Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Garmin
STRANA 1 OD 1
Grk73 Garmin 16.07.2010. 20:55 T28187

status: user
broj poruka: 17

Pozdrav,
imam instaliran Garmin na Nokiji E71, sve radi ali i kada je iskljucen trosi bateriju veoma brzo.
Cuo sam da postoji fora da se iskljuci GPRS antena , kada garmin nije ukljucen, tj. da se ukljucuje samo sa garminom. Inace ovako mi baterija traje dan ...

Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
phoboskv ... 16.07.2010. 21:19 #231230

status: user
broj poruka: 940
Cini mi se da postoji jedan fajl, mislim TSRAutostart.exe i da on vuce bateriju jer je konstantno aktivan. Mozes da ga iskljucis pomocu nekog task manager-a (JBak taskman npr.), a i ima i neki programcic, zaboravih kako se zove, koji automatski gasi taj fajl sa svakim ukljucivanjem telefona. Da ne moras da se mucis svaki dan da gasis ovaj fajl (pod uslovom da nocu iskljucujes telefon. I da, posle svakog koriscenja garmina, taj fajl ponovo ostaje aktivan, tako da ga opet moras iskljuciti.

Tell the Spartans, stranger passing by,
that here obedient to their laws we lie

`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs