Radi se o telefonu Nokia 6330, potreban mi je programcic za citanje PDF fprmata. Da li neko ima link??? Hvala. A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
nisam ni obratio paznju, da sam pogresio. Dakle jel postoji nesto da moze da se procita tekst u ovom formatu. A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Alal vera na brzini A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Ne znam koliko si upoznat ali neki iole veci PDF fajl neces moci da otvoris :), jer kada otvara ako ti je velicina fajla veca od kolicine RAM memorije na telefonu nece da ti otvori taj PDF. Ja sam na ovoj mojoj pokusao da otvorim pdf od 50 mb samo mi je phone rekao dalje neces moci iako imam 128 mb RAM memorije, ali dobar deo toga Symbian pojede :).
Ne diraj mi 6630 kruškicu....kako je to dobar fontele.....ali stvarno ne pokušavaj da otvaraš knjige od 250 strana sa slikom na svakoj. Šlogiraće mu se procesorčić.
:: Ne znam koliko si upoznat ali neki iole veci PDF fajl neces moci da otvoris :) :: :: Pozdrav!
Znas li neki program da podelim veci pdf na nekoliko manjih moze mi koristiti :). Hvala !
Pozdrav!
:: :: Ne diraj mi 6630 kruškicu....kako je to dobar fontele.....ali stvarno ne pokušavaj da otvaraš knjige od 250 strana sa slikom na svakoj. Šlogiraće mu se procesorčić :: :: :: Ne znam koliko si upoznat ali neki iole veci PDF fajl neces moci da otvoris :) :: :: :: :: Pozdrav!
:: Znas li neki program da podelim veci pdf na nekoliko manjih moze mi koristiti :). Hvala :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: Ne diraj mi 6630 kruškicu....kako je to dobar fontele.....ali stvarno ne pokušavaj da otvaraš knjige od 250 strana sa slikom na svakoj. Šlogiraće mu se procesorčić :: :: :: :: :: Ne znam koliko si upoznat ali neki iole veci PDF fajl neces moci da otvoris :) :: :: :: :: :: :: Pozdrav!
:: :: Uh, Foxit PDF editor....mama i tata za PDF :: :: :: Znas li neki program da podelim veci pdf na nekoliko manjih moze mi koristiti :). Hvala :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ne diraj mi 6630 kruškicu....kako je to dobar fontele.....ali stvarno ne pokušavaj da otvaraš knjige od 250 strana sa slikom na svakoj. Šlogiraće mu se procesorčić :: :: :: :: :: :: :: Ne znam koliko si upoznat ali neki iole veci PDF fajl neces moci da otvoris :) :: :: :: :: :: :: :: :: Pozdrav!
Acrobat može da se sagne Foxit-u. Foxit Reader sa pluginovima i Editor...ništa ti u životu ne treba više za PDF, naročito ne Adobe mrcina.
:: Hvala :), i Acrobat je mama i tata za PDF :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: Uh, Foxit PDF editor....mama i tata za PDF :: :: :: :: :: Znas li neki program da podelim veci pdf na nekoliko manjih moze mi koristiti :). Hvala :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ne diraj mi 6630 kruškicu....kako je to dobar fontele.....ali stvarno ne pokušavaj da otvaraš knjige od 250 strana sa slikom na svakoj. Šlogiraće mu se procesorčić :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ne znam koliko si upoznat ali neki iole veci PDF fajl neces moci da otvoris :) :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.