ma samo me pita ocu li disk drive,htc sync ili nesto preko neta,i ja stavim htc sync i pise na fonu ``finding htc sync on your pc`` i na kraju pise da ne moze da nadje,i kao da pogledam da li mi je instaliran program i da li je ukljucen,i nzm sta jebava?
Jesi li uopste probao ono sto sam ti napisao, rucno da ga navedes na drajver? Ja sam imao isti problem, i na 32bit sam resio tako. A na 64bit win7, kao sto je opisano na linku koji sam ti dao. Inace mislim da je izasao i drajver na htc sajtu koji resava problem, tj ceo htc sync. Btw moras da deaktiviras antivirus pre nego sto instaliras htc sync. Pozz
Na telefonu ima dosta memorije za aplikacije, one generalno nisu mnogo velike a one veće drže fajlove na kartici, recimo programi za gps sa mapama, igre i slično. Moglo bi se reći da je papan za onog ko uspe ga popuni do kraja raznim glupostima
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.