Verujem da ce za neke biti glupo pitanje, ali nisam nasao neko resenje pa da pitam za pomoc. Naime,imam Samsung s3650 Corby i hteo bih da prebacim par klipova,spotova na mob. Sve je dobro dok ne dodjem do dela gde treba da konvertujem te fajlove...Nemam vise ideju koji format da koristim,rezoluciju,koliko frame rate treba da bude,koji video kodek itd...Neke pusti ali je ocajan kvalitet,za neke kaze da ne podrzava,za neke da je nedovoljan frame rate...Gledao sam nesto na netu vidim da u specifikacijama pise da podrzava h263,h264,mpeg4...Da li iko zna kako bi ovo mogao da resim,koju rez,koliko frame itd.
Nabavi neki converter koji ima iphone profil i samo stavi svoju rezoluciju i koji ti odgovara bitrate
Recimo imtoo converter for portable devices ili slično
Ako to omane skini mediacoder pa ću da ti izdiktiram podešavanja uveče kad dođem kući ako se već ne budeš drugačije snašao, to važi i ako ti bude seckalo, uvek može da se namesti encoder da ne secka kolko god da ti je slab telefon
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
sada cu naci taj konvertor da probam,ja sam pokusao sa Convert Genius...ima iphone profil ali rezolucije nikako nisu odgovarale.
EDIT: Upravo sam probao,radi extra.... Hval.a puno na pomoci. LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: Nabavi neki converter koji ima iphone profil i samo stavi svoju rezoluciju i koji ti odgovara bitrat :: :: Recimo imtoo converter for portable devices ili sličn :: :: Ako to omane skini mediacoder pa ću da ti izdiktiram podešavanja uveče kad dođem kući ako se već ne budeš drugačije snašao, to važi i ako ti bude seckalo, uvek može da se namesti encoder da ne secka kolko god da ti je slab telefo :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Ja koristim `Any video converter pro` kada konvertujem filmove da zalepim i prevod a za ostale video fajlove koristim `cyberlink mediaespresso 6` posto ima podrsku za ATI stream pa ide brze konvertovanje.
MSI p965 NEO Core2duo E4300@2.4ghz @ CM hyper TX3 ATi RADEON HD 4870 gs 2x1gb 800mhz WD500gb black + WD80gb blue 500w Silverstone ST50F-ES samsung T220 mx518 + siberia full size headset + s&s QcK+
Probao sam sa imtoo converter i radi savrseno nema sta,extra je kvalitet tako da cu se za sada drzati njega... LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647704. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.