Re: pomoc , nokia 5130 x. music zakljucan za mobtel
11.09.2010. 12:13
status: user broj poruka: 397
kod mene je 50e
mada ne znam kakvu pomoc ocekujes od nas ? da ti kazemo foru za dzabe dekodiranje??? nema toga.....strpi se koji mesec da padne cena za tu platformu pa onda dekodiraj telefon
:: :: za dekodiranje u servisu mi traze 60e.. dali ima neko negde jeftinije zakljucan je fon za mobtel mrezu... 063 ako ima neko jeftinije resenje
Upravo tako. Sigurno za nesto sto kosta 50, 60€ ne postoji fora da kao bocnes i cao, uspeo si. Nece da moze. Telefon se kaci na nesto, dal nokia box, pa se tu nesto radi, tako da nemoj da sanjas da ces sa usb kablom i pcberzom da postanes dekoder. Jednostavno promeni karticu na 63 ili daj pare za dekodiranje. Ili ga prodaj. Jbg. Takva je situacija.
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: :: Upravo tako. Sigurno za nesto sto kosta 50, 60€ ne postoji fora da kao bocnes i cao, uspeo si. Nece da moze. Telefon se kaci na nesto, dal nokia box, pa se tu nesto radi, tako da nemoj da sanjas da ces sa usb kablom i pcberzom da postanes dekoder. Jednostavno promeni karticu na 63 ili daj pare za dekodiranje. Ili ga prodaj. Jbg. Takva je situacija.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.