imam 5530,prezadovoljan sa skoro svakog aspekta je bolji 5530 od tatoo ali ima dosta softverskih problema sa symbianom na 5530 (kod mene ali i kod drugih),nisam jos update uradio verovatno ce onda nestati problemi
ne nestaju vec 6,7 godina. Koji god symb telefon da sam imao uvek ista prica:
1) Kad pritisnem dugme da odgovorim na poziv, ima kasnjenje od sekunde pre nego li razgovor pocne. 2) mora da se resetuje il cak vadi baterija (ponekad na metar dana jednom, ponekad i svaki dan, nema pravila) 3) upalim telefon, stigne mi poruka, pokusam da procitam, javlja not enough memory, close applications??? nema ni jedne upaljene aplikacije. wtf!
Uvek redovno updatujem telefon, ali problemi se ne resavaju. Nikad vise ubogi symbian.
Nisam imo tih problema na symbianu, ko zna koje si ti telefone kupovao i ko je sve dahtao u njih pre tebe. To sa sekundom pre nego sto pusti razgovor sam imao samo na e71, i mislim da su to nameno stavili, kao fora pogledas ko je, stisnes dugme i dok podignes mob do glave. To je moja teorija, i nije mi smetalo uopste. Na drugim symbian mi to nije bilo. Nista protiv tog sistema nemam
Upravo za E71 i pricam, za njega vazi sve sto sam naveo. Dal je ta sekunda nekom problem, ne znam, meni jeste. Necu da dramim puno oko toga, tako telefon ne treba da radi. E71 je za mene najbolji fon ikada, ali dok god furaju Symb, nece to raditi kako treba. Drugi su N-gage (koga sam kupio sa Askaru jos u 2004 i isto se desavalo, a i dva put sam ga nosio u servis), 6600...
:: :: Nisam imo tih problema na symbianu, ko zna koje si ti telefone kupovao i ko je sve dahtao u njih pre tebe. To sa sekundom pre nego sto pusti razgovor sam imao samo na e71, i mislim da su to nameno stavili, kao fora pogledas ko je, stisnes dugme i dok podignes mob do glave. To je moja teorija, i nije mi smetalo uopste. Na drugim symbian mi to nije bilo. Nista protiv tog sistema nemam
5530 sam koristio 10-ak dana i mogao da zakljucim sledece fon je fino uklopljen i ne skripi ni kad se stisne baterija traje do 4 dana touch je na zadovoljavajucem nivou,bolji neg na 5800 kamera mislim da nema razlike,sve isto nisam imao nikakvih zajebancija sa njom,sve je sljakalo extra sa najnovijim SWF... HTC Tatoo nisam koristio,ima ga moj kolega i odusevljen je... mislim da ako si koristio dosada nokiu neces pogresiti sa ovim telefoncicem,mada tatoo je sveobuhvatniji brzi kvalitetnije izrade touch je mnooogo bolji znaci TATOO!!! @Nokia taj kod mozes okaciti trenutno macku o rep,jer se sad moze vratiti i sa USb kablom na 00:00... dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
5800 je u rangu Tatoo-a, a ne 5530. Od ta dva je dosta bolji Tatoo, ali je ipak i dalje slabasan telefon za Android, ako hoces nesto ozbiljnije za Android pogledaj HTC Magic.
Gile je u pravu da je 5800XM klasa tattoo a ne 5530. I po ceni su tu negde 5800XM i tattoo. 5530 je 50e jeftiniji od oba. Kao novi svi.
Ja bi glas dao za 5800XM, zbog: android je meni smoran previse i ima mnogo cimanja da ga namestis. Kad nekada budes prodavao uvek ces vise para dobiti za nokiu.
Ako kupujes tattoo preko VIP-a ili od nekog ko ga je uzeo iz VIP-a pa se razocarao, onda je niza cena za tattoo i dajem njemu glas.
5800 je najgluplji fon koji sam koristio, doduse nije bio moj vec drugov, toliko je spor, odziv na dodir mu je katastrofa, jedino taj muzicki deo aj kao nije los, kamera prosek....ne znam nikoga ko je rekao da je android smoran, ni na jednom forumu nisam procitao to, svi jedva cekaju da ga koriste. Tattoo je po mom misljenju njesra fon...ima dosta nedostataka...bas mrtva trka sta da izaberes... ___________________________________ https://www.hd-space.org http://hd-torrents.org/index.php
Evo par sličica sa tattoo-om, možda pomogne u odluci. Neke su slikane napolju po jakom suncu a ove druge u rezervoaru za mazut pa je bilo slabo svetlo.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.