Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Samsung S5230 problem
STRANA 1 OD 1
DejaN89 Samsung S5230 problem 03.09.2010. 19:57 T29118

status: user
broj poruka: 575
imam problem,displej mi nereaguje na dodir,sve funkcionise,tj sve sto moze preko dugmica,kamera radi,nema nikakvih promena na displeju ali kada ga dodirnem,i bilo sta sto zelim na istom da uradim nereaguje.
Sta moze biti?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 03.09.2010. 21:28 #241735

broj poruka: 12805
Pravac servis pa nek ti provere za 1000 dinara. Moje neko mišljenje je da ili ti se izvukao/otišao flat kabl, ili je riknuo display, ali nisam stručan po tom pitanju...

CPU-Z Validator : http://spedr.com/53pyh

Frantic84 ... 03.09.2010. 22:39 #241756

broj poruka: 587
S` obzirom da je to touch telefon,pravac servis (ili radnja ako imas garanciju)...

Open source software rules!!!

adamadam Re: Samsung S5230 problem 03.09.2010. 22:43 #241758

broj poruka: 397
otisao ti je digitajzer (touch) (prvi taj deo plasticni, posle njega ide display)
u servis i zamene ti to i sve ce biti ok

pozz

:: imam problem,displej mi nereaguje na dodir,sve funkcionise,tj sve sto moze preko dugmica,kamera radi,nema nikakvih promena na displeju ali kada ga dodirnem,i bilo sta sto zelim na istom da uradim nereaguje
:: Sta moze biti?
skar Re: Re: Samsung S5230 problem 04.09.2010. 00:40 #241788

broj poruka: 3992
niko coveka nije pitao da li ima garanciju na telefon,jer u tom slucaju troskove novog toucha snosi davalac garancije....inace gledaj da te he osure nov touch ti je oko 2000 dinara...pozz za kolezu strucnjaka adamadam

dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu

:: otisao ti je digitajzer (touch) (prvi taj deo plasticni, posle njega ide display
:: u servis i zamene ti to i sve ce biti o
::
:: poz
:: :: imam problem,displej mi nereaguje na dodir,sve funkcionise,tj sve sto moze preko dugmica,kamera radi,nema nikakvih promena na displeju ali kada ga dodirnem,i bilo sta sto zelim na istom da uradim nereaguje
:: :: Sta moze biti?
DejaN89 re 04.09.2010. 01:30 #241809

broj poruka: 575
Ma garancija istekla 3. ovog meseca :D,naci skar kazes oko 2k,pa dobro sta da se radi shit se dogadjaju ,a meni stalno xD.
Hvala vam na pomoci,poz.

skar Re: re 05.09.2010. 21:05 #242328

nije samo tebi,ja u poslednje vreme kako god koji fon ostavim za sebe nesto kaput
evo kupio x6,2dana sljakala lepo,odjednom BT rikavela....

:: Ma garancija istekla 3. ovog meseca :D,naci skar kazes oko 2k,pa dobro sta da se radi shit se dogadjaju ,a meni stalno xD
:: Hvala vam na pomoci,poz
adamadam Re: Re: re 05.09.2010. 21:26 #242331

broj poruka: 397
hvala na pozdravu
mali off
jel to tebi crkao samo BT ili im se desava
ja ih nisam imao na servisu do sada, ali pala im je cena pa ocekujem da ih kupuju ljudi pa cisto da znam jesu za izbegavanje da ga ni ne nudim???
hvala

:: nije samo tebi,ja u poslednje vreme kako god koji fon ostavim za sebe nesto kapu
:: evo kupio x6,2dana sljakala lepo,odjednom BT rikavela...
:: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: :: Ma garancija istekla 3. ovog meseca :D,naci skar kazes oko 2k,pa dobro sta da se radi shit se dogadjaju ,a meni stalno xD
:: :: Hvala vam na pomoci,poz
:: ::
skar Re: Re: Re: re 06.09.2010. 17:33 #242554

izgleda da se desava
kao i na 6700
telefon je star par nedelja,nije ispadao,bez tackice cak ga nisam ni njakao,koristio sam uporedo wildfire i nju,da vidim koji cu za sebe
danas sam ga otvarao
i razocarao se
telefon koji kosta oko 350e je 60% lepak
ne znam kako su mislili da to ne skripi,jer su delovi iznad digitajzera samo prilepljeni na kuciste,a samo kucste navuceno kao i kod n95 pa se posle odredjeno g vremena rasljampa,i strci sa strane..
mislim ne znam sta da kazem....

:: hvala na pozdrav
:: mali of
:: jel to tebi crkao samo BT ili im se desav
:: ja ih nisam imao na servisu do sada, ali pala im je cena pa ocekujem da ih kupuju ljudi pa cisto da znam jesu za izbegavanje da ga ni ne nudim??
:: hval
:: :: nije samo tebi,ja u poslednje vreme kako god koji fon ostavim za sebe nesto kapu
:: :: evo kupio x6,2dana sljakala lepo,odjednom BT rikavela...
:: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: :: :: Ma garancija istekla 3. ovog meseca :D,naci skar kazes oko 2k,pa dobro sta da se radi shit se dogadjaju ,a meni stalno xD
:: :: :: Hvala vam na pomoci,poz
:: :: ::
:: :: ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs