Jedno pitanjce da li postoji i kako prebacivanje kontakata iz telefona na sim karticu. Jedino sta postoji je cuvanje u vcard 2.1 i vcard 3.0 i kako kasnije to da prebacim u sim posto planiram da se vratim na android.I da li vredi prelazak s n900 na Galaxy S
svaki smart(za one standardne i ne znam) da ima sledeće: uđeš u imenik, selektuješ šta hoćeš, na opcije pa `copy to` ili tako neki fazon.. vidi nešto tog tipa..
probaš lepo to da uradiš, uzmeš telefon od brata/sestre/majke/oca i ubaciš tvoju karticu i to je to.. mislim, ne verujem da neće da čita... još se nije napravio telefon koji snima u nekom svom formatu kontakt na SIM.. to ko da hoćeš da ubaciš sliku na SIM.. sigurno.. nego mu je to možda fajl sa kojim on snima u telefon.. i da znaš čisto, ako imaš više polja u jednom kontaktu, ako su brojevi onda će da ih raspari, pa ćeš da imaš više kontakata sa istim imenom, a ako imaš i email, na to zaboravi, to se briše.. a jel si razmišljao o opciji da prebaciš direktno sa fona na fon? ako si u mogućnosti, tj ako ne planiraš prvo da prodaš n900 pa onda kupiš drugi...
Vcard je univerzalni format i trebalo bi uvek da ima način da se prebaci nekako.
U svakom slučaju prebaci te vcard kontakte na komp, tamo ih čita sigurno. Eventualnih problema mož da bude s kategorijama, ako si imao recimo razne brojeve tipa mobile, mobile 2, home, work... ali ako to sve imaš na kompu uvek možeš ručno da dodaš ako nešto i pobrka.
I da. Nemoj da prebacuješ kotakte preko sim kartice ako imaš bilo koji drugi način.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
je i raic u pravu... mada nemoj da se nerviraš ako neće da prebaci :D ume i to da se desi, prebaci jedan od selektovanih trista... al moraš malo da se igraš, šta drugo da ti kažem/o..
Ovako nekako sam prebacivao s nokie 6120 na htc tattoo
26.08.2010. 21:47
status: user broj poruka: 9006
Sa 6120 iskopirao vcard kontakte na komp
Instalirao htcsync i prekopirao sve kontakte na tattoo, naravno nije htelo da ih prebaci čak ni kad sam ih premestio u windojsov contacts folder iako navodno može. Instalacija outlooka je rešila stvar, hteo je da prebaci kao `from outlook`
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
šta ti hoćeš... čuo sam da je nabudžen galaxy, al to mi nekako samsung.. ne gotivim ga ič (al bitno da imam omniu pro b7330).. ako imaš ponudu da ga uzmeš `jeftino`, što da ne.. skuplji je, pa će i cena da mu pada sporije, tj duže, pa ga opet menjaš za nešto, i takooo..
Fin je Galaxy S, ali izrada je kompletno od plastike što je jeftino za tako skup telefon, i nema nikakav blic za kameru što je još gore.
Super AMOLED verovatno ima bruka boje, ali čim budeš izašao na sunce mislićeš da ti se ugasio telefon...
A onda opet dolazimo do činjenice da po benchmarku stoji ovako: http://bit.ly/bbjzLi
Prvi je HD2 sa Androidom
Meni se kod Galaxy-a ne svidja kako je Samsung odradio menije, a ne može da se poredi sa HTC Sense Androidom...
Da potvrdim sve ovo, evo ti par komentara za Galaxy sa mobilnogsveta:
jeste dobar video zapis ali sve je dobro danju nedaj bolje po sumraku ili nocu nesto da slikas , to ne ma sanse fon je extra ali stavrno nema smisla da nema blic u ovoj klasi , pa 90 posto fotki ti nekad zatreba nocu...znaci ko ne slika nocu onda ce mu kamera biti ok ...
nemoj da se palite na ovaj fon kamera je uzas zivi
odlican hardver ali meniji su ocajni, naivne ikonice nista atraktivno naspram Desirea koji ima sve transparentne menije a ovaj kao da su deca nacrtala. Hrdverski odlican ali softver je suvise retro. HTC Sense je mnogo bolje resen.
Ajde mi samo daj tacan odgovor da li radi android 2.2 na Hd2 onako kako treba.Znaci sve kamera gps sa svim podesavanjima.I kakav je u 3d radu posto nema koliko mi se cini poseban 3d chip
2.2 Froyo radi savršeno na HD2, i on ima grafički čip...
Čak dobiješ snimanje u 800x480 rezoluciji što WinMobile nema. Čeka se 720p snimanje...
Snapdragon u HD2 je čipset koji se sastoji od procesora na 1Ghz i grafičkog čipa...
Probao sam mnogo 3D igara sa marketa, ali najviše se igram na Playstation emulatoru koji radi skoro savršeno ako ne računaš par igara koje imaju neke tupave probleme... __________________ Scourge of PCBerza
:: Ajde mi samo daj tacan odgovor da li radi android 2.2 na Hd2 onako kako treba.Znaci sve kamera gps sa svim podesavanjima.I kakav je u 3d radu posto nema koliko mi se cini poseban 3d chip
:: 2.2 Froyo radi savršeno na HD2, i on ima grafički čip.. :: :: Čak dobiješ snimanje u 800x480 rezoluciji što WinMobile nema. Čeka se 720p snimanje.. :: :: Snapdragon u HD2 je čipset koji se sastoji od procesora na 1Ghz i grafičkog čipa.. :: :: Probao sam mnogo 3D igara sa marketa, ali najviše se igram na Playstation emulatoru koji radi skoro savršeno ako ne računaš par igara koje imaju neke tupave probleme.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza
AJDE DAJ KOJI KORISTAN LINK KAKO DA SE SKINE I INSTALIRA :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: Ajde mi samo daj tacan odgovor da li radi android 2.2 na Hd2 onako kako treba.Znaci sve kamera gps sa svim podesavanjima.I kakav je u 3d radu posto nema koliko mi se cini poseban 3d chip
Android se ne instalira. Kopiraš ga na karticu i startuješ odatle. Što brža kartica to bolje. Ja sam uzeo MicroSD od 4GB Class 6 za 1300 dinara, što je nebo i zemlja u odnosu na karticu koju dobiješ uz HD2...
Potrebno je pre toga flashovati par stvari što nije ništa strašno, mogu da te provedem kroz celu priču ako se odlučiš da uzmeš HD2... Ne možeš ništa da sjebeš, brickuješ itd, a sve se završi za 15 minuta...
User SHGH može da ti potvrdi koliko nije strašno flashovanje jer ima i on HD2...
Ok hvala.Ako to radi sto da ne.Reci mi samo za audio kakav je izlaz tj da li je promenjen u odnosu na win mobile 6.5.Posto se bas nije proslavio na tom polju kao mp3 player
:: Ok hvala.Ako to radi sto da ne.Reci mi samo za audio kakav je izlaz tj da li je promenjen u odnosu na win mobile 6.5.Posto se bas nije proslavio na tom polju kao mp3 playe ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.