Zasta ti treba mob? Jel volis se zaludjujes oko cackanja telefona? htc ti ima 2.8 ekran, a nokia 3.2. Htc je skuplji od nokie, i ja bih licno pre njega uzeo, ali da znas da je to windows, a on ce cesto da te dovede do ludila. Mada ni simbian nije cvetjka. Ako bih birao, moj glas ide za HTC, plus ako uzimas na ugovor, dobijas 3gb neta! Da za nokiu daju 3gb, nju bih uzeo.
Pazi, ako mozes da trpis zakucavanja i da cesto restartujes mob, ti ga uzmi. Meni HD2 koji ima 1GHz procesor pa hoce cesto da se istripuje. Ali meni ne smeta. Opet kazem, ja bih isao na htc. Ima i touchFLO3D, on bas super izgleda, samo mrdas prsticem :)
Ne bih trepnuo uzeo bih HTC. Bagoviti win mobile? Vrh! Sve probao, ali win je win. Tebi taj HD2 sto ti baguje ponekad ne bi trebalo. Sredi ti to malo, nadji neki programcic da ti u toku noci resetuje fon oce da pomogne. Pozdrav
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.