Dobio HTC touch 2 iz Nemacke. E sad problem je sto je windows nemacki. Pitanje: jel to moze nekako da se prebaci na engleski ili mora reinstal kao na obicnim windowsima? Ako mora reinstal kao se to radi u homemade varijanti ili pametnije da prepustim profijima u servisu nekom. Hvala unapred.
Valjda se to sredi sa nekim od ROMova. Evo ti ovde nadji neki rom koji ima oznaku WWE, taj je na engleskom, pa flashuj. Moras prvo da ubacis HSPL da bi isao dalje sa ubacivanjem roma.
Лепо ти је човек написао изнад, али пази: Добро прочитај упутство да не би зезнуо телефон. Обавезно прво мораш одрадити Hard-SPL. Као што пише изнад, затим снимиш најновију верзију оригиналног WWE рома. Кад то завршиш хард ресет, па све подеси па софт ресет. На крају ја увек одрадим и image као на компу, злу не требало. Е сад да ли да носиш у сервис или не... То само ти можеш да одлучиш, зависно од количине новца/времена/интересовања. Дане
Није тако. Телефон може бити стандардан у ком случају снимање `stock` HTC rom на било ком језику пролази без HSPL. Проблем је ако је `Brand` телефон, у ком случају може без HSPL само ако сними новији ROM од те компаније(нпр T-mobile), а не да не може stock HTC ROM већ би попио било шта од `грешка` до `ћао телефон`. Друге две ствари су мање вероватне, али може рецимо да скине/буде стављен погрешан ROM. а ја лично увек и форматирам са Task29 пре стављања новог рома, а чини ми се да је и за то потребан Hard -spl, мада за ово нисам сигуран.
@stcomp једва сам гледао на очи кад сам јутрос куцао два поста овде(поготово онај први...) тако да сам заборавио да ти кажем да прво пробаш оно што је saxija горе написао. Неки ромови имају избор језика, а то ти је лакша варијанта, ако не планираш никада да снимаш `куване` ромове... Дане
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.