Dvoumim se izmedju ova 2 modela, znam da nikako ne mogu da se porede ali me zanima cisto vase misljenje koji bi uzeli i zasto, sta su prednosti i mane jednog i drugog. Hvala
1. Nije touch(posle xperie koju posedujem sumnjam da cu tac telefon ikada vise uzimati). 2. U voznji je nemoguce slati poruke sa touch telefona,tako da ako vozis moj predlog je e 52
HTC je zver,sve zavisi od tvojih potreba.
Tko leti vrijedi,tko ne leti ne vrijedi.
My machine: HP 6730b c2D p8600 Intel 4500hd 3gb/160 gb
Sve je stvar licnih afiniteta, i jedan i drugi telefon su dobri. Touch 2 ima, po meni, vise mogucnosti, windows platformu, tako da bih ja njega, s druge strane nokia ima bolji display(vise boja), kompaktniji je, laksi za upotrebu. Vidi sam, ako smatras da se neces nesto preterano igrati sa telefonom, instalirati razne aplikacije i tako to, ako ti treba fon cisto za razgovore, po nekad net, wi fi, onda uzmi E52.
jasno je meni da se ta dva telefona nikako ne mogu porediti, ali to su dva modela izmedju kojih se ja dvoumim.. kod nokie me privlaci to sto ima izuzetnu bateriju koja traje 7+ dana ladno dok na htc ne verujem da moze prebaciti 3 dana, to sto je telefon jako cvrst i nece mu biti nista ako ispadne, dok za htc kad vidim touch ekran bojim se da kad bi ispao ne bi mu bilo dobro...i ne znam koliko je prakticno kucanje poruka bez olovcice. kao sto rekoh samo me zanima misljenje forumasa tj sta bi vi uzeli i zasto...
Pa, evo, dobojas misljenje forumasa, zasto bi uzeli neki od ova dva.
Sto se tice kucanja poruka, bez brige, i ja sam imao problem u pocetku ali brzo se naviknes.
:: jasno je meni da se ta dva telefona nikako ne mogu porediti, ali to su dva modela izmedju kojih se ja dvoumim. :: kod nokie me privlaci to sto ima izuzetnu bateriju koja traje 7+ dana ladno dok na htc ne verujem da moze prebaciti 3 dana, to sto je telefon jako cvrst i nece mu biti nista ako ispadne, dok za htc kad vidim touch ekran bojim se da kad bi ispao ne bi mu bilo dobro...i ne znam koliko je prakticno kucanje poruka bez olovcice :: kao sto rekoh samo me zanima misljenje forumasa tj sta bi vi uzeli i zasto.. :: :: ::
Taj koji ti je rekao da traje baterija 7+ dana te opasno slagao. Traje oko 3-4 dana uz normalno korišćenje. Trajaće ti 7 dana ako ti telefon stoji na stolu i ne koristiš ga uopšte...
:: jasno je meni da se ta dva telefona nikako ne mogu porediti, ali to su dva modela izmedju kojih se ja dvoumim. :: kod nokie me privlaci to sto ima izuzetnu bateriju koja traje 7+ dana ladno dok na htc ne verujem da moze prebaciti 3 dana, to sto je telefon jako cvrst i nece mu biti nista ako ispadne, dok za htc kad vidim touch ekran bojim se da kad bi ispao ne bi mu bilo dobro...i ne znam koliko je prakticno kucanje poruka bez olovcice :: kao sto rekoh samo me zanima misljenje forumasa tj sta bi vi uzeli i zasto.. :: :: ::
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: Taj koji ti je rekao da traje baterija 7+ dana te opasno slagao. Traje oko 3-4 dana uz normalno korišćenje. Trajaće ti 7 dana ako ti telefon stoji na stolu i ne koristiš ga uopšte.. :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: jasno je meni da se ta dva telefona nikako ne mogu porediti, ali to su dva modela izmedju kojih se ja dvoumim. :: :: kod nokie me privlaci to sto ima izuzetnu bateriju koja traje 7+ dana ladno dok na htc ne verujem da moze prebaciti 3 dana, to sto je telefon jako cvrst i nece mu biti nista ako ispadne, dok za htc kad vidim touch ekran bojim se da kad bi ispao ne bi mu bilo dobro...i ne znam koliko je prakticno kucanje poruka bez olovcice :: :: kao sto rekoh samo me zanima misljenje forumasa tj sta bi vi uzeli i zasto.. :: :: :: :: :: :: +
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.