E ovako, ovo postujem u ime druga. Naime, hoce na ugovor da kupi htc HD2, ali ne zna da li bi bio taj telefon odgovarajuci za njega. Sta mu je potrebno (njegove reci):
- -da pricam - -kucam poruke - blejim na netu - -slikam - -gledam slike I NI ZA STA DRUGO
Bitno mu je da ce da se snadje da ga koristi i da ce moci bez problema da instalira neki programcic i igricu, da je ekran solidne velicine, tj poveliki i da je lep kao HD2, to je bitno dosta, ne nesto kao HERO. Da napomenem da je zbog sporog rada i zakucavanja zamalo razlupao N73 kad je tek izasla, al je poklonio da ne bi zavrsio u delove. Bitno je misljenje sto vise ljudi, raspisite se slobodno. On direkt sad ovo cita, da znate da budete dobri :)
Znaci ide na ugovor preko telenora.
Pozdrav
EDIT: Ne mora na telenor, nego bilo koji operater. I da, razmislja se izmedju Galaxy-a, iPhone 4g (prica se da stize u telenor) i HD2, najblizi je HD2
Vrline: -Linux-based operativni sistem(Odlicno parira Androidu a i ima dosta podrzanih aplikacija obzirom da je open source) -5mpx Carl Zaiss kamera(HTC nemoze ni da prismrdi sa kamerom tu) -800x480 rezolucija(veliki ekran,a samim tim pogodan za surfovanje) -Qwerty tastatura(za kucanje poruka,jeli)
+ je plastikaner i ne vredi 40% svoje cene.. bar moje misljenje
:: Nokia N90 :: :: Vrline: :: -Linux-based operativni sistem(Odlicno parira Androidu a i ima dosta podrzanih aplikacija obzirom da je open source :: -5mpx Carl Zaiss kamera(HTC nemoze ni da prismrdi sa kamerom tu :: -800x480 rezolucija(veliki ekran,a samim tim pogodan za surfovanje :: -Qwerty tastatura(za kucanje poruka,jeli :: :: Mane :: -glomazan u p :: :: Ako ti ova mana ne predstavlja problem,go for it :: :: :: ::
Nokia N8 - Symbian 3 generacije, 12 Mpix kamera sa Xenon blicem, HDMI output, 720p Video ( uskoro u prodaji ) http://www.gsmarena.com/nokia_n8-3252.php -po meni najbolji izbor
Nek pogleda svaki telefon na youtubu, kako radi , sta ima od opcija koji mu vise odgovara itd :-D
Znaci samo telefoni koji su u ponudi kod operatera uz ugovor. I mora da bude lep, da ponovim. Funkcije i sta sve moze operativni sistem mu ni najmanje nisu bitne, samo gore one stavke sto sam naveo, je naveo.
HD2 je duplo bolji a cena mu smesna! Uopste ne znam u cemu je fora.. Ma i da mi zakucava na pola sata, za ove pare za koje ima HD2, ja bih ga trpeo. Evo da kazem da ga 15 dana nisam uhvatio da zakuca. Juce sam mu ubacio drugi ROM da probam, sad imam 576Mb rama. Keva je. Nista, nek uzme HD2, jer po meni je to trenutno najbolji telefon na trzistu. Lutkica moja :)
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.