prvo sam instalirao neku tamo temu,i posto je sranje,ja je odma obrisao,medjutim ona mi jos ostala i sad neznam kako da je uklonim a originalnu temu nzm kako da vratim,razumes?
Znam da je android, zato sam naglasio da je meni windows, ali rekoh mozda ti da ideju. Vidi nesto gde u podesavanjima pise HOME ili slicno tome pa probaj da stikliras SENSE ili da stavis enable ili nesto slicno.
aha,e da te pitam nesto,imam windows 7 64bit i instaliram htc sync,prvo radi,i posle kada ugasim i upalim komp i utaknem usb u komp i mob.pise kao finding htc sync on your computer,i posle pise da ne moze da ga nadje,a instaliran mi je taj program,da li znas zbog cega to tako sere??
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647700. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.