PC Berza Forum : Ver. 2.35
Panta019 USB kabl za Sony Ericsson K530i 10.08.2010. 11:26 T28645 status: user broj poruka: 1583 Izgubio sam fabricki usb kabl prilikom selidbe i u ovom f`ckin Zajecaru ga nigde nema. Da li neko zna da li moze da se nadje po BG-u, Nisu, Novom Sadu...neki koji moze da pasuje na ovaj mobilni ? Ako zna neka napise ime radnje i broj telefona da ga narucim.___________________________________ Zaposlenje : Ministar za ljudski genocid. :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Panta019 Desava se... 10.08.2010. 21:44 #236412 status: user broj poruka: 1583 ...da covek pronadje ono sto trazi neko vreme i to upravo kada ga i ne trazi. Malopre sam pronasao ovaj j***ni kabl sto mi zivce pojede. Sada pokusavam da odustanem od ponude koju sam dao na gornjem limundo linku.___________________________________ Zaposlenje : Ministar za ljudski genocid. :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Broj postavljenih tema: 60423 . Broj poslatih odgovora: 647702 . Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni
- samo za čitanje
- zaključano
- nema novih poruka
- ima novih poruka
- ima novih tema