Uzeo sam juce ovaj telefon, polovan za oko 70e. Telefon radi super, kamerica je malo ispod nivoa 5mp, u rangu sa 3.2mp (nekom boljom), mp3 je solidan, ima jedan zvucnik, jedino mi se ne svidja to sto je slab zvucnik priliko razgovora (tj slabo cujem onog skim pricam). Touchscreen je fenomenala, tastatura jos bolja... E sad imam nekoliko pitanja:
- da li ovaj telefon ima symbian i koju verziju - gde mogu naci programe za njega - kolika je cena novog telefona (ne u telenor-u, mts-u nego kod obicnih prodavca) - koji programi mi trebaju da bih: 1. slusao radio preko wifi 2. skidao klipove sa youtuba 3. pretrazivac interneta
I da, nervira me to sto nema podesavanje tajmera na koliko se tel automatski zakljuca, nego je to vreme fiksnirano, veoma kratko (cini mi se oko 10sec).
:: mislim da je symbian uiq :: :: imaš coreplayer za vide :: foxit za pd :: lcg jukebox za mp3, a može i online radio da pušt :: opera za ne :: x-plor :: :: imaš sve to ovd :: http://www.imserba.com/forum/showthread.php?t=11301 :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.