Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
majke im ga bezobrazne telekomske!!!!!!!!!!
STRANA 1 OD 1
piki majke im ga bezobrazne telekomske!!!!!!!!!! 08.06.2010. 19:59 T27362

status: user
broj poruka: 136
pa jebote ne mogu da verujem poceli su da naplacuju jebene razgovore sa operaterom(mts) ovo stvarno prelazi sve granice treba ih porusiti i sto bi rekao radovan `pobiti govna i gotova stvar`
p.s.izvinjavam se na psovkasma ali sam popizdeo ,pa dokle breeeeeeeeeeeee
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
BassivitY tu je jos i dobro ... 08.06.2010. 20:02 #221081

broj poruka: 911
kod vas ,odnosno telekoma ,su poceli od skoro da naplacuju ,sto se telenora tice ,tu se naplacuje oduvek ...jbg sta ces ,sve im je malo ,hoce da nam uzmu i poslednji dinar

CARPE DIEM

nikolape80 Re: majke im ga bezobrazne telekomske!!!!!!!!!! 08.06.2010. 20:30 #221087

broj poruka: 453
Nisi upucen da je to odavno uvedeno, a zasto, potrazi na you tube. Gomila idiota dahce na telefon operaterima. Na kraju krajeva to je potpuno normalno da se naplacuje, navedi mi jednog operatera koji to vec ne tarifira?

Pozdrav.

Thermaltake Bach Vx
PSU Chieftec 550W
ASUS P7P55D
Intel Core i5 750@2.66 Ghz
Thermaltake Max Orb
Kingston Hyper-x 2x1 GB@1800 Mhz
Sapphire ATI Radeon HD4890 Vapor

:: pa jebote ne mogu da verujem poceli su da naplacuju jebene razgovore sa operaterom(mts) ovo stvarno prelazi sve granice treba ih porusiti i sto bi rekao radovan `pobiti govna i gotova stvar
:: p.s.izvinjavam se na psovkasma ali sam popizdeo ,pa dokle breeeeeeeeeeeee
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
athlon87 re 08.06.2010. 21:01 #221093

broj poruka: 1133
Samo jedno pitanje ako neko zna. Ako imam besplatne minute prema 064/065 mrezi,i kad pozovem korisnicki servis 789 da li mi se trose ti besplatni minuti ili ne,ili mi to naplacuju?

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=791855

tortojed Re: Re: majke im ga bezobrazne telekomske!!!!!!!!!! 08.06.2010. 21:07 #221095

broj poruka: 11012
Nikolape@ nemam reci kojima bih mogao da izrazim prezir prema ovom i ovakvom (tvom) komentaru! To je ono najstrasnije sto porucuju antiutopije (1984, Vrli novi svet, Paklena pomorandza, Gvozdena peta, Mi....): zarobi ljude, obespravi ih, izgladni ih, muci ih, i ubedi ih da je to...normalno! Da tako treba da bude! Nije ti ni za trenutak palo na pamet da MOZDA, MOZDA, ti ljudi koji DAHCU operaterima na njihova pozlacena usesa imaju PROBLEME uzrokovane Telekomovim sranjima!!!???!!
Ti se svakako nadas da ces postati direktor Telekoma, kad porastes, je li?!

:: Nisi upucen da je to odavno uvedeno, a zasto, potrazi na you tube. Gomila idiota dahce na telefon operaterima. Na kraju krajeva to je potpuno normalno da se naplacuje, navedi mi jednog operatera koji to vec ne tarifira
ramzesIII re.. 08.06.2010. 21:27 #221100

broj poruka: 1017

Onaj ko je psihopata nece se spreciti naplacivanjem poziva!

Zaista mi nije jasno, a sta njih kosta da se jave na telefon i pomognu potencijalnom korisniku usluga.
To je kao da stanete da pitate za pravac i neko vam naplati to. grrrrr
2m4Y re: 08.06.2010. 21:59 #221104

broj poruka: 2355
...to se zove monopol...

Pozz...

...I sense you young padawan...

AMD Phenom II 955 BE
DFI LP DK 790FXB-M2RS
AMD 4870 512MB ToP
2x 2GB DDRII 1066MHz
2x 320GB SATA II RAID0
1x 750GB SATA II
SB Live 5.1 Digital
Corsair 750TX

nenika2009 Re: 08.06.2010. 22:22 #221107

broj poruka: 1083
Da ,monopol pa onda GLOBALNO
===============================================
KOJI JE PRVI BIĆE POSLEDNJI A KOJI JE POSLEDNJI BIĆE PRVI A ŠTO JE TAJNO BIĆE JAVNO

nikolape80 Re: Re: Re: majke im ga bezobrazne telekomske!!!!!!!!!! 08.06.2010. 22:31 #221109

Pre svega, znamo li se? :D

Drugo: Pitao sam lepo: Navedi mi jednog operatera koji to ne naplacuje?

Zabole me za telekom, ali je to trziste i trzisni uslovi. Telekom prati telenor, i vip i obratno.. Postoji regulatorno telo koje odredjuje da li je to monopol ili ne. Posto je mobilna telefonija odavno konkurentna kod nas, stvari su jasno izdefinisane. Sto se fiksne tice tu jos nisu stvari na svom mestu. A te navode koje navodis...ne znam sta znace. Imao sam srecno detinjstvo hvala bogu :D

Pozdrav.

Thermaltake Bach Vx
PSU Chieftec 550W
ASUS P7P55D
Thermaltake Max Orb

:: Nikolape@ nemam reci kojima bih mogao da izrazim prezir prema ovom i ovakvom (tvom) komentaru! To je ono najstrasnije sto porucuju antiutopije (1984, Vrli novi svet, Paklena pomorandza, Gvozdena peta, Mi....): zarobi ljude, obespravi ih, izgladni ih, muci ih, i ubedi ih da je to...normalno! Da tako treba da bude! Nije ti ni za trenutak palo na pamet da MOZDA, MOZDA, ti ljudi koji DAHCU operaterima na njihova pozlacena usesa imaju PROBLEME uzrokovane Telekomovim sranjima!!!???!
:: Ti se svakako nadas da ces postati direktor Telekoma, kad porastes, je li?
::
:: :: Nisi upucen da je to odavno uvedeno, a zasto, potrazi na you tube. Gomila idiota dahce na telefon operaterima. Na kraju krajeva to je potpuno normalno da se naplacuje, navedi mi jednog operatera koji to vec ne tarifira
Mudrica Bojkot ovakvih uchesnika foruma 08.06.2010. 23:01 #221114

broj poruka: 39
Chini mi se da `piki` ima problem sa komunikacijom.

Bez obzira na temu, nezadovoljstvo... treba zadrzati kulturu komuniciranja.

Predlazem svim uchesnicima ovog foruma da ne odgovaraju na ovakav nachin obracanja.

Farma kultura, jesmo li to?

markopvict eh sad 08.06.2010. 23:13 #221118

broj poruka: 4515
@Nikolape80
Slazem se sa tobom. Gomila debila, dal iz dosade ili iz nekog svog ludila zove i dahce, prica gluposti ... Bio sam prisutan kad je neka ludaca pricala takve gluposti Call centru.
Od kad poziv kosta fiksno valjda 8 din. Dobijes ih odmah, i 98% budala se isfiltriralo... :D

Poznajem neke likove iz unutrasnjosti koji rade za 20k u Telekonju... 7h konstantnog rada. Crnce za male pare.

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
8====D ~ ~ ~

Snoopy- ... 09.06.2010. 00:12 #221140

broj poruka: 6083
nisam zamjatina citao... cuo sam da je dobar.
sto se tice zaludjivanja operatera, i ja mislim da se sad to isfiltriralo. Nece ljudi da bacaju pare na njih, kad mogu preko fixnog da zezaju sugradjane :)

u svakom slucaju, mislim da bi trebalo malo drugacije iskazati osecanja kada se ovako nesto desi, radi kurtule, ovaj, kurtule :) (ste gledali taj klip?)
nikolape80 Re: eh sad 09.06.2010. 00:16 #221142

Upravo to brate. Ti i ja ne mozemo da dobijemo vezu po sat vremena zbog nekog zaludnog lika koji pokusava da podesi moj halo ton od Goce - Gacice, i naravno od Lukasa - Chivas. Kako bez toga da prodje dan. E a ja cekam npr na uslugu aktivacije roaminga, jer sam na putu za Nemacku : )

Samo treba razmisliti malo koje su dobre osobine pored te lose koja se zove naplata. A ne po srpskom obicaju udri i ne pitaj zasto.. : )

A to za 20K... Taj sam :)

Pozdrav.

Thermaltake Bach Vx
PSU Chieftec 550W
ASUS P7P55D
Thermaltake Max Orb

:: @Nikolape8
:: Slazem se sa tobom. Gomila debila, dal iz dosade ili iz nekog svog ludila zove i dahce, prica gluposti ... Bio sam prisutan kad je neka ludaca pricala takve gluposti Call centru
:: Od kad poziv kosta fiksno valjda 8 din. Dobijes ih odmah, i 98% budala se isfiltriralo... :
:: Poznajem neke likove iz unutrasnjosti koji rade za 20k u Telekonju... 7h konstantnog rada. Crnce za male pare
:: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
:: 8====D ~ ~ ~
Velja83 Sve ce poceti da naplacuju! 09.06.2010. 08:20 #221202

broj poruka: 22

Mare care!

Kao sto rekoh,ma kao prate trend zapada pa ce jos malo da nam broje koliko smo puta obrisali (du pe) pa da nam naplate za reciklazu papira i da idu pare pravo kod lopina!!
skar E nisam vreovao da oma takvih idiota 09.06.2010. 08:35 #221204

broj poruka: 3992
kome padne napamet da dahce na telefon,joooj majko rodjena...
pa mi smo kao nacija totalno u ofsajdu...
kad ljudi hoce da nam pomognu *ebemo ih,kad naplate za uslugu onda buuaa ne valja

dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu

strela75 Ima tu jos stvari... 09.06.2010. 09:10 #221206

broj poruka: 1590
pored naplate koje smrde. Jedan mesec mi ne stigne njihov racun za ADSL. Posto racune placam kako stizu (a ne skupljam kao kolekcionar, pa da vodim evidenciju sta je stiglo a sta ne - pa da idem da trazim pravdu za neizdati racun po salterima), sledeci racun za ADSL uredno platim ne primetivsi da sam jedan preskocio. Naravno da usledi iskljucenje.

E sad je peripetija to ponovo ukljuciti. Kod fu*cking telekoma, ukljucenje traje od 3 do 252 dana. Te uplati, te dok proknjize, te dok se izda nalog da se sve jos jednom proveri, pa dok ovo ili ono,... sve u svemu, minimum cekanja 3 dana,a uplaceno istog dana kad je iskljucen ADSL i to u njihovoj poslovnici!!!

Znaci bez opomene, bez uvida kome su dostavili moj racun (ima par prezimenjaka u blizoj okolini - ali se ne obilazimo bas da razmenjujemo postu), samo cvik, pa se slikaj. A obavezno se cela situacija poklopi sa obavezama koje zavise od interneta (sto uvek dodatno komplikuje situaciju) - znaci samo da osedis.

Za razliku od njih, SBB koji koristim na drugom kraju Srbije, od momenta uplate do ukljucenja interneta prodje max pola sata (dok iz poslovnice stignem do kuce - internet obavezno radi). Bravo SBB.

Pozdrav.

PS. da budem on-topic: kakvi manijaci, kakvi bakraci. Samo uzimanje love je u pitanju. A cime ce to uzimanje opravdati je apsolutno nebitno. Princip je prost: ovce su za sisanje.
neXus2000 Sta ti je tu cudno?? 09.06.2010. 11:24 #221228

broj poruka: 3351
Oni su odavno bezobrazni. primer za prepaid: `Nemate vise kredita da bi ste obavili ovaj poziv`. Proveris racun, a on ako je manji od 12 dinara, ne mozes ikoga da zoves, ali mozes poruke. Ne razumem odakle njima pravo da te ostavljaju na tome da tvoje pare ne mozes da iskoristis kako ti hoces, bio to poziv ili poruka.
endrem VIP 09.06.2010. 12:53 #221245

broj poruka: 224
Pozivanje Call Centra ne naplacuje se u Vipu uopste....Mnogi se zale na MTS I Telenor i prelaze na vip,gomila mojih poznanika je preslo i prezadovoljni su uslugom i kvalitetom.

JOSILENKO ... 09.06.2010. 14:22 #221249

broj poruka: 1013
ma ajde to, normalan covek pozove call centar jednom godisnje sta je to 10 dinara.
Ali pretplata za fixnu telefoniju sineeeee, znaci povecali je u nebesa meni veca pretplata nego impulsi, ozbiljno se razmisljam da odkazem fixni. A teski su mangupi i SBB i telekom. Ovi povecali pretplatu fixne jer bez njega ne mozes na ADSL, a ovi povecali kablovsku TV jer bez nje ne mozes na net.
mslavko82 Lopovska posla ... 09.06.2010. 20:03 #221323

broj poruka: 721
Aj da ne otvaram temu, nego da se nadovezem na ovu:
http://www.benchmark.rs/benchmark-vesti/domace-trziste/telenor-ce-telekomu-placati-382-evra-za-svakog-preuzetog-korisnika-fiksne-telefonije.html

Vrlo pametno, zar ne? :) Nekad me oduseve svojom inteligencijom :)

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs