to je govno,da prostite,ako ti treb dual sim koji je kompaktan onda gledaj na c5212...
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: HTC i Blackberry dualsim verzije nemaš... Mislim da samo samsung imaš.. :: :: Da, imaš i touchscreen Samsung D980. Mislim da je isti kao F480 samo ima Dual Sim.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: Ok,jel ima neki rugi sem Samsunga.. :: :: tipa htc,blackberry... :: :: :: :: :: :: :: ::
Sto da ne, uzme neki skuplji telefon sa 1 karticom i neki drugi krs od 10 evra ?
Pozdrav!
:: slusaj ovoga!!!!: :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: Samsung = trash, jel ti Dual bas toliko bitan, razmisli o kombinaciji 2 jeftinija telefona :) :: :: :: :: Pozdrav!
Imao sam Samsung D880 Duos, ok telefon, patio je od fleta i drasticno usporavao sa povecanjem kolicine podataka na memorijskoj kartici. Inace je sa obe kartice radio sasvim dobro, bez ikakvih glavljenja i slicno. Kolicna opcija prosecna, nista sto bi bilo vredno istaknuti.
Vec dve godine koristim CECT T689, dual sim, jos prvi set baterija traje, memorijska kartica d0 4GB, touch screen, prepoznavanje rukopisa i sl. S obzirom da je `raspali` kinez, odlicno mi se pokazao. Takodje, imam i Anycool F 828 malo manje od godinu dana, za sada besprekorno radi u svakom pogledu, takodje dual sim. On je kostao oko 80e nov.
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
da,ja bih iskljucivo koristio dual sim. Gile bas i ne bih vucarao dva komada sa sobom jer je komplikovano i dosadno,a ja inace vec vucaram sa sobom oba komada :(,pa za to bih hteo jedan da imam. Na GSM areni postoje neki sa dual simom telefoni (tipa gigabyte,lg,samsung...),pa rek`o da mi preporucite koji.... .)
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.