Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
pomoc , nokia 5130 x. music zakljucan za mobtel
STRANA 1 OD 1
n5rovic86 pomoc , nokia 5130 x. music zakljucan za mobtel 11.09.2010. 12:03 T29310

status: user
broj poruka: 112

za dekodiranje u servisu mi traze 60e.. dali ima neko negde jeftinije zakljucan je fon za mobtel mrezu... 063 ako ima neko jeftinije resenje
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
adamadam Re: pomoc , nokia 5130 x. music zakljucan za mobtel 11.09.2010. 12:13 #243948

broj poruka: 397

kod mene je 50e

mada ne znam kakvu pomoc ocekujes od nas ? da ti kazemo foru za dzabe dekodiranje???
nema toga.....strpi se koji mesec da padne cena za tu platformu pa onda dekodiraj telefon

::
:: za dekodiranje u servisu mi traze 60e.. dali ima neko negde jeftinije zakljucan je fon za mobtel mrezu... 063 ako ima neko jeftinije resenje
Snoopy- .... 11.09.2010. 12:21 #243950

broj poruka: 6083

Upravo tako. Sigurno za nesto sto kosta 50, 60€ ne postoji fora da kao bocnes i cao, uspeo si. Nece da moze. Telefon se kaci na nesto, dal nokia box, pa se tu nesto radi, tako da nemoj da sanjas da ces sa usb kablom i pcberzom da postanes dekoder. Jednostavno promeni karticu na 63 ili daj pare za dekodiranje. Ili ga prodaj. Jbg. Takva je situacija.
skar Re: .... 11.09.2010. 20:02 #244098

broj poruka: 3992
40 :)

dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu

::
:: Upravo tako. Sigurno za nesto sto kosta 50, 60€ ne postoji fora da kao bocnes i cao, uspeo si. Nece da moze. Telefon se kaci na nesto, dal nokia box, pa se tu nesto radi, tako da nemoj da sanjas da ces sa usb kablom i pcberzom da postanes dekoder. Jednostavno promeni karticu na 63 ili daj pare za dekodiranje. Ili ga prodaj. Jbg. Takva je situacija.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs