadni ti serviseri kad se plase n79..sta bi bilo onda sa samsungom,il LG ako se boje jedne proste nokie..... HAHAHHAHAHAHHA
:: Opa , diskutujete bez mene? sram vas bilo : :: :: N96 zaobidji u sirokom luku, najsirem, telefon je bezveze skroz, mrzi me da nabrajam sa :: n95 8 GB je mnogo bolja kupovina, A n85 ili n86 mnogo bolja ( slide :: :: Vidim da se sad dvoums izmedju n79 i n8 :: :: Prednosti N82 - TASTATURA - iako mnogi misle da je mana, ustvari je prednost, nema sanse da promasis dugme ili da pritisnes dva dugmeta u isto vreme! Kad se malo naviknes (svaki telefon ima specificnu tastaturu pa je potreban period navikavanja:D :: tastatura je nezamenjiva! : :: :: Bolja kamera - i xenon blic , slike u mraku pravi bolje nego da je dan : :: :: ima 3D Graficki Chip, 2 Procesora na nesto nizoj megahercazi nego n79 ALI IPAK IH JE :: :: Radi brze, galerija nezamisivo brze radi :: :: Podrzava do 32 GB MICRO SD sto mi se cini da n79 ne moze da izgura ( nisam siguran , mislim da je max 8 za nju :: :: Mane N82 u odnosu na n79 - Slabija baterija, Muzika samo 10ak sati dok je sa n79 oko 30 Takodje jaci je hardverski pa vise trosi, a baterija mu je 1050 mAh dok je kod n79 - 1200 mA :: :: Glomazniji je i pravi muski candybar telefon , tezi je i deblji ( po meni ovo nije mana ali mnogima jeste pa eto svrstavam ga u mane :D :: :: N79 ima DPad osetljiv na dodir, ( nista narocito funkcionalno :: N79 ima jako sitne i lose odradjene tastere za selekciju i menu (4 dugmeta oko D-pada :: :: N79 ima zamenjive maske, neki kazu da je lepsi, sta znam , ja svoj N82 ne bi menjao ni za 2 n79ke . :: :: GPS radi solidno i na jednom i na drugo :: :: e sad da N82 ima staklo ( plastiku ) preko displeya tako da nemas potrebe da brines ( staklo nije debelo i nije udaljeno od displeya tako da se ne gubi na kvalitetu i prikazu slike.. :: :: hm sta jos reci, a ne zaplakati : :: :: Po meni je n82 pobednik, zato sam ga i kupio prosle godine . :: :: Srecno! : :: :: :: A da samo da dodam, nema nikakve veze ako neko zeli da kupi telefon koji se vise ne proizvodi, 3410 je i danas jako trazen jer je telefon kao telefon jako dobar i radi posao, a NE PROIZVODI SE VISE : :: :: N82 je po meni telefon koji ima sve zivo i mrtvo u sebi, steta sto n79 nije izasao kao pravi naslednik i poneo sve njegove dobre karakteristike sa dodatkom novih i boljih, ali nokija usere uvek, nesto doda nesto oduzme jbg . :: :: To da je n79 los telefon istina je, serviseri ga se plase i uzasavaju : :: :: drugaru je crkao jedan, tj otisla mu je cela maticna ploca ta gde su sve komponente spojene, ali tel je kupio u Alpha Copiju pa je dobio nov telefon : :: :: :: :: Intel E7500 2.93GH :: Gigabyte GA-EP43-DS :: 1x2GB Apacer 800MH :: 250GB W :: Gainward 9800GT 512MB :: Chieftec 350 :: Samsung 710n 17` TFT :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.